Návštěvník Kamil Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 .... protože jsem si v podroušeném stavu opravdu neuvědomil, jak moc jsem ošklivý. Nic si z toho nedělej, hlavně že se ti dostalo teplého lidského slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Pánové, fakt mě sere, že jsem nejel..... připravil jsem se o výtečnou zábavu. No aspoň jste se nemačkali v salámově autě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Mam to.Konecne k tomu srandakovi muzu priradit oblicej Jak konečně? Vždyť tu mám v avataru svůj ksicht od začátku. většinou mě dráždí ta jejich malá piva v Kartáči... Taky mě to defekovalo, proto jsem si je rovnou objednával po dvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 většinou mě dráždí ta jejich malá piva v Kartáči, ale uznávám, že někdy to může být i výhoda Rozhodne je to vyhoda, proste jich nevypijes 10 ale 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Nic si z toho nedělej, hlavně že se ti dostalo teplého lidského slova. Kalifxovo nejoblíbenější teplé slovo ... drž hubu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Snad se mu toho teplého slova dostalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Chlapi, bylo to skutecne prima setkani, cesta byla tam narocna a dlouha, posezeni velmi prijemne, diskuze s mnohymi podnetna, koleno vyborne, Ostravske pivo chutne, servirky mile, spani kratke, cesta na zpet desiva a hyperpomatene texty skupin jako cokovoko jimiz nas pan ridic Salamio mucil a na prosby o chvilku ticha a klidu reagoval pouze zvysenim hlasitosti radia, pripadne teplym slovem drz hubu! Super, sice ta cesta tam a zpet behem nekolika hodin byla narocna, tak to posezeni za to stalo! Tome diky za info, myslel jsem si to a to ze si toho nevsimnul Baker je prekvapenim mesice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 (upraveno) Nic si z toho nedělej, hlavně že se ti dostalo teplého lidského slova. Několika teplých lidských slov se mně, i přes mou přirozenou ošklivost, opravdu dostalo. Kalifxovo nejoblíbenější teplé slovo ... drž hubu! Opravdu jsem tak párkrát musel umravnit spiderera, protože se cpal kolenem a pořád mluvil s plnou pusou... Snad se mu toho teplého slova dostalo dtto viz kamil. Chlapi, bylo to skutecne prima setkani, cesta byla tam narocna a dlouha, posezeni velmi prijemne, diskuze s mnohymi podnetna, koleno vyborne, Ostravske pivo chutne, servirky mile, spani kratke, cesta na zpet desiva a hyperpomatene texty skupin jako cokovoko jimiz nas pan ridic Salamio mucil a na prosby o chvilku ticha a klidu reagoval pouze zvysenim hlasitosti radia, pripadne teplym slovem drz hubu! Super, sice ta cesta tam a zpet behem nekolika hodin byla narocna, tak to posezeni za to stalo! Tome diky za info, myslel jsem si to a to ze si toho nevsimnul Baker je prekvapenim mesice Pravda, dívčí pěvecká(sic!) formace Čokovoko (viz foto) mně bude ještě dlouho znít v uších... Bohužel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. února 2010 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 ... cesta na zpet desiva ... Cesta zpět úžasná. Vstal jsem před dvanáctou, v klidu dojel do Svinova, na nádraží si dal kafe a koblihu. V Pendolinu mi dali noviny, čaj, colu a sendvič, natáhl jsem si nohy na protější sedadlo a ještě se chvíli prospal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Pravda, dívčí pěvecká(sic!) formace Čokovoko (viz foto) mně bude ještě dlouho znít v uších... Bohužel... Musíš uznat, že Zuzka má pěkné hodinky! Ale jak myslíš, příště budou celou cestu hrát Zuby nehty a to ještě nebude to nejhorší, co tam bude nachystáno! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Cesta zpět úžasná. Vstal jsem před dvanáctou, v klidu dojel do Svinova, na nádraží si dal kafe a koblihu. V Pendolinu mi dali noviny, čaj, colu a sendvič, natáhl jsem si nohy na protější sedadlo a ještě se chvíli prospal. Nesnáším požitkáře! Já jako blbec musel hlídat každou značku, každý omezení rychlosti, dokonce i pedály mi někdo přes noc prohodil........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Musíš uznat, že Zuzka má pěkné hodinky! Ale jak myslíš, příště budou celou cestu hrát Zuby nehty a to ještě nebude to nejhorší, co tam bude nachystáno! Hele nevyhrožuj. Taky mám doma dost divnej věcí. CocoRosie znáš? Nebo Tiger Lillies? Někteří z toho mají po dvou hodinách docela slušnou depku... Příště to beru s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 Hele nevyhrožuj. Taky mám doma dost divnej věcí. CocoRosie znáš? Nebo Tiger Lillies? Někteří z toho mají po dvou hodinách docela slušnou depku... Příště to beru s sebou. CocoRosie jsou prima holky, to se bude Kalifovi líbit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2010 CocoRosie jsou prima holky, to se bude Kalifovi líbit . I ty ukňouraný CocoRosie jsou podle tvojí produkce učiněnej balzám na nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 Kalifxi, tak já si teda do příště tu Evu s Vaškem pořídím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 21. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2010 Pravda, dívčí pěvecká(sic!) formace Čokovoko (viz foto) mně bude ještě dlouho znít v uších... Bohužel... Dnes jsem to našel na Youtube - a chlapi - je mi vás líto. Tohle bych nedal ani v bezvědomí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Potvrzuju pivo 24.3., kucí rád vás uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 Pripomen to jeste tyden predem, at tam nesedis sam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 (upraveno) ...at tam nesedis sam Pokud nebudu mít průvodce, tak radši budu sedět na lobbybaru. A ani tam pivo nebudu objednávat stylem "prosííím jednu plzéééň", ale radši "pivo pyčo"... edit: ... bo sem lingvisticky zdatny Upraveno 24. února 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 24. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2010 ale radši "pivo pyčo"... vidim ze se neztratis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se