rooosta Odesláno 30. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2020 ja dnes tiež Padi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Krásné fotky i wristy, takhle u ranní kávy. Tyhle hodinky jsem měl a klidně bych je zkusil znovu, mají něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Díky Davide, mám je rád. Myslím že se Seiku u tohoto modelu podařilo potvrdit své kvality v poměru cena - výkon. To, že dělají takové množství barevných kombinací nových želv je pro mě jen potvrzením, že je to úspěšný návrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Přesně tak, u tohoto modelu zcela bez debat, za málo peněz hodně muziky a jak zde bylo řečeno, na jubi jsou super. Taky Tě zde podpořím pár obrázky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 (upraveno) Koupil jsem si je pred dvema lety jen na dobu, co budu mit jine hodinky v servisu. Jsou stale doma a asi uz zustanou, protoze jsou to fakt skvely tooly a neskutecny univerzaly. Jen to jubile mi kurna chybi! ...foto starsi Upraveno 14. srpna 2020 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 A drží se Tě docela dlouho, tak to má být. Ještě jedny PADI, které mne nadchly jsou SUNka, tuším už tady taky jsou. Ale ten Kinetic není pro mne. Co mě ovšem bavilo, byl jejich bílý derivát, to byla pecka veliká, dnes i docela slušná raritka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Ta bila je fakt zajimava! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Naživo je super, akorát sehnat je, už je opravdu kumšt, navíc za rozumnou cenu to prakticky nejde. A jak to krásně svítilo, když se chytly na sluníčku? Svítil skoro celý číselník. A už končím, protože tohle nejsou PADI, tak jen jedna pro zajímavost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 (upraveno) před 1 hodinou, Sphinxx napsal: Přesně tak, u tohoto modelu zcela bez debat, za málo peněz hodně muziky a jak zde bylo řečeno, na jubi jsou super. Taky Tě zde podpořím pár obrázky. Pěkné, dokonce vypadají dobře i na tvé ruce. Před hodinou, Murphy97 napsal: Koupil jsem si je pred dvema lety jen na dobu, co budu mit jine hodinky v servisu. Jsou stale doma a asi uz zustanou, protoze jsou to fakt skvely tooly a neskutecny univerzaly. Jen to jubile mi kurna chybi! ...foto starsi Klidně zkus i shark mesh, na něm jsou taky super. před 59 minutami, Sphinxx napsal: A drží se Tě docela dlouho, tak to má být. Ještě jedny PADI, které mne nadchly jsou SUNka, tuším už tady taky jsou. Ale ten Kinetic není pro mne. Co mě ovšem bavilo, byl jejich bílý derivát, to byla pecka veliká, dnes i docela slušná raritka. Nádherná fotka těch bílých! Ty PADI kinetic mají nádherný 3D číselník (pár mých fotek ZDE). Pro mě mají dvě zásadní chyby: - jsou to quartzky - jsou na mou ruku moc velké (hlavně vysoké) a navíc jsou to jen light pepsi (skoro samá modrá - málo červené) Upraveno 14. srpna 2020 uživatelem Vit oprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 @Vit mesh mam, to je jasna zprava , chybi jenom to jubi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 Tyhle kineticy jsou moc pěkný. Občas na ně mam myšlenky, protože mě vůbec nebaví natahovat volonačosvé hodinky, které na ruku beru někdy 2x týdně, někdy 2x měsíčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 @Vit: Ano, ty se povedly, tohle jsou v zásadě asi dva top modely z řady SUN. Ale jak píšeš, jsou vysoké, na druhou stranu mají super, neokoukaný tvar pouzdra a ta modrá je moc hezká, alespoň mě se moc líbí. Já bych ještě zmínil jednu nevýhodu a to je dost rychle opotřebující se gumový řemen, který ve spodní části trpí na otěry a to mě u gumy za 2K+ dost štve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 V 14. 8. 2020 v 8:03, Sphinxx napsal: Přesně tak, u tohoto modelu zcela bez debat, za málo peněz hodně muziky a jak zde bylo řečeno, na jubi jsou super. Taky Tě zde podpořím pár obrázky. Davide , nádherný fotky , jako hodně tady v tom vlákně, které mě utvrzuji že je chci , asi je budu muset na příští léto vyzkoušet a na jubi jsou asi nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. srpna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Tři oříšky pro popelku trochu jinak ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se