Hodinar128 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Zdravim,známý mi dlužil nějaký peníze, tak mi dal naoplátku tyhle hodinky. Pásek ovšem chybí, jinak jsou plně funkční. Když je sundám z ruky přestanou jít ( reagují na pohyb ) . Vteřinová rafička nejde sekaně, ale hezky plynule. Vše nasvědčuje tomu, že jsou asi pravé. Co myslíte, alespoň přibližně. Vzadu je vidět celý funkční strojek. Je mi jasný, že takhle se to nepozná na to 100%....
Micey Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Na 100% ne, ale na 99% jsou echt. Doufám, že ti kámoš visel aspoň 200 litrů, jinak dost prodělal.. A kdo ti tady bude psát, že nejsou pravý, akorát závidí. Upraveno 2. září 2016 uživatelem Micey
Josef01 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Máš dobrýho kámoše, ten pásek se dá použít, ostatní můžeš zahodit
tkol Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Fík jak lusk... Zajímalo by mě kolik kámoš dlužil...
xcmaniax Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Když je sundám z ruky, přestanou jít...:-D To mě baví.
skalis Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Bez ironie a shazovani: hodinky jsou falesny a maji nulovou hodnotu. Radeji si bez za "znamym" znovu a ber penize.
tommas4 Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 přesně tak, hoď mu to na hlavu, tohle nejsou pravé hodinky ani omylem
Dantechno Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Chlapi, my vubec nevime KOLIK mu dluzil... Treba je to ok obchod
steel Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 to je smutnej pribeh .... po kolikaty uz ?
Hodinar128 Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Zahjimavy nazory . Samozřejmě bych si rád nalhal, že mají pravdu ti, co tvrdí že jsou pravý. Budu muset asi sehnat někoho osobně, aby mi řekl doopravdy co a jak. Jinak díky všem za rychlí reagování. ;-)
Hodinar128 Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2016 No, řekněme že šlo o něco okolo 2 - 3 tis...
steel Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 proboha nikoho neshanej i z tech spatnej fotek je jasny ze je to fake a navic hodne spatnej
Hodinar128 Odesláno 2. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Aha, no... Pro me je tohle spanelska vesnice. Mohli jste mi aspon lhat, mohl jsem mit nachvili radost ... No nic. Diky ;-)
Jörg8X Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Je mi jasný, že takhle se to nepozná na to 100%....Já myslím, že pozná
vintage Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 (upraveno) Vůbec si tady těch názorů nevšímej, jsou určitě pravý, tak dokolanalý strojky má jen rolex - sundáš z ruky zastaví se, mají tam nějaký detektor či co, fakt highend fičura! (vidět, že se v hodinkách moc nevyznáš, když tento patent neznáš). Abys měl klid zanes je k autorizovanému prodejci Rolex, ten ti je otevře a ověří pravost. Myslím, že budou mít z tvojí návštěvy radost a ještě je od tebe za výhodnou cenu s radostí odkoupí. Upraveno 2. září 2016 uživatelem vintage
VintageLover Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Většina Rolexek nemá průhled na strojek, a už vůbec ne s tím logem a nápisem na skle, tohle mohlo napovědět při googlení...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se