Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
A do jaké knajpy by se šlo? Já si pamatuju akorát Severku, Skleník, Brno, Prahu, Alfu, Kahan a Beskyd, páč jsem toto město relativně brzo opustil :guiltysmiley: .

O výletu za Jörgem nevím, jestli to je na delší vykládání. Ve zkratce 700 km tam, pak jsem viděl pár hodinek a Jörga pak a 700 km zpátky :) .

ále povídat bude o čem... s hospou musíme počkat na Maroshe, tzn. do zítřka, protože on večer sexuje nebo sportuje?, teď nevím co to vlastně říkal... :lol2: , přihlásí se až ráno. On jako Kurviňok nám něco doporučí, pro nás ostraváky to bude výlet do neznáma, něco jako nápis na starých mapách Hic sunt leones, co se týká karvinských hospod, ale slíbili jsme mu to jako vánoční dárek, protože se vždycky za námi táhne do Ostravy, že mu to taky jednou vrátíme...

Odesláno
Nabízím 3 místenky do Ka.

Zn. nejlepší nabídka má přednost. :thumbsup_anim:

/upřednostím Moony, Heuery v nejhorším Fortis, Panerai, Breitling atd. /

prosím nenabízet MM a jiné . . .

účastníci zájezdu:

- tombed8x

- David B

- marosh

- Peťa-Biker

- HIFI

No, tak pokud správně počítám a předpokládám, že se zúčastní i Baker, tak nám 3 místenky nevystačí. Proto si udělám výlet na východ vlastním samohybem. Tím pádem můžu přibrat někoho z Poruby a přilehlého okolí.

Návštěvník salamio
Odesláno

A jestli pojedu, tak taky můžu pár lidí vzít ? je mi celkem jedno odkud: Poruba, Hrabůvka nebo tak nějak.

Odesláno
Kucí, to s konáním akce v mém rodišti myslíte vážně?

To byste mi zrobili radost...

Né, vážně-fakt v Kurviné?

tuš samo Maroshu, slib je slib, jedem ku tobě...

Hledám zase temnej kout,

kdepak moh bych obejmout

jeden den tam v Karviné.

Hebkej vítr do očí

s černou vášní zakročí,

jeden sten - tam v Karviné.

Nebe mělo plno stuh

slunce mělo rudej pruh

a dítě bylo hmm - nevinné.

Smělo jen tak trochu číst,

v ruce držet tátův list

a ptát se proč, proč sa země houpá.

Černý ptáci mu stelou postel nebeskou

nedá práci tu sehnat holku nehezkou.

R:Mírnej vztek s mírnou hlavou,

duši často mění v alkohol, tam v Karviné, v Karviné.

Těžní věž je jako úd

měsíc pije žlutej sud

a dává pusu nezvěstné

její oči nejsou fajn,

její ústa lecos znaj

Smutně obhlížím ten kraj

Hledám zase temnej....

Pánové tady je text, prosím naučit, budeme zpívat...

Odesláno
A jestli pojedu, tak taky můžu pár lidí vzít ? je mi celkem jedno odkud: Poruba, Hrabůvka nebo tak nějak.

Hele, nejezdi tam. Jsou divní. Všichni kromě HIFIho, ten je jedinej normální. Skoro.

Návštěvník salamio
Odesláno
Hele, nejezdi tam. Jsou divní. Všichni kromě HIFIho, ten je jedinej normální. Skoro.

Neměl bys nějaké podrobnosti? Já jsem taky vadný, tak mě to zajímá :).

Aspoň si třeba budeme moci zazpívat

Na Karwinskiej grobli

Tańcowali djobli

Pro ostravaky: v Kurviné budete i někde spát? Nebo pak pojedete domů? Střízliví? Na kaši? Taxíkem? Modrými anděly?

Odesláno

Jak jsem se s tebou stihnul pobavit na pánských záchodcích v Gate, tak jsem pochopil, že jsi relativně normální, oproti kumpánům z MS kraje určitě. Však uvidíš, jestli se vykašleš na mé varování.

Odesláno (upraveno)
Neměl bys nějaké podrobnosti? Já jsem taky vadný, tak mě to zajímá :) .

Aspoň si třeba budeme moci zazpívat

Na Karwinskiej grobli

Tańcowali djobli

Pro ostravaky: v Kurviné budete i někde spát? Nebo pak pojedete domů? Střízliví? Na kaši? Taxíkem? Modrými anděly?

Neptej se a přijeď, to nejde takhle, jsi newbie a tady Ti to o nás nikdo nic neřekne, to musíš číst mezi řádky.

Třeba nick tombed8x, to je taková záhada, ale na akci lehce rozklíčovatelná...

A na HIFIho se neptej už vůbec, ten se domlouvá na chronomagu jedině přes smajlíky, on je prostě tajemný, jak kalové rybníky.

Ani na akci toho moc neřekne, ale když už, tak to má váhu těžní věže Dolu ČSA a to jako ex-karviňákovi nemusím vysvětlovat, co to je za sviňu velkou...

Shrnu to asi tak, jak jsem tu ostravskou sekci chronomagu poznal, tak to jsou všichni do jednoho fajni synci.

Tak já zamluvím nějakou knajpu, ju?

A tu písničku od tych Dejvičaku znám z paměti...

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Salamio: Já si pamatuju akorát Severku, Skleník, Brno, Prahu, Alfu, Kahan a Beskyd

Všechny tyhle hospody ještě existují, akorát z Alfy je teď nějaká banka :( a Kahan je Kahanec :)

Jinak, kromě Beskydu, jsou to hrozné putyky...sám jsem zvědav jakou hospodu Marosh vybere..to vite..Kurvina si na nějaké ty serepetičky v hospodách nepotrpí, tam se hlavně chlastá. A pozor, pátek je pijácký den, bývá hodně narváno:)

Odesláno
Velice stylové prostředí :thumbsup_anim:

Samozřejmě žert, že. Protože, kdyby někdo přinesl sebou něco hodnotnějšího na ruce, tak by mohl být problém...

Třeba Peťan určitě přiveze sebou Buzzny.

Mám jeden seriozní tip na místo, ale prozradím až po odsouhlasení, že teda mám dojednat fleky a po následné rezervaci na místě, protože opravdu je to před Vánocemi kapečku ohrožené, vzhledem k pátečnímu termínu.

Odesláno

Á HIFI prolomil mlčení...

Petře tam je to to dobré, dobře tam vaří(skvělý kuchař, co dělal šéfa v Imperialu třeba), ovšem na čepu mají nějaké obskurní pivo z Valmezu a to není zrovna pošušňáníčko a taky by nás hnali brzy pryč.

Já mám jako dobrou restauraci v podobném duchu, jak Kartáč, na mysli restauraci Dinos, kousek od zimáku, leč nemají web, aby jste se mohli kouknout, ale ručím za kvalitu. Na čepu Plzeň a tatarák je dobrý, jako celá kuchyň.

Návštěvník salamio
Odesláno

...Pro ostravaky: v Kurviné budete i někde spát? Nebo pak pojedete domů? Střízliví? Na kaši? Taxíkem? Modrými anděly?

Neptej se a přijeď, to nejde takhle, ...

Tak já se teda nebudu ptát, ale nocleh si tam někde pro jistotu zařídím :).

A jinak ? jestli teda můžu ? možná radši Plzeň u zimáku než Valmez někde v Petrovicach. Kura, teď mě napadlo: už dlouho jsem neměl točeného radka, mají ho tam taky? Ale vlastně je to jedno, vždyť jdu pak druhý den se ségrou do Orla, tam ho mají. Jestli na ten sraz teda i přes varování pojedu. Abych si pak pamatoval, že vůbec nějakou ségru mám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...