sect Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Pratele, kamaradi v tu dobu mam byt ve vasem krasnem meste na sluzebni ceste - pokud vse pujde podle planu a najdu to - objevim se. Pokud to nenajdeš, napiš, najdu Tě a doručím na místo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 http://www.kartac.cz/bar/ spaní budeš mít zajištěno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 jasně, že má - jede s Liborem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 Jeste nemam vsechny informace ale pocitam, ze spani budu mit zajisteno na ctvrtecni noc - v patek bych se mel oficielne vracet. To znamena, ze prespani do soboty bych si asi sjednaval sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 kluci spali posledně tady je to cca 200m od Kartáče lib spí vždycky tady, von má rád intimčo a extra služby je to cca 1km, ale zase vymyteš všechny nonstopy a herny s jednorukými bandity... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 kluci spali posledně tady je to cca 200m od Kartáče lib spí vždycky tady, von má rád intimčo a extra služby je to cca 1km, ale zase vymyteš všechny nonstopy a herny s jednorukými bandity... Diky za info. Jelikoz jsem obycejny cloveka a ne bohem jako lib - staci mi penzion vyse uvedeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 1) sect 2) marosh 3) Baker 4) HIFI 5) David_B 6) kubson 7) salamio 8) tombed 9) Pítris 10) lib (velmi pravděpodobně, ale bez záruky) Kde spím, to teď řešit nebudu. V květnu už bude teplo i ve vašem krásném městě, jak se vám dnes snažil vlichotit Dantechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2010 to Dantechno: klidně se ubytuj kdekoli v OV, kvalitní svozovou službu včetně vyhlídkových jízd zajišťuje tombed /Ti co se doposud zůčastnili tvrdí, že takový adrenalin ještě nezažili . . . / Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Panove 14.5. je i sraz v UnL - rozhodnu se podle toho jestli jeste v ten patek budu na skoleni nebo uz v praci. Zacatkem pristiho mesice se uvidi na ktery ze srazu vlastne pojedu - dam sem vedet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 Panove 14.5. je i sraz v Ostrave na ktery jsem chtel jit - rozhodnu se podle toho jestli jeste v patek budu na skoleni nebo uz v praci. A pro varaky: Jestli pojedu na sraz do usti, budu vyjizdet z prace (Chomutov). Do varu pro vas na otocku nepojdu , takze se budete muset dostat minimalne do Chomutova...... Zacatkem pristiho mesice se uvidi na ktery ze srazu vlastne pojedu - dam sem vedet.. Doufám, že si dostatečně ceníte toho, že vás Dantechno hodlá poctít návštěvou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 1) sect 2) marosh 3) Baker 4) HIFI 5) David_B 6) kubson 7) salamio 8) tombed 9) Pítris 10) lib (velmi pravděpodobně, ale bez záruky) 11) brett - ca 90%, pro změnu zase jednou v rodném kraji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 1) sect 2) marosh 3) Baker 4) HIFI 5) David_B 6) kubson 7) salamio 8) tombed 9) Pítris 10) lib (velmi pravděpodobně, ale bez záruky) 11) brett - ca 90%, pro změnu zase jednou v rodném kraji :-) 12) MarcelG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2010 1) sect 2) marosh 3) Baker 4) HIFI 5) David_B 6) kubson 7) salamio 8) tombed 9) Pítris 10) lib (velmi pravděpodobně, ale bez záruky) 11) brett - ca 90%, pro změnu zase jednou v rodném kraji :-) 12) MarcelG 13)Sava (80% -nejspíš budu na severu, tak pokud trefím ze Sykoráku na místo určení, tak bych se ukázal) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
niko Odesláno 26. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2010 1) sect 2) marosh 3) Baker 4) HIFI 5) David_B 6) kubson 7) salamio 8) tombed 9) Pítris 10) lib (velmi pravděpodobně, ale bez záruky) 11) brett - ca 90%, pro změnu zase jednou v rodném kraji :-) 12) MarcelG 13)Sava (80% -nejspíš budu na severu, tak pokud trefím ze Sykoráku na místo určení, tak bych se ukázal) 14) Niko (90%) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník salamio Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) Vyhlašuji tímto soutěž o partyzánský samopal: právě jsem se rozhodl, že navštívím sraz ze základky, takže se jedu domů převlíknout, do lékárny nakoupit postinory a vyrážím do Kurviné. Kdyby se někomu chtělo se stavit na pivo, tak asi něco po šesté bych mohl být v Alcatrazu (bývalá blechárna na osmičce). Edit: dneska už nebudu on-line, ne že si teď teda ze mě budete dělat srandu na můj účet, když tu nejsem . Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Tak si 14.5. dejte jednu rundu na me na meho cerstve upeceneho syna. Marosh zaplati, a pak mi to preuctuje. Budu tam s vami aspon dusevne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Tu rundu na malého bohatýra mile rád zařídím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 Vyhlašuji tímto soutěž o partyzánský samopal: právě jsem se rozhodl, že navštívím sraz ze základky, takže se jedu domů převlíknout, do lékárny nakoupit postinory a vyrážím do Kurviné. Kdyby se někomu chtělo se stavit na pivo, tak asi něco po šesté bych mohl být v Alcatrazu (bývalá blechárna na osmičce). Edit: dneska už nebudu on-line, ne že si teď teda ze mě budete dělat srandu na můj účet, když tu nejsem . Ty brďo, já tam příjdu, ale jak tě poznám..přece nepříjdu do Alcatrazu a nebudu řvát že koza dojí krew :-)))) Jéééé, on je offline.. Maroshi, jak vypadá ten Salamio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 (upraveno) On má sebe vyfoceného v avataru. Upraveno 30. dubna 2010 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 30. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2010 On má sebe vyfoceného v avataru. Hehe..tak to se nemůžu pomýlit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se