tikzot Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Mega dobrý turnaj a mega dobrý finále a ty emoce na konci od obou holek.. získaly si svět. Nádhera jsem zase trochu víc hrdej že jsem Čech 1
honza71 Odesláno 11. července Nahlásit Odesláno 11. července Slava vitezum, cest porazenym. Karoliny je mi trochu lito, ale Noskova je sampionka se vsim vsudy. Vyhrat Wimbledon v jednadvaceti, smekam
vzduch Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Parádní tenis, reprezentace té naší malé zemičky a slova těch holek na závěr neměla chybu. Před oběma smekám. P.S. Líbil se mi komentář: "Kdo nebrečí, není Čech!" I když jsou obě Moravanky
tikzot Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Dnešní men’s final bude taky maso! Zverev si jde pro Janíka a myslím že ho sejme
geometr Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července Celej set podával Zverev jak Pán Bůh a v tie breaku tohle...
tikzot Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července No mohlo to být na 5 setů a mohl ho dát, ale těch nevynucených chyb bylo moc. Sinner zaslouženě 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se