Baker Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 (upraveno) Termín: 25. 4. 1. Peta-Biker 2. Baker 3. Mike. 4. Vedení Chronoshopu 5. Marosh 6. Grga Upraveno 8. dubna 2008 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Já myslím, že čas bych měl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Já bych byl radši toho 25. 4., protože v květnu už nebudu mít moc času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 Tak jsem byl poprosen HIFIm posunout termín na 2.5. Pište, zda termín vyhovuje, jestli bude, zajdem tam už objednat salónek, kde bude klid na ty " naše poklady" PÁTEK 2.5. OD 19:00 1.Peta-Biker 2.HIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 8. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2008 PÁTEK 2.5. OD 19:00 1. Peta-Biker 2. HIFI 3. Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 (upraveno) Požádal jsem sám sebe, aby termín byl vrácen zpět na 25.4. Bo s takovou to může udělat každý, měnit termíny, jak se mu zachce. PÁTEK 25.4. OD 19:00 1.Marosh Upraveno 9. dubna 2008 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 (upraveno) marosh: Nechci nic tady říkat, už dva členové psali , že jim termín 25.4. nevyhovuje, i Baker psal, že by se to hodilo více 2.5. , nechápu, s čím máš takový problém, kdyby bylo už domluvené 100% místo na 25.4, tak nic neřeknu, ale takhle mi Tvé narážky nepřijdou vhodné... Bylo přihlášeno asi 7 lidí, pochopil bych to, kdybych to odřekl dva dny před srazem... Navíc jsem napsal, pokud to bude vyhovovat , že by to mohlo být 2.5... Toť můj názor... Měl jsem za to, že na sraze by se mohlo potkat co nejvíce lidí, trošku více tolerance z Tvé strany by neuškodilo... Upraveno 9. dubna 2008 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Dík za radu Petře na kole. Úplně si mě rozebral. Co já jsem za hovado?! Teď si to uvědomuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 marosh: Nevím, proč musíš takhle reagovat, slušně jsem napsal, zda by vyhovoval termín 2.5. , neviděl jsem v tom takový problém... Ať je tedy po Tvém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Říkám si, jak to bude vypadat na srazu, když se hádáme už tady Mně vyhovují termíny oba, takže se dohodněte, určitě se nějaký kompromis najde. Dle mého názoru by měl zvítězit většinový názor, čili co vyhovuje více lidem, jinak budou srazy dva Jinak Petře díky, že ses ujal organizace, se mnou počítej...manželka chce přijít taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 (upraveno) Na srazu to vypadá ganc normálně, soudruzi se baví o hodinkách a bývá k tomu i občerstvení. Problém je, ale najít termín. Protože tady naši sudruzi z Ostravy a okoli voli take terminy, že se nejen soudruh nestačí divit, bo jeden tak, druhy den jinak. Ja bych se nad tim ani nepozastavoval, kdyby mi už neměla utéct druha plenarka v pul roce. A to bych byl nasrany(jinak to popsat neumím), bo neni moc možnosti vest diskuzu z takimi soudruhami jako je Baker a Grga (šef komisije tej romskej otazki na Liščině). Tak nevim soudruzi, jak se k tomu postavite. Upraveno 9. dubna 2008 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Pánové, nehádejte se. Já bych byl radši pro 25. 4., ale 2. 5. bych asi také mohl, ale už to prosím neposunujte dále na květen. Mike. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Ja nemam problem ani sjednim terminem, pridam se na stranu vetsiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 9. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2008 Chlapi neblázněte kvůli tomu termínu, pokud to vyhovuje více lidem, tak klidně nechte původní datum. /25.4/ Vždyť se přece nejedná o konec světa, maximálně se mi může stát, že se nebudu moci zůčastnit, ale to bude pouze moje chyba, důležitější je, aby se VÁS tam sešlo co nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 Chlapi neblázněte kvůli tomu termínu, pokud to vyhovuje více lidem, tak klidně nechte původní datum. /25.4/ Vždyť se přece nejedná o konec světa, maximálně se mi může stát, že se nebudu moci zůčastnit, ale to bude pouze moje chyba, důležitější je, aby se VÁS tam sešlo co nejvíc. Moje řeč..Napište jeden pevný termín a kdo přijde přijde..To by jste se mohli dohadovat do nekonečna.. Tak se udělá zase další sraz, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 Trošku toho flame jsem tady vznesl já, takže abych to upravil na pravou míru. 25.4. mi vyhovovalo maximálně. A už jsem se začal těšit. Nový termín 2.5. mě nevyhovuje(rodinná akce), aproto u mě nastala taková frustrace s odmítnutím, protože už před Vánoci jsem takhle o setkání přišel. Pokuď se většina dohodne na 2.5., tak sklopím uši... Hawk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2008 (upraveno) marosh: Tomu rozumím, tak tedy v pohodě, abychom tu sekeru zakopali ;-) ... Pánové, tak teda kdy??? Pište, komu vyhovuje jaký termín, ať to můžem zablokovat, copak by z Ostravy dorazilo tak málo lidí??? Chlapi, přece se nenecháme zahanbit " Pražáky", nic proti nim , abych to neschytal , já jen, že Ostrava je kraj "razovity" ... :-) 25.4.??? 2.5.??? Upraveno 10. dubna 2008 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2008 Tak u mě to je jasné: 25.4.??? - Marosh 2.5.??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 Vypada to, ze se nedomluvime. 25.4.??? - Marosh - Baker 2.5.??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. dubna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2008 já se přizpůsobím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se