Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 669
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To sakra jde ;) moc pekne, jak slape strojovna?

Odesláno

To sakra jde ;) moc pekne, jak slape strojovna?

Snad dobře (vypadá to na cca pár sekund denně), po týdnu řeknu víc.

Odesláno

Nemůžu se už také dočkat,ale fotky máš rozhodně dokonalý :smile_anim: , to vzdávám to dopředu...

Myslíš že by na nich mohl být kyklop (jako je na té šedivooranžové limitce) nebo by toho bylo už "moc"?  sry jestli O.T.

Odesláno (upraveno)

.

Nemůžu se už také dočkat,ale fotky máš rozhodně dokonalý :smile_anim: , to vzdávám to dopředu...

Děkuju, snažím se.

Myslíš že by na nich mohl být kyklop (jako je na té šedivooranžové limitce) nebo by toho bylo už "moc"?  sry jestli O.T.

Zrovna dnes ráno jsem nad tím přemýšlel.

Kyklopa mám rád, mám ho na několika hodinkách.

Ale zatím na to DAY/DATE vidím a nevím, jak "kyklop jezevčík" vypadá naživo, tak jsem to zatím pustil z hlavy.

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno

Počkáme na první vlaštovku a můžeme to případně řešit, já prvního kyklopa teprve budu mít, ale jak jsem si to vyzkoušel, tak super. Nehledě k tomu, že čas se nadá ošálit a ruka se mi prodloužit nedá :D

Odesláno

Totálně zblblej vašima chvalozpěvama a taky nádhernejma fotkama jsem to už prostě nevydržel a PADI jsem si právě objednal. Bude to ale krásný čekání, když vím, co pak budu mít na ruce.

Odesláno

VÍTE, k těm PADI ti moc gratuluju a nafotil jsi je tak nádherně a sugestivně, že jsem se pro ně rozhodl taky. Krásně si je užívej a přeju ti hodně radosti.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...