tombed Odesláno 12. července 2009 Nahlásit Odesláno 12. července 2009 Jo, jo, bylo to fajn, mam u kazdeho z vas tri petky za caj. za čaj jó??? ty vole já sem musel včera zase řádit!!!
lolohh Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Pánové, díkes, bylo suprově a díky Honzovi-lolohhovi za další, v pořadí již třetí návštěvu, kdy k nám zavítal někdo z jiných končin naší republiky...A snad se mu u nás líbilo Jojo, bylo to dobré. Jen jsem byl překvapen pivem 4dcl, ale aspoň jsem se cejtil jako chlap, když jsem jich platil osum
lolohh Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 No to ses brzo probral Předstíral jsem nějakou práci. A byl jsem na tenise takže až teď pročítám vše, co mi uteklo za těch pár dní...
Baker Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 takže až teď pročítám vše, co mi uteklo za těch pár dní... Tak bye bye za tyden
lolohh Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Tak bye bye za tyden Jo, je tu toho nového hodně, jak jsem byl ještě předtím pryč, tak se to snad nedá přečíst.
tombed Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 a co to výjezdní zasedání na chatě chlapi? kdo dá svou chatičku všanc? já bych dal, ale nemám...
Baker Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 a co to výjezdní zasedání na chatě chlapi? kdo dá svou chatičku všanc? já bych dal, ale nemám... By jste mi tu stodolu zbourali, hlavne lolohh, vubec nic si nepamatuje :lol2: Co obsadit nejakou neutralni pudu ?
tombed Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Odesláno 14. července 2009 Zbourali asi ne, ale chápu, že bys tam nesměl s rodinou pár týdnu jezdit... Ideální je samota, aby jsme si mohli zabékat... Ale jinak jsem pro, dyť chata se dá pronajmout za pár peněz, nebo třeba má někdo možnost pronájmu firemní chaty...
Peta-Biker Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 ... A taky by nebylo od věci se domluvit a dorazit taky do velkoměsta - Prahy nebo Brna
Baker Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Chlapi nezajdem v pristim tydnu na kratke pivo, abychom se domluvi jak pojedem na sraz. (teda pokud nechcete jet kazdy svym autem solo). UT ? ST ? CT ?
Peta-Biker Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Jsem pro. UT ? ST ? CT ? - je mi to jedno, dle většiny.
marosh Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2009 Kucí beze mě, jsa v tu dobu na dovolené. Nicméně, na mě nezapomeňte s nějakým zicem na sezení v autíčku...
Peta-Biker Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2009 (upraveno) To psal HIFI za mě, jen aby bylo jasno... Přihlašuj se, HIFI, krupicá pod svým nickem... Upraveno 8. srpna 2009 uživatelem Peta-Biker
Pege1012 Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2009 Pokud bych mohl vybrat tak úterý, středu a čtvrtek bych šel jedině po práci a opět vozem a jen na birelka.
tombed Odesláno 9. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2009 Chlapi nezajdem v pristim tydnu na kratke pivo, abychom se domluvi jak pojedem na sraz. (teda pokud nechcete jet kazdy svym autem solo). UT ? ST ? CT ? kratke pivo za dluhe penize? to by šlo, kdy teda?
David_B Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 Na celorepublikový sraz asi nepojedu, ale na kratke pivo bych zašel. Něco se děje, nějak mne chronomagorie začíná pouštět....
Baker Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 QUOTE(David_B @ 10.8.2009 - 9:39) 305153[/snapback]Něco se děje, nějak mne chronomagorie začíná pouštět.... To je pocasim, pockej na podzim, kolikrat ja si tohle uz rikal
tombed Odesláno 10. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2009 David_B:počkej na plískanice, rád se budeš v teple zabývat hodinkama... Baker: pominutí mysli, ty bys bez hodinek nepřežil ani týden Marosh už je asi na dovči... jedině sms
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se