Vit Odesláno 2. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Trochu jsem pozkoušel kinetic verzi.Ten číselník je úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metko Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Ja som so zaobstaral tieto 2 tieto a a zelene si určite krajšie Sent from my SM-N910C using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Pohoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2017 Aj ja dnes Padi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Konečně jsem vytáhl asi 1/2 roku koupený jubilee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 17. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2017 Padi na paragumě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Nenarazili jste někde na tyto gumy? ZDROJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Popis rozdílů starých a nových Želv Seiko 6309 series Seiko SRP77713mm thick 14mm thickSemi-hard rubber/plastic strap Soft silicon rubber strapLollipop seconds hand with lollipop on head Lollipop seconds hand with lollipop on tail150m water resistance 200m water resistance (ISO 6425 compliant)Normal lugs Drilled lugsSeiko 6309 movement: 17 jewel automatic Self-winding caliber 4R36 with 24 jewels.workhorse. It does not hand wind or hack. It does hand wound and stop seconds. ZDROJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Pár archivních (loňských) fotek na Hirsch Pure. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Pár archivních (loňských) fotek na Hirsch Pure. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Nenarazili jste někde na tyto gumy? ZDROJTuto jsem měl na G-shockách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Myslím, že jubilee jim sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2017 Myslím, že jubilee jim sluší.... to si piš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 ... to si piš díky.-----------------------Jedna starší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Myslím, že tento "tuning", jim sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Myslím, že tento "tuning", jim sluší Za seba musím povedať, že nie Stratili pepsi iskru, ale proti gustu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Za seba musím povedať, že nie Stratili pepsi iskru, ale proti gustu....Tak tak, každý dle svého pohledu Mě se to líbí neskutečně, na pepsi to mohu vrátit, ale keramická luneta, v těchto barvách, je pro mě v tuto chvíli Top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 (upraveno) Za mě je to dobrá další varianta, ale ta červená mi tam (na lunetě) prostě chybí.Na druhou stranu je v této kombinaci může člověk zcela bez výčitek obout na černou gumu.Čekám, až bude k mání keramická pepsi luneta (nechápu, že ji neudělali jako první). Upraveno 20. července 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Tak tu bych klidně přikoupil... I když je mám max, jako občasné víkendovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Ach to hej, keramická Pepsi luneta, do toho by som šiel ihneď. Tiež som ju hľadal... Ako sa to inak mení? Dá sa pri výmene vybrať originál vložka bez poškodenia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se