Baker Odesláno 13. září 2010 Nahlásit Odesláno 13. září 2010 ostravaci, neplanujete sraz na konec rijna? budu tou dobou v CR, rad bych vas poznal. Pokud budes tou dobou v Ove, zadny problem, nase bunka je v tomto ohledu velmi flexibilni
sect Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Tak co toho 1. 10.? Nějak se mi začínají přidávat další akce, tak ať vím, jestli si mám tento termín blokovat. Kolik nás může? Kartáč 1.10. sect
marosh Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Secte, s Tebou vždycky. Kartáč 1.10. -sect -marosh P.S. Doufám v sympatický odvoz.
sect Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 P.S. Doufám v sympatický odvoz. Na to se můžeš spolehnout, tentokrát až do Karviné.....pokud nebudeme někde pokračovat....
Hasňa Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Kluci sorry. Nevyslo to. Doxy mi sice cukaly rukou smerem k Ostrave, ale musel jsem za sest dnu vyridit to, co se nasbiralo za pul roku me nepritomnosti. Nemel jsem cas ani se v klidu vy...t. Dovolenou jsem stravil vcelku prijemnymi vecmi, ktere kazdy vyhledava a uziva si je, obzvlaste pak na dovolene. Vysedavanim po ruznych bankach v Praze, premlouvanim holek na uradech ve Slanem a Karvine, aby lhuta na vyrizeni nebyla 20 dnu, ale 20 minut, cistenim zapleveleneho pocitace me mati, muchlovanim se s komisarem na nervoznim CeBeeFu v ulicich Karvine a pocenim u monitoru ze strachu, abych neprisel o vsechny ridicaky a premlouvanim delnika, aby pul roku slibovanou pokladku ipy na terasu konecne realizoval. Proste jedna velka pohoda. V mezivanocnim obdobi, kdy se kazdy dobry duvod k odchodu z domu do hospody vyvazuje zlatem, to ale urcite klapne.
tombed Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Kartáč 1.10. - sect - marosh- Baker - tombed jestli dožiju
MarcelG Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Kurnia, chlapi, 29. možná pojedu na pár dnu do Německa, jestli ne, tož se určitě objevím. Maroshku, pak bych Tě teda klidně zase přibral
David_B Odesláno 15. září 2010 Nahlásit Odesláno 15. září 2010 Kartáč 1.10. - sect- marosh- Baker- tombed jestli dožije- David_B
Dantechno Odesláno 26. září 2010 Nahlásit Odesláno 26. září 2010 (upraveno) Kluci, vim ze to sem nepatri, a necham to kdyztak potom smazat. Shanim pro kamarada studenta postel - v Ostrave a v blizkem okoli. Jak pisu, je to student takze zadny luxus, co nejlevnejsi , klidne bez matrace. Nevali se nekde nekomu neco treba? Kdyztak mi piste SZ at to tu nezasvinim jeste vic. Dekuju Upraveno 26. září 2010 uživatelem Dantechno
marosh Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 (upraveno) Nevím, jestli to nepřeháním se svou iniciativou, při pohledu na seznam zúčastněných, ale jistota je kulomet. Neskočí někdo z ctihodných ostravjokuf objednat do Kartáče jeden pidi-stůl? 1.října již pozítří. Hawk. Upraveno 29. září 2010 uživatelem marosh
tombed Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 možná bude stačit kavárenský stoleček, chlapi nedorazím , příště
David_B Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Tak pro nás 4 zajistit stoleček nebude problém, zajistím to. Tak mne napadá jestli nechceme v tomto hojném počtu zkusit třeba jiný lokál. Podřídím se většině. Tak jak, chlapi? - sect- marosh- Baker- David_B PS: a co Krmelínští?
Baker Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Tak mne napadá jestli nechceme v tomto hojném počtu zkusit třeba jiný lokál. Podřídím se většině. Ja jsem pro, pokud karvinaci jedou autem, muzeme zkusit bily kartac
lib Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Já až někdy příště. Ptal jsem se doma a prý: "Už zase??!!??!!"
David_B Odesláno 29. září 2010 Nahlásit Odesláno 29. září 2010 Ja jsem pro, pokud karvinaci jedou autem, muzeme zkusit bily kartac Protentokrát bych se nebránil ani centru, ale je mi to jedno, já dojedu kamkoliv...krom Karviné...tam jedině až na vánoce
sect Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Maroshu, jedna kámoška mně veze tam a je ochotná nadjet přes Karvinou. Chceš přibrat? Když tak mi pošli telefonní číslo přes SZ a já se ti ozvu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se