Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Zdravím, co takhle zase nějaký srazík, abych se konečně mohl podívat na pořádné hodinky na živo??? :rolleyes: Teda pokud mne (začátečtníka) vezmete mezi sebe :rolleyes:

Taky bych se konečně rád zúčastnil. Snad bude nějaký termín, kdy budu moci. :)

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Tak po domluvě s Bakerem jsme se rozhodli pro uspořádání dalšího srazu, den a místo upřesníme podle zájemců a jejich volného času, tzn: , že DEN A MÍSTO ZATÍM NEURČITO : Piště zatím seznam lidí : 1. Peta-Biker

Padl nápad o místě : http://www.mojemenu.cz/client-tpl/index.ph...p;id_report=227, co na to říkáte???

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Kluci, nahoďte termín pátek nebo sobota, přes týden bych měl problém dojet a já se chci rozhodně zúčastnit.

(Nebude lepší založit nové vlákno, bo někteří můžou staré vlákno o předvánočním setkání i minout, co?)

Takže zatím:

1. Peta-Biker

2. Baker

3. Mike.

4. Vedení Chronoshopu

5. Jovani

6. Marosh

Odesláno

Ja bych se spise primlouval za patek 25.4. nebo o tyden pozdeji, at ma kazdy dost casu si zorganizovat svuj program.

Mohli bychom to pojmout jako malou burzicku, takze pokud mate neco na prodej, berte to s sebou.

Odesláno
  Baker napsal:
Ja bych se spise primlouval za patek 25.4. nebo o tyden pozdeji, at ma kazdy dost casu si zorganizovat svuj program.

Mohli bychom to pojmout jako malou burzicku, takze pokud mate neco na prodej, berte to s sebou.

Tento termín by mi vyhoval více.

Odesláno
  grga_pitic napsal:
Grga mel zase vypadek v navstevnosti, ale rad se zucastni - ten den du i k zubari, takze asi budu mit oteklou hubu - ale alespon budu na chvili zticha :-)

Par panaku a bude zase dobre. :thumbsup_anim: Vitej zpatky !

Odesláno (upraveno)

saprlote, chtel jsem se taky vetrit, ale 25 nemuzu :(

Upraveno uživatelem Petrando

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...