Kluk jako buk Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 U těhle "Batmanů" by to chtělo potunit ještě chapter ring a minutovku a zbavit se úplně červený. Odobně navíc nevidím u Želv smysl v keramických lunetách. Plech jim podle mě sluší nejvíc. Jinak já poslední měsíc nosím PADI na origo černý gumě a hodně mě to baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Ach to hej, keramická Pepsi luneta, do toho by som šiel ihneď. Tiež som ju hľadal... Ako sa to inak mení? Dá sa pri výmene vybrať originál vložka bez poškodenia? Asi ano, mám ji v sáčku a vypadá OK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 U těhle "Batmanů" by to chtělo potunit ještě chapter ring a minutovku a zbavit se úplně červený. Odobně navíc nevidím u Želv smysl v keramických lunetách. Plech jim podle mě sluší nejvíc. Jinak já poslední měsíc nosím PADI na origo černý gumě a hodně mě to baví.To je dost o úhlu pohledu každého, mě osobně tam takto, přijde vše v pořádku... Jinak gumák, mimo toho, že je na mě zbytečně dlouhý, je velmi pohodlný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 (upraveno) Asi ano, mám ji v sáčku a vypadá OK Děláš si to sám, nebo ti to dělá hodinář? Jinak gumák, mimo toho, že je na mě zbytečně dlouhý, je velmi pohodlný... Až tě omrzí vymetat prach ze záhybů (vlnek), zkus Hirsch Pure, není to silikon, ale přírodní kaučuk. Upraveno 21. července 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Děláš si to sám, nebo ti to dělá hodinář? . To je dost o úhlu pohledu každého, mě osobně tam takto, přijde vše v pořádku... Jinak gumák, mimo toho, že je na mě zbytečně dlouhý, je velmi pohodlný...Až tě omrzí vymetat prach ze záhybů, zkus Hirsch Pure.Já už to tak koupil, tak nevím... A jak je na tom s měkkostí/tvrdostí oproti origo? Koukám, že ho dělají i ve zkrácené verzi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 (upraveno) Já už to tak koupil, tak nevím... A jak je na tom s měkkostí/tvrdostí oproti origo? Koukám, že ho dělají i ve zkrácené verzi.. Tak nechutně měkký, jako ten silikon s tím kovovým poutkem není, ale je to nejpříjemější kaučukový pásek, který jsem měl na ruce.Pokud bys to chtěl naživo omrknout, pojedu příští týden (asi ve čtvrtek) přes Prahu do MB a zpět.Klidně ho můžu hodit na svoje PADI a můžeš ho vyzkoušet.Můžeme se potkat někde na benzince u cesty nebo na Bradleci. Upraveno 21. července 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 To je škoda, ta nechutná měkkost se mi líbí Rád, ale příští týden jsem zabitý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Jezdím skoro každý týden, až ti to bude sedět, ozvi se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Jubilee je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Některá zvířata nemají soudnost a loví daleko větší živočichy.Všimněte si vyděšeného výrazu na poslední fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Jubilee je super!Super Jubilee mám taky někde v šufleti . Koukám,že si nakonec ty Padiny budu muset stejně asi koupit .Na tom Jubilee vypadají totiž sqěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Vit, to je originál Jubilee? Čítal som, že oproti klasickému ťahu pôsobí dosť lacno. No vyzerá fakt skvelo, daj link, kde si ho zohnal. Chcem to skúsiť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 21. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Zde : https://www.strapcode.com/store/22mm-super-jubilee-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-turtles-srp777-padi-srpa21-diver-clasp-brushed-p-4603.html#.WXJMXmhpxdg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2017 Ano, je to on.Je poctivý, články se sundávají přes šroubky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Ten Jubilee je vážně super. Zdá se, že potřebuju taky jeden... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 22. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2017 Víte prosím tě, je ten jubilee nějak výrazně znát na ruce? Mě přijde "pohodlnější", ale na želvách jsem neměl možnost. Popravdě na "jednobarevných" se mi moc nelíbil, ale na Padinách už jo. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 (upraveno) Víte prosím tě, je ten jubilee nějak výrazně znát na ruce? Mě přijde "pohodlnější", ale na želvách jsem neměl možnost. Popravdě na "jednobarevných" se mi moc nelíbil, ale na Padinách už jo. Díky. Je pohodlnější, ale tak ohebný jako mesh není.Je to něco mezi meshem a origo tahem.Jsem s ním velmi spokojen. Upraveno 23. července 2017 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 23. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 Děkuji,tak to ho bude třeba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2017 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se