Cyril Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 poznal vole, jsem na toho anglana maval jak jitrnica Tak to máš faq ščestí!!!! Jinak na ten pátek se asi domluvíme, páč Glycine mám momentálně u sebe a možná nebudu na ten sevér jet tak nějak hodně dříf....takže mě !!
gas Odesláno 31. května 2011 Nahlásit Odesláno 31. května 2011 Super, zitra cinknu, tedy pokud to necekane zvednes vyletniku
David_B Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Chlapi, zklátila mne nechutná angina, takže pravěpodobnost mé účasti na srazu je malá, a když už tak jedině na čaj, ale budu se snažit dorazit, když už to vypadá na takovou velkolepou akci
David_B Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Není angína nakažlivá? Pokud se nebudeme líbat, nebo si míchat čaje stejnou lžičkou, tak ne Ale do pátku bych měl být už v pohodě a pokud nebudu, tak stejně nepřijdu
tombed Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 úkol zní jasně brácho, legendy musí dorazit
Baker Odesláno 1. června 2011 Nahlásit Odesláno 1. června 2011 Ale do pátku bych měl být už v pohodě bud v pohode, chceme videl LLD.
grga_pitic Odesláno 4. června 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. června 2011 dekuji panove za prijemny vecer, jen bych Vam chtel rict trochu mimo soutez, ze jste do jednoho alkoholici a meli by jste se lecit .....vcetne me
Baker Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 .....vcetne me Kdyz polknes "schweine haxe" a deset piv za ctyri hodiny, to se pak nediv
tombed Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 "kdybys tak náhodou byl někdy sám, tou cestou mechovou přijď rychle rovnou k nám, vždyť fůru přátel máš v zeleném údolí..." Fajne to bylo synci, zaujalo mě pár nových slovních obratů jako krkohlav...vládní hodinky...ty to tam nebliješ? tož to je na h...o...
kubson Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Bylo to milé setkání, jen to finále mám trochu v mlze
David_B Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Chlapi, ten alkohol vám nedělá dobře. Příště až budete silou zkoušet, proč se Combatům netočí luneta, zkuste si všimnout, jestli není přes sklíčko a lunetu nalepena ochranná folie
Cyril Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 A je ta luneta otocna ? řek bych že jo Davide díky za záchranu celé české kolekce Glycine!!!! Kdyby tebe nebylo, asi by se teď válela někde pod stolem v Kartáči. Příště dorazím určitě s řidičem...takhle to nebylo ono, i když dnes ráno jsem si zase liboval, že je mi OK.
lukin_ova Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Pánové, díky za bezvadně strávený večer. Vím, že se mám ještě hodně co učit a co studovat. A mám pár brouků v hlavě .... Mimochodem, jak dopadly ty rolády ?
Baker Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Mimochodem, jak dopadly ty rolády ? Nenasly se.
lukin_ova Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Nenasly se. Jo sorry, jsem se nevyjádřil přesně ... Myšleno, kdo je nakonec koupil ?
marosh Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Kontrola psaní příspěvků na chronomagů po včerejšku. Uffff. Zatím to funguje.BAN jsem nedostal. Omlouvám se všem, koho jsem včera urazil, espacialy jednomu MODovi.Já ten humor mám někdy na hraně, ale nemyslím to nikdy zle. Mám Tě rád Viktore.Příště vylepšíš dress-code a můžu to Tebe šít znova...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se