Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takze takhle... 1 box v te reklamce stoji s dph 681SKK prepocteno aktualnim nakupnim kurzem v moji bance 517 CZK (pro pripadne kurz. rozdily a postovne od reklamky ke mne, zaokrouhlime na 530).

Skladem maji 740ks, takze v pohode pro vsechny cleny fora..zatim ;) Dodavka do tydne od zadani objednavky.

Asi by bylo dobre, kdyby HIFI od vaznych zajemcu vybral penize, ja pak podle toho objednam a pri me nejblizsi ceste do OV mu privezu boxy a vezmu si penize. HIFI by si mel k cene asi jeste pripocist postovne na rozesilani boxu kazdemu jednomu zajemci.

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo pokud by to šlo takhle.nemám výhrady.

Pokud se tedy ještě někdo nepřidá,řekněme do pátku,platí současný stav 6ks.

to odklizeč: zaplatím Ti to za všechny a pak to pošlu dotyčným zájemcům,většina to stejně

chtěla na dobírku.

Odesláno

To odklizec: Prosím pěkně, o jaký box se vlastně jedná? Jestli je to rotační (gril), tak mám také zájem. Za kolik cca peněz?

Omlouvám se, ale nějak se v tom tak narychlo neorientuji. :|

Odesláno

Tak!! A ruším své volání po grilu! Právě mi jeden dorazil ( ano, je to "ten" co se tu prodával v inzerci za 3900 na 4 kousky), a můžu Vám říct, že je výbornej!!

Provedení 1A stav 1A .

Kdo zaváhal, ma mi co závidět!!

Odesláno

Jak tak ted na to koukam, je tu trochu zmatek v cislech. Naposled psal HIFI toto..

sauce - 1 (potvrdil)

Grasshopper - 1 (potvrdil)

Vlastimil - 1

HIFI - 2 (potvrdil)

HIFI uz ale potom psal o 6 kusech..

Pridal se PEtrS 1ks

a georg 1ks

Takze nekde mezi posledni tabulkou a HIFIho postem o 6 kusech jeden kus pribyl? Pocitam, ze to bylach chyba, takze to objednam na 7 kusu.

Odesláno

No jo, už mi Sidnei psal, že seš "trocha načtvanej". Ale já jsem v tom fakt nevinně! Zřejmě jsem byl vytaženej z klobouku jako první!

Bohužel ti k boxu víc neřeknu, krom toho, že je fakt dost-dost pěknej. Není na něm žádný štítek.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...