Čendík Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Moc to nechápu, ale na pár po odpolední bych došel... Vyšlo ti to někdy na ranní ? 31. 5., 18:00, U kocoura, OstravasectMarty35Čendík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 No jo, mezitím mi to docvaklo...Holt Joey..., semtam . Čendíku, po odpolední mi to vyhovuje paradoxně víc, nemusím s centra dom a zase zpátky a v neposlední řadě se nestihnu tak zřídit, když dojdu pozdějc (i když... ) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Dovolím si jen připomenout datum zřízení tohoto vlákna Strejdou Grgou 10.12.2007, tehdy začala historie Ostravských srazů...Já jenom tak, pro oživení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 (upraveno) A já si jen doovolím připomenout datum zřízení Beskydského vlákna Lukinem_ova 27.dubna 2013,, tehdy začala historie Frýdlantských srazů... Maroshu nežer to tak, však o nic nejde.......mělo to být vtipné, ale chápu, že ne každý to musel pochopit. Z Ostravy to je pro mně taky dopravně jednodušší, takže pohoda....... edit: a už ses tady připsal, nebo Ti nevyhovuje ani datum? Upraveno 14. května 2013 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 (upraveno) Budu si muset rozšířit obzory, abych pro příště porozuměl Tvému humoru.Zatím na něj nemám... Kdysi jsme takové důležité věci konzultovali, ale Ty jsi Tome střelec, Ty to pálíš od boku.Dobře si věděl o tom, že mám problém s cestováním do Frýdlantu v současné situaci a stejně tohle vymyslíš. Já nevím, co k tomu víc ještě dodávat. Podle Tebe to byla sranda. Jsem zvědavý, jaký názor na tom mají borci, jako Tombed, Baker, Traveler, Alda, Lukin a další. Počkám si na jejich vyjádření. Upraveno 14. května 2013 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Tak jo, věř mi, že to je můj poslední návrh a od této chvíle budu již jen pasívně čekat, až někdo něco napíše a pak se budu připisovat.Fakt mně nebaví se hádat kvůli takovým p.......m. A je to po konzultaci, neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Sectíku někdy ti skutky předbíhají rozum viď? Konzultováno s kým? S Viktorem? My s Maroshem máme s dovolením taky názor, takže rád se beskydského srazu zúčastním, ale rozhodně nebudu hlasovat jestli OV nebo Fr, na to si tradice OV srazu cením, abych tradici nekurvil, kdo nechce, chodit nemusí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Oka hoši, tímto se Vám oběma omlouvám a odvolávám návrh tohoto data jako termín Ostravského srazu. Kdyby se náhodou někdo nechtěl hádat, ale vypít si pivo a pokecat, budu 31. 5. ve Frýdlantě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Tombed se bojí do hor a Maroša jsem už taky dlouho neviděl,takže já jsem pro Kocoura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Maroshu mas dneska periodu nebo co? Myslenka at rozhodne pocet ucastniku byl muj. Srazy v Beskydech ackoliv jsou strikne nekuracke byly zatim fajn, pokud mate hosi problem sednout na vlak a ujet par zastavek, tak to napiste, ale neohanejte se tady proboha tradici. Sectíku někdy ti skutky předbíhají rozum viď? kdo nechce, chodit nemusí... Totez plati pro Frydlant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 31. 5., 18:00, U Kocoura, OstravasectMarty35Čendíkmarosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 ...strikne nekuracke... stryktně nekuřátské jsou fajn kdekoli! proto nerat chodím do kocoura? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 (upraveno) 31. 5., 18:00, U Kocoura, OstravasectMarty35Čendíkmaroshtombed Upraveno 14. května 2013 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 (upraveno) 31. 5., 18:00, U Kocoura, Ostrava Marty35 Čendík marosh tombed Upraveno 14. května 2013 uživatelem sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Maroshu mas dneska periodu nebo co? Myslenka at rozhodne pocet ucastniku byl muj. Srazy v Beskydech ackoliv jsou strikne nekuracke byly zatim fajn, pokud mate hosi problem sednout na vlak a ujet par zastavek, tak to napiste, ale neohanejte se tady proboha tradici. Totez plati pro Frydlant. Tak to je úplně na hlavu postavené. Už jsem to tady psal ixkrát. Pro mě je cesta tam a zpět vlakem do Frýdlantu mission imposible.Bych tam poseděl hodinku, dvě a abych se chystal zpátky. Bohužel nebydlím v Ostravě...Nechápu, proč jste nepřišli na jednuduchou variantu na střídačku, neřekl bych ani popel. Ale takhle nás vyřazujete, tak se nediv, že se rozčiluju. Myslím, že jsme měli dobrou partu a tohle separování mi vadí. A možná Ti připadá, že jsem dostal krámy, s tím ale nic nenadělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 sect se odstranil po konzultaci s vedením? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Marosu, to se dalo vyjadrit asi deseti zpusoby a Ty zvolil tu agresivnejsi formu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Když to sect věděl(bavili jsme se o tom posledně přes telefon), že s tím cestováním mám problém a neřekl Ti to, tak jsem se vytočil no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 sect se odstranil po konzultaci s vedením? Tome, precti si par postu vyse + beskydsky sraz, nevim jak Ty, ale ja vedeni nepotrebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2013 Když to sect věděl(bavili jsme se o tom posledně přes telefon), že s tím cestováním mám problém a neřekl Ti to, tak jsem se vytočil no. Hlavne jsme se bavili o tom, ze tam zustaneme pres noc, ale ze potrebuju rano jet relativne brzo a ze Ty mas druhy den zase parbu, tak Ti to moc nevyhovuje. Ale uz se mi to fakt nechce resit a je mi to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se