tikzot Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Tak tohle bude asi dloouhý finals ještě že mi vypadla elektrika nemůžu na to koukat
Frantik Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června No zatim to prave nevypada Pokud se Kája neprobere.
geometr Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Carlos nějak není ve svý kůži, jakoby si nevěřil pořád. Celkově je to takový nijaký až na pár pěknejch výměn.
Frantik Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června No ale vrátil se trochu do zápasu, tak uvidíme
geometr Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června No jo, jsem to zakřik, začal trochu tenis a mohl by pokračovat.
geometr Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Hmmm ... Teď se ukáže, jsem se neměl na ty první dva sety koukat
Frantik Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Trochu na mě dejchly stary časy bitev Roger vs. Rafa Super finále
geometr Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Neskutečný. Jsem si na začátku říkal, že to není on.
vzduch Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června Nádherný tenis. Zasloužili si vyhrát oba, ale smekám před Alcarazem, jak se zvedl.
tikzot Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června před 31 minutami, Frantik napsal: Trochu na mě dejchly stary časy bitev Roger vs. Rafa Super finále V nic jiného nedoufam
eloga Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června Jak píše Frantík, ozvěny starých bitev - třeba Laver - Newcombe Ale bylo toho víc, v každé tenisové době a s jinými aktéry. I v Domácím tenise, pokud se naši dostali do finále DC, tak také vždy stálo za to. I ti dávno zapomenutí a odepsaní borci jako Kodeš a Hřebec.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se