Peta-Biker Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Pánové, chudák Marián přijede skoro z Polska a ještě budem měnit lokál, že vám není hanba Mariáne, tak půjdem sami a bude , hotovo dvacet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Skoro Polsko??!! Vzdyt do Ojczyzny to ma marosh minimalne 600 metru! Mozna i 700! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Měl by třeba někdo zájem o bowling? Bowlingové centrum Zuzana v Porubě je fajn. To by mohla být docela prdel, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Seňorové kolegové, zvažte to ještě, prosím. Však mě znásilňujete úplně těma novýma lokacema. Nejsem jak kulix, že přijede dá si po kole nebo mulťák s vodou na mišung a pak v pohodě odfrčí, však pro mě to je svátek takovéto ostravské setkání, úplná fiesta a to já si pak musím zakonzumovat. Však jste všici chytří, ne? Hlavy otevřené, moudrost z Vás kape. Co? Nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 To my jen tak sprymujem, zustanem na obvyklem miste, za historku o Girardellim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Júúú, já su tak štástné... Mám novou historku, jmenuje se Debil v přímém přenosu... Jen prozradím, že opět vystupuju v hlavní roli, zbytek až na místě za týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 A co jste ganc ochujeli nebo jste zcela bez sexu? Že máte takové geniální myšlenky o změně lokálu. Vůbec nemyslíte na strejdu Girardelliho. To se doštrachám do toho Pustkovca, dám si jednoho pěnika a abych se zase sbíral k domovu. Tak příště zorganizuju sraz v putyce Kahanec(zatím nemají webovky, bo štamgasti-ciganě v Karviné-Stalingrad neplati za štrum) a to se budu smát já. .....wolle, Kahanec je nahodou supr putyka....ještě lepši než U Haviřa v Raju, nebo tež Koral neni špatny a ve finale Korzo naproti policie ve Stalingradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 jsem rád, že sejdeme jako vždycky, bo tam už nás znají a ví, že jsme ti co si to ukazují...:-), tam je nám nejlíp a máme to cca všici stejně ( i Marosh bo stejně cestu v buse prospí ),kdyby už nebylo zavřené svinovské plato, tak jsme se mohli scházet v železářství, to byl tak hnusný pajzl, až byl krásný, skvělá ZOO,tam jsi poznal figurky o jakých se ti nesnilo a policajti se tam báli... Marosh... na historku se těším, nikdy nezklameš... vem sebou diamondkinga, aspoň se nebudeš v buse bát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 QUOTE(David_B @ 3.11.2009 - 10:27) 338573[/snapback]Jinak Baker, Peqe, Kulix a já si můžeme dát rozcvičku už tento týden Mozna to neni spatny napad. A nemusime chodit tak daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Mozna to neni spatny napad. A nemusime chodit tak daleko. jo pro pegeho z Radvanic je Bílý kartáč férovka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Radvanice, kde to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Radvanice, kde to je ? skoro v Polsku... , šetřete se na příští pátek, aby jste neměli zaražené vycházky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 aby jste neměli zaražené vycházky. hehe, my nemusime doma poslouchat na slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 hehe, my nemusime doma poslouchat na slovo náhodou... třeba loni v létě jsem si doma dupnul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 náhodou... třeba loni v létě jsem si doma dupnul... Tak proto jsi do Mikulase nezvedal telefon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Tak proto jsi do Mikulase nezvedal telefon. a ani nechodil na net... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 3. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2009 Mozna to neni spatny napad. A nemusime chodit tak daleko. U mne změna, tento pátek budu v Jeseníkách...objímat stromy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2009 Hezky jste to rozhodli neb mne tento týden zklátila chřipajzna ( prasečí?), tak příští týden toho 13 po škole a před školou bych na chvilku zaskočil, bo vas rad uvidím!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 Takze kolik nas v patek bude ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2009 1.Baker 2.tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se