Murphy97 Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Home Office Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 14. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2020 Taky se připojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otzi Odesláno 31. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Furt přemejšlím, že bych koupil Coin bezel a nějakou keramickou lunetu, ale nevím jakou barvu, určitě ne černou a tak, ale bojím, se, že když vezmu jen modrou, že to nebude ono, červená taky ne a 50/50 červenomodrou jsem v keramice nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2021 Chvilku tu zase budu otravovat s fotkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 11. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Zase je mám o trochu více vytuněnější. Moty, díky zo pomoc se sháněním korunky a Jeronimo za instalaci a celkový servis strojku (zatím po dvou dnech na ruce ideální +3s/den). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 To je boziiiiii, proc to nemam? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 @Murphy97sorry no, sme se na Tebe s@Vit normálně vysrali:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 před 1 minutou, Moty napsal: @Murphy97sorry no, sme se na Tebe s@Vit normálně vysrali:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 před 15 hodinami, Murphy97 napsal: Díky, je to takové utěrkové zátiší ... Zajímavý článek zde: http://www.nosime-hodinky.cz/prvnich-pet-let-s-pepsi-zelvami/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2021 Super, diky. Hodinky, doslova za tasku hrusek, do kterych nadsenci nevahaji dat na tunningu 50% jejich ceny a mozna i vic (dovedete si tohle vubec predstavit u nasobne drazsich hodinek?) a stale delaji radost. A stavaji se vlastne neprodejnymi. A proc take? Take si je necham... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 (upraveno) Článek pěknej a jsem tam taky A zbytek jak píše Martin, je to prostě tak, když je miluješ tak to neřešíš Tady ty Pelagosy vypadaj větší Fakt špičkovej detail Ještě asi potřebuju coin bezel a keramiku/safír lunetu, ale furt sem nenarazil na tu co by mi vyhovovala Upraveno 14. ledna 2021 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 V 14. 1. 2021 v 7:51, Moty napsal: Článek pěknej a jsem tam taky A zbytek jak píše Martin, je to prostě tak, když je miluješ tak to neřešíš Tady ty Pelagosy vypadaj větší Fakt špičkovej detail Ještě asi potřebuju coin bezel a keramiku/safír lunetu, ale furt sem nenarazil na tu co by mi vyhovovala Díky, ta coin bezel luneta mě naštěstí neláká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Včera jseme se dívali na film Amundsen, tak jsme dnes vytáhli psí spřežení. Navrhnul jsem stejně jako on: Sníst psy, ale neprošlo to. Film doporučuju, docvakla mi spousta věcí z Dobytí severního pólu čechem Karlem Němcem (nuda při při driftování, pojídání psů, ...). Mám rád japonské označení pro sobotu: +/- 16tého ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2021 Pěkně vykreslené Pepsiny při tom sluníčku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se