Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Takovej magor dokáže člověku otrávit celý odpoledne. Pokud tě teda rovnou nezabije... :thumbsdown_anim:

oni kluci budou zítra určitě zítra špičkovat, že jsem prvně po nárazu sledoval moony, ale já koukal na levou ruku, páč mě děsně pálila jak ji spálil airbag, ale je fakt, že mi to normálně odeplo tah...

Odesláno
oni kluci budou zítra určitě zítra špičkovat, že jsem prvně po nárazu sledoval moony, ale já koukal na levou ruku, páč mě děsně pálila jak ji spálil airbag, ale je fakt, že mi to normálně odeplo tah...

No to víš, na to konstruovaný nejsou. A myslím, že ani v NASA s airbagy nepočítali... :)

Odesláno

Já myslím, že špičkovat tak moc nebudou :thumbsup_anim:

Odesláno (upraveno)

Ty vole to už tam s těma večírkama na Ostravsku trochu přeháníte, né? :eek:

Co salám? Ten se do něčeho nezaplet? :)

EDIT: a koukám, že z bandicota se pomalu stává takový automobilový stigma. Musím si poznamenat, že nejedu nikam v autě, u kterýho by se byť jen motal. :) No kluci, hlavně že jste v pořádku...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno

Salámek špatně artikuloval už ve 21h, kdy jsem milé osazenstvo opouštěl...:), ale já toho kluka miluju, jak můžeš milovat kamaráda z nejlepších...:)

čoveče Martine taky jsem si vzpoměl na cestu na KV sraz a Bandi vlastně okamžitě taky, ale nemůže za nic, blbá souhra náhod, díky zápasu Vítkovice- Sparta jsem jel jinudy a už to bylo... o tom, že jsem byl v šoku, svědčí to, že jak jsem vystoupil z auta říkám viníkovi... ty jsi šulin... a on to jsem šulin... místo našeho hézkého... tyzje piča... no úplně jsem jsem na to zapoměl... hlavní byly mooony, a Bandi s Bakerem... ten se myslím bude po dnešku poutat i se smetím :)

Odesláno
Salámek špatně artikuloval už ve 21h, kdy jsem milé osazenstvo opouštěl...:), ale já toho kluka miluju, jak můžeš milovat kamaráda z nejlepších...:)

čoveče Martine taky jsem si vzpoměl na cestu na KV sraz a Bandi vlastně okamžitě taky, ale nemůže za nic, blbá souhra náhod, díky zápasu Vítkovice- Sparta jsem jel jinudy a už to bylo... o tom, že jsem byl v šoku, svědčí to, že jak jsem vystoupil z auta říkám viníkovi... ty jsi šulin... a on to jsem šulin... místo našeho hézkého... tyzje piča... no úplně jsem jsem na to zapoměl... hlavní byly mooony, a Bandi s Bakerem... ten se myslím bude po dnešku poutat i se smetím :)

Jak říkám chlapi - důležitý je, že jste v pohodě a nic vám není. Ale bandiho si stejně připíšu do svého seznamu nebezpečných pověr... něco jako "nechoď pod žebříkem" nebo "černá kočka přes cestu" a nebo právě "s bandim v autě seď, nikam nedojeď"... :D

Odesláno (upraveno)

Salamio tam v souvislosti se mnou povidal neco o bohu deste. Ze kam vlez, tam chcalo. Jel k mori, chcalo tam...

Tak si rikam, kam pojedu priste. Na rade je Liberec nebo Brno.

V kazdym pripade synci jsou bezva parta a nebejt toho nestastnyho entree, bylo to bez chyby. Kdybych nebyl pica, dopravil jsem se do putyky sam a tombed by pro me nemusel jet. Maximalne bych se zaplet do davu fandu Vitkovic...

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník Kamil
Odesláno
Tak si rikam, kam pojedu priste.

Mám místo v autě, nechceš vzít do Jablonce?

Odesláno (upraveno)

No, kdyby Tom nemel rychlou reakci, tak ten naraz byl ukazkovej jak padesatka do zdi s crash test dummies. Takhle to dost ubrzdil a zbytek odpruzily dvere toho sulina. A byt to byla racha slusna, tak fabka k mymu udivu to ustala dobre a navic zustala provozuschopna.

Chtel jsem na zaver rict, ze prijedu zas, ale nevim :D

edit po precteni rannich zprav:

A to jsem pri prochazce a cekani na kluky asi pul hodiny postaval u Areny a premyslel jak ten hokej dopadne. Tak to my jsme jeste dopadli v pohode...

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno
oni kluci budou zítra určitě zítra špičkovat, že jsem prvně po nárazu sledoval moony

Jasne ze jo, az kdyz zjistil, ze tikaji, zajimal se jestli jsme s Bandim zivi, holt je to spravnej chronomagor :lol2:

... ale ubrzdil to dobre. :smile_anim:

Odesláno

Ale místo si tombed vybral fakt dobré, kde jinde se nabourat než přímo před vchodem kvalitní zdravotní pojišťovny.

Je vidět, že to měl dobře promyšlené. :lol2:

Odesláno

A jeste jsem zapomnel dodatm ze ostravsky hosi jsou takovy drsnaci, ze nestesti se smejou do ksichtu a jdou mu vstric...

...ti blazni si normalne troufli me vzit autem zase k hotelu. Hazarderi...

Kluci dik, tombede tobe dvojnasobny dik. Vsak to jeste vyrovname...

Odesláno

Jsem rád, že se mi podařilo přijed, rád jsem Vás poznal pánové :cheers: S některýma se uvidíme za měsíc na worku...tak se budu těšit.

Návštěvník salamio
Odesláno

Bylo to prima, chlapi. Omlouvám se birelistům (hlavně kurvinské dvojici), že museli být svědky progresivní degradace mých intelektových a řečových schopností. Já jsem se fakt snažil ty myšlenky dokončovat, ale většinou to bohužel skončilo mávnutím rukou a dalším lokem.

Moc se mi líbily Marcelovy nové hodinky, ale to si je ku.va nemůžeš po šichtě na předku u hajcmanu trochu umýt?

Hlavně jsem teda rád, že se klukům při té nehodě nic nestalo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...