mato57 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 Ahoj, na eBay mi padl do oka tenhle kapesní chronograf.Dost se mi líbí, tak prosím místní odborníky o zkouknutí a odhalení případných vad, které lze rozpoznat z popisu a fotek. Mně se zdá divné pouze tohle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jiný, stejný strojek na webu to má o hodně hezčí: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Díky předem za všechny fundované reakce.
Jiří9 Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 No jasně . někdo, nebo prostě se ulomila pružinka, co přidržuje minutové chrono kolo a někdo to vyřešil tou nevzhednou pružinkou.Takže to není originální díl . Na druhou stranu, záleží na tom, jestli to funguje. Jirka
Jeremy Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Na druhou stranu za ty prachy bych to asi chtěl mít v pořádku. Navíc se správný díl bude shánět možná blbě.
Karlos Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 (upraveno) Ze vzhledových detailů - minutová ručička je lehce ohnutá, rámeček na sklo má kolem trojky a čtyřky trošku poškozenou a zaleštěnou hranu a na pozici půl desáté je jakoby prasklý, či co to je. Je to vidět na první a poslední fotce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. září 2016 uživatelem Karlos
Karlos Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 A podle způsobu focení a další nabídky je prodejce profík i s patřičně profi cenami.
mato57 Odesláno 10. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 10. září 2016 @Jiří9: tak konečně vím, co to vlastně je hurá @Jeremy: přesně tak ... a pokud by se měl vyrobit, zřejmě to nebude za hubičku @Karlos: ten ohyb minutové ručičky pořád nevidím (čímž nepolemizuji o tom, zda tam je, nebo není); pokud jde o rámeček na sklo, tak to jsem trestuhodně přehlédl (asi jsem nenasadil brýle ) Od tohoto prodejce jsem už jednou koupil a maximální spokojenost.Ale je pravda, že tenkrát to bylo za zlomek této ceny, tak jsem to tak moc neřešil. Díky moc všem, pánové.
Karlos Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Ta ručička je jen tak lehce do oblouku, možná i malinko uhnutá ze základny... Někdo o ni kdysi zavadil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se