tikzot Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Odesláno 15. července 2023 před 2 hodinami, Frantik napsal: Alcaraz bude zitra zase mít bolistky
honza71 Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Odesláno 16. července 2023 Jak dneska dopadne muzske finale je mi sumak. Celej den budu drzt palce Bare !
tikzot Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Odesláno 16. července 2023 Noo tak druhej set zatím hodně hezká podívaná, doufám, že se Carlito dostane do varu a opadne nervozita a bude to ještě lepší.. djoker na servisu nic moc, to by mohlo fungovat..
tikzot Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Odesláno 16. července 2023 před 6 hodinami, honza71 napsal: Jak dneska dopadne muzske finale je mi sumak. Celej den budu drzt palce Bare ! No to budem fandit hned po týhle bitvě. Ta to urve 100%
tikzot Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Odesláno 16. července 2023 Hmmm. 5.hra a 13 x shoda… olalala. Ten ho uvaří ve vlastní šťavěklobouk jak hovado před oběma. Masakr…
Frantik Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Odesláno 16. července 2023 Tak je to tam. Mladík kousnul starouse
tikzot Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Odesláno 16. července 2023 Epik jak debil. Žral sem to celý hlavu má Carlitos v 19 jako hodně v pohodě… Nadal končí, novej Spaniard přichází paráda!!
habadej Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Odesláno 16. července 2023 Škoda, zase jsem přišel o možnost vidět sezonní GS. Příští rok už to Djoker nedá, mládí se dere nahoru. Snad se to povede Alcarazovi nebo třeba Lehečkovi :-).
tikzot Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Odesláno 16. července 2023 před 4 minutami, habadej napsal: Škoda, zase jsem přišel o možnost vidět sezonní GS. Příští rok už to Djoker nedá, mládí se dere nahoru. Snad se to povede Alcarazovi nebo třeba Lehečkovi :-). Tahle doba totální nadvlàdy dle mě skončila a já sem za to celkem rád Carlos je teda taky jinde než ten zbytek mladejch teď. Lehečka by mohl být mezi top hráči a má na to, tak snad
habadej Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Odesláno 16. července 2023 Jo, Jirka je dobrej, má všechny předpoklady. Ještě trochu zapracuje na psychice, zdokonalí údery a je tam. Hlavně aby drželo zdraví.
geometr Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Odesláno 16. července 2023 Včera to byla paráda ta Markéta, moc jsem jí to přál (ona a Muchová maj nervy ze železa). Chlapi dneska... to byl masakr (semifinále Medvedev x Alcaraz byla taky podívaná). A jako jinak se nám na Wimbledonu dařilo, dyť máme vítěze už ve dvou singlech a dvou deblech. A holky by to teď taky mohly urvat...
habadej Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Odesláno 16. července 2023 Je to tam. Bára byla hodně namotivována a lítala jak motorová myš.
tikzot Odesláno 16. července 2023 Nahlásit Odesláno 16. července 2023 Letošní Wimbledon byl hrozně dobrej, celej, pocovidovej, hráči, atmosféra, fanoušci atd, prostě fakt svátek sportu
geometr Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Odesláno 8. září 2023 @tikzot No, tak to vůbec neklapalo, škoda Ale ještě by mohlo být české finále v ženský juniorce nebo aspoň česko - slovenský (ta Slovenka hraje asi opravdu dobře)
tikzot Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Odesláno 8. září 2023 Joo je to tak, být to kdekoliv jinde než na us open, tak si jí namaže na chleba, tu Cococo tlačí to mega velký publikum uřvanýdo toho ty aktivisti, no masakr, ale tenis nádhernej né že néškoda, ale český holky budou teď vidět hodně a doufám že i dlouho
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se