Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Ostrava

grga_pitic

Doporučené příspěvky

kluci spali posledně tady

je to cca 200m od Kartáče

lib spí vždycky tady, von má rád intimčo a extra služby :)

je to cca 1km, ale zase vymyteš všechny nonstopy a herny s jednorukými bandity...

Diky za info. Jelikoz jsem obycejny cloveka a ne bohem jako lib - staci mi penzion vyse uvedeny :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) sect

2) marosh

3) Baker

4) HIFI

5) David_B

6) kubson

7) salamio

8) tombed

9) Pítris

10) lib (velmi pravděpodobně, ale bez záruky)

Kde spím, to teď řešit nebudu. :drunk: V květnu už bude teplo i ve vašem krásném městě, jak se vám dnes snažil vlichotit Dantechno.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
Panove 14.5. je i sraz v Ostrave na ktery jsem chtel jit - rozhodnu se podle toho jestli jeste v patek budu na skoleni nebo uz v praci. A pro varaky: Jestli pojedu na sraz do usti, budu vyjizdet z prace (Chomutov). Do varu pro vas na otocku nepojdu , takze se budete muset dostat minimalne do Chomutova...... Zacatkem pristiho mesice se uvidi na ktery ze srazu vlastne pojedu - dam sem vedet..

Doufám, že si dostatečně ceníte toho, že vás Dantechno hodlá poctít návštěvou.:D

Odkaz ke komentáři

1) sect

2) marosh

3) Baker

4) HIFI

5) David_B

6) kubson

7) salamio

8) tombed

9) Pítris

11) brett - ca 90%, pro změnu zase jednou v rodném kraji :-)

12) MarcelG

13)Sava (80% -nejspíš budu na severu, tak pokud trefím ze Sykoráku na místo určení, tak bych se ukázal)

Odkaz ke komentáři

1) sect

2) marosh

3) Baker

4) HIFI

5) David_B

6) kubson

7) salamio

8) tombed

9) Pítris

11) brett - ca 90%, pro změnu zase jednou v rodném kraji :-)

12) MarcelG

13)Sava (80% -nejspíš budu na severu, tak pokud trefím ze Sykoráku na místo určení, tak bych se ukázal)

14) Niko (90%)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník salamio

Vyhlašuji tímto soutěž o partyzánský samopal: právě jsem se rozhodl, že navštívím sraz ze základky, takže se jedu domů převlíknout, do lékárny nakoupit postinory a vyrážím do Kurviné. Kdyby se někomu chtělo se stavit na pivo, tak asi něco po šesté bych mohl být v Alcatrazu (bývalá blechárna na osmičce).

Edit: dneska už nebudu on-line, ne že si teď teda ze mě budete dělat srandu na můj účet, když tu nejsem :).

Upraveno uživatelem salamio
Odkaz ke komentáři

Vyhlašuji tímto soutěž o partyzánský samopal: právě jsem se rozhodl, že navštívím sraz ze základky, takže se jedu domů převlíknout, do lékárny nakoupit postinory a vyrážím do Kurviné. Kdyby se někomu chtělo se stavit na pivo, tak asi něco po šesté bych mohl být v Alcatrazu (bývalá blechárna na osmičce).

Edit: dneska už nebudu on-line, ne že si teď teda ze mě budete dělat srandu na můj účet, když tu nejsem :).

Ty brďo, já tam příjdu, ale jak tě poznám..přece nepříjdu do Alcatrazu a nebudu řvát že koza dojí krew :-)))) Jéééé, on je offline.. Maroshi, jak vypadá ten Salamio :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...