marosh Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Ty vole, příjde Grga!!! To Husák nezapsal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 1. Baker 2. Peta-Biker 3. tombed 4. marosh 5+6. David_B +1 7. Hifi 8. Kamil 9. grga_pitic (jestli nastartuje žigula) 10. salamio (jestli ještě trochu zpracuji salamínu) 11. Kalifx (pokud seženu ubytování) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 1. Baker 2. Peta-Biker 3. tombed 4. marosh 5+6. David_B +1 7. Hifi 8. Kamil 9. grga_pitic (jestli nastartuje žigula) 10. salamio (jestli ještě trochu zpracuji salamínu) 11. Kalifx (pokud seženu ubytování) 12. sect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Hmmm, ze by? Zatim ano tak na 35%.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Dorazím zase později, ale zato vydržím až do konce..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 ... už ji nepřipadáme ani jako ožralci a sprosťáci, teda alespoň si myslím... optimisto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 QUOTE(David_B @ 9.2.2010 - 12:34) 386887[/snapback] ... už ji nepřipadáme ani jako ožralci a sprosťáci, teda alespoň si myslím... optimisto Se ani nedivím, musí být zvyklá (ne kvůli Davidovi, ale kvůli tomu, kde přebývají ). Totiž to, co v Ostravě berete jako exces, je v Rychvaldu normou. Jen namátkou: kdy se vám naposled v průběhu uvolněného odpoledne a podvečera stráveného v příjemné kořalně stalo v Ostravě následující? ? majitel hospody udělal striptýz ? přišla ho zje.at jeho matka ? kuchařka mě po objednávce 200 jednohubek poslala do pr.ele, ať si to jdu udělat sám ? servírka málem ojela kolegu, který jí šel do sklepa pomoct narazit sud ? myslivec s jezevčíkem, který pil desítku (ten jezevčík) vytáhl kvér a dostal přes držku ? zpíval jsem a nedostal přes držku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Tak jsem si zamluvil pokoj v Penzionu D.M.Z. Je to nějak poblíž tý hospody, kde má bejt sraz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 ? zpíval jsem a nedostal přes držku Salámku, všemu se dá uvěřit, až na tu poslední výzvu, to i v Ričmondu nemůžou vydržet ani bohovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Tak jsem si zamluvil pokoj v Penzionu D.M.Z. Je to nějak poblíž tý hospody, kde má bejt sraz? Je to velmi blízko od Kartáče, do 200 metrů řekl bych, mnohem blíže, než spinkává lib, ale ten jde spát hezky procházkou přes všechny herny a bary, co na ulici 28.říjny jsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Je to velmi blízko od Kartáče, do 200 metrů řekl bych, mnohem blíže, než spinkává lib, ale ten jde spát hezky procházkou přes všechny herny a bary, co na ulici 28.říjny jsou... Tak to je super... jestli se nějak moc sestřelím, tak abych se tam moh dostat alespoň nějak kotoulením po zdi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 ? zpíval jsem a nedostal přes držku Salámku, všemu se dá uvěřit, až na tu poslední výzvu, to i v Ričmondu nemůžou vydržet ani bohovi... Nás měli u Smetany rádi, jednu dobu jsme tam se salamínou skoro měli přechodné bydliště . Když nás místní štamgasti viděli vcházet, hned volali svým makléřům s příkazem ke koupi akcií Nošovic. Ale to jsme byli mladí, teď už to je v háji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 To vypada na slusnou sestavu ... no nic, jdu hledat na eBay umelou ledvinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 (upraveno) No, nezbývá, než ten týden počkat a těšit se na Tvou vytříbenou fistuli, vypadá to na slušnou sešlost, ještě aby lib dorazil a bude to megapárty s pardály. Začínám už teď řešit návrat po akci do své černočerné Karviné. Upraveno 9. února 2010 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Se ani nedivím, musí být zvyklá (ne kvůli Davidovi, ale kvůli tomu, kde přebývají ) Jen pro upřešnění, já tam žil do svých 24, ale Markéta naštěstí nikdy ? myslivec s jezevčíkem, který pil desítku (ten jezevčík) vytáhl kvér a dostal přes držku Nebyl to náhodou Břéťa Kvasnica? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 QUOTE(David_B @ 9.2.2010 - 13:39) 386928[/snapback]Nebyl to náhodou Břéťa Kvasnica? Bingo, toho jsme měli moc rádi (pozval jsem ho na své třicátiny, protože mi tehdy na ně uvařil srnčí guláš). Žil jsem tam asi jen dva nebo tři roky, ale následky nesu dodnes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Hmmm, ze by? Zatim ano tak na 35%.. Nedělej Zagorku a zamluv ti tam ubytování. Takovou sestavu Paneristi anti contraffattori jen tak nenajdeš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 Nedělej Zagorku a zamluv ti tam ubytování. Takovou sestavu Paneristi anti contraffattori jen tak nenajdeš! Ja muzu bydlet u babicky v Porube, ubytovani je to nejmensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 (upraveno) Nezapomente po ceste zase vymyslet nejake vyzivne vlakno, u toho posledniho jsem se dost pobavil :P Upraveno 9. února 2010 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2010 fakt škoda, že mám babysitting :-( vzal bych sedmimístný Galaxy (s držákama na pivo u každý sedačky, 2 maj dokonce stolky) - z tý cesty by pak nebylo jen vlákno, ale rovnou roadmovie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se