Jarett Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 (upraveno) Co takhle ? Upraveno 13. srpna 2016 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Co takhle ? Premium-Nato-Anchor-Blue-2.jpg Pěkné, odkud to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Pěkné, odkud to je? http://www.cheapestnatostraps.com/products/premium-nato-strap-sailor?variant=2642443524 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Ne, Seiko gumy nemám, ve 22 mám jen Hirsch Pure a zelenou gumu na Lum Tec B19.Těším se ale až je hodím na mesh, tikolórové nato a hnědou kůži s vintage lookem.ja si k nim dokupim NATO ZULUDIVER 328 RUBBER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 To gumové NATO nevypadá zle, to možna taky zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Občas to celkem jde i mobilem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 To sakra jde moc pekne, jak slape strojovna? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 To sakra jde moc pekne, jak slape strojovna? Snad dobře (vypadá to na cca pár sekund denně), po týdnu řeknu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Nemůžu se už také dočkat,ale fotky máš rozhodně dokonalý , to vzdávám to dopředu...Myslíš že by na nich mohl být kyklop (jako je na té šedivooranžové limitce) nebo by toho bylo už "moc"? sry jestli O.T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 (upraveno) .Nemůžu se už také dočkat,ale fotky máš rozhodně dokonalý , to vzdávám to dopředu... Děkuju, snažím se. Nemůžu se už také dočkat,ale fotky máš rozhodně dokonalý , to vzdávám to dopředu...Myslíš že by na nich mohl být kyklop (jako je na té šedivooranžové limitce) nebo by toho bylo už "moc"? sry jestli O.T. Zrovna dnes ráno jsem nad tím přemýšlel.Kyklopa mám rád, mám ho na několika hodinkách.Ale zatím na to DAY/DATE vidím a nevím, jak "kyklop jezevčík" vypadá naživo, tak jsem to zatím pustil z hlavy. Upraveno 13. srpna 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 13. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2016 Počkáme na první vlaštovku a můžeme to případně řešit, já prvního kyklopa teprve budu mít, ale jak jsem si to vyzkoušel, tak super. Nehledě k tomu, že čas se nadá ošálit a ruka se mi prodloužit nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 drazdis nas tu tou krasou ... ostatni cakame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Asi mě budeš muset hodit na blocklist, já se prostě neudržím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 ne, aj my sa dockame trochu inspiracie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Totálně zblblej vašima chvalozpěvama a taky nádhernejma fotkama jsem to už prostě nevydržel a PADI jsem si právě objednal. Bude to ale krásný čekání, když vím, co pak budu mít na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 VÍTE, k těm PADI ti moc gratuluju a nafotil jsi je tak nádherně a sugestivně, že jsem se pro ně rozhodl taky. Krásně si je užívej a přeju ti hodně radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. srpna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 Díky, moře to sice není, ale extrémní prostředí určitě: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 (upraveno) jojo, hodinky do chlíva... Edit: sorry, musel jsem... Upraveno 14. srpna 2016 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2016 krasny diversky vite (pozadi nehodnotim:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se