gandalf Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 2Baker Jakou máš představu? Cena, velikost /počet hodinek/. Jukni sem : http://stores.ebay.de/Fine-Watches-and-Mor...idZ2QQpZ3QQtZkm
gandalf Odesláno 15. září 2006 Nahlásit Odesláno 15. září 2006 Jo, promiň. Ale stejně kup si hned větší
falkkon Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 A co říkáte na tento box? Vnitřek bude samet (barva nevím) nové sklo bez Pickwicku a je to .Cena 250kč i s čajem.
decebal Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 A co říkáte na tento box? Vnitřek bude samet (barva nevím) nové sklo bez Pickwicku a je to .Cena 250kč i s čajem. to je dobrý, za ty prachy super, kde to prodávají?
vor Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 :) Vidím, že nejsem sám. Teď bude spotřeba čaje.
VS Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 To je dobrý, kde to mají? Všude. Jeden mám doma, přemýšlím o předělání už dávno, jinak jsem ho nedávno viděl v nějakém Kauflandu v regálu s čajem.
falkkon Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 Já je koupil u nás (Prostějov) v Intersparu. Mají jich tam ještě.Mám koupit?
vor Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 V Intersparu se zastavím. Chtěl jsem to vědět jenom proto, ať neobcházím obchoďáky a nehledám box na hodinky.
decebal Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 Já myslím, že teď budou koukat, jak to jde na odbyt. Ostatně patřím mezi milce čaje a i když to nebude žádná extra třída , na snídaně a běžnou konzumaci ho jistě spotřebuji.
Luk Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 Možná i tady by se dalo něco vybrat. http://www.woodenmanufacture.com/cz_index.htm a pokud se domluvíme udělají nám krabičky na míru.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2006 A co říkáte na tento box? Vnitřek bude samet (barva nevím) nové sklo bez Pickwicku a je to .Cena 250kč i s čajem. A kde jsi vzal ty polštářky?
falkkon Odesláno 7. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2006 Ty jsou na focení z krabičky která tady kolovala.Ale nový mi někdo ušile.To není problém.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se