People Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 ja ze do kostola, pre tam mas ten ruzenec. Hodinky pekne, odporucam seiku trosku zmensit a dat normalny automat a suma mozu prestat predavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 7. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2016 ?? ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 ....... Začíná se mi honit hlavou, že bych k PADI přibral ještě jedny černý želvy na gumě na blbnutí. Myslíte, že je to hodně pošetilej nápad? Co dodat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 napad viac nez dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 za mě je to dobré rozhodnutí... mám pepsiny i klasiku v černém... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 (upraveno) za mě je to dobré rozhodnutí... mám pepsiny i klasiku v černém... :-) Kecáš, PADI nemáš.Máš jen pepsi lunetu na SKX009. Martine děkuju za půjčení.Srovnávací fotky ZDE.Každé mají své kouzlo, ale objektivně musím říc, že PADI želvy se mi líbí víc než jiné želvy .Samozřejmě, pokud bych chtěl jen jedny univrzální hodinky nebo měl jiný "pepsi" model, tak si asi vyberu černé (kecám, PADI jsou nejlepší želvy ). Upraveno 19. října 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 (upraveno) . Upraveno 21. října 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 21. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 25. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2016 Hezky to PADIny rozzářej, když to hodíš do barvy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Myslím, že jim sekne, co říkáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Tenhle pásek vypadá vskutku dobře"Hnědý (minule) se mně zrovna moc nezamlouval" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Tenhle řemen mám na Alpinistech, je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 Tenhle pásek vypadá vskutku dobřeOK.jpg"Hnědý (minule) se mně zrovna moc nezamlouval" Díky. Tenhle řemen mám na Alpinistech, je super Je to tento BUVOL.V jaké barvě ho máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 14. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2016 To je přesně on, mám ho i ve stejný barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2016 Myslím, že máš ten tmavě hnědý, já mám modrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Ne, mám modrý, takhle to ztmavne Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Ne, mám modrý, takhle to ztmavne Sent from my iPhone using Tapatalk Neuvěřitelné. Ta modrá se vytratila, nebo byla na první fotce tak nešikovně vyfocena? Možná šlo o obranou reakci, kdy byl modrý řemen nasazen na zelené hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 17. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2016 Jako ta modrá trochu časem ztmavla, ale hodně dělá světlo, modrej je pořád Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se