siwi Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Jo, to von umí Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Děkuji pánové, jsem rád že se líbí. Pro mě to jsou naprosto nejdůležitější hodinky v mé skromné sbírce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Za chvíli to boudou 2 měsíce. To to letí: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) Tyhle hodinky můžeš hodit na co chceš a pořád budou vypadat skvěle. Tenhle burgundy strap jsem na ně tenkrát dal náhodou a od té doby je nosím i na hadrech a zatraceně mě to baví... ) Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem petroniuzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Herdek, nenahrála se mi fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) Tak snad teď... :-)EDIT: zřejmě teď nefunguje nahrávání fotek Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem petroniuzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 8. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2019 Tak konečně, pilotky na NATO strapu... ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 12. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2019 Valencie Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Fliegery a super pohodlnej M-1918C canvas strap od Haveston. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 17. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Sluší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrnoxnovak Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Moje Laco :-) uvažuju o prodeji, tak kdyby náhodou někdo měl zájem... :-)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 23. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2019 (upraveno) Nationalpark Sächsische Schweiz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. prosince 2019 uživatelem petroniuzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 2. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2020 Panove, nechcete nekdo prodat Laco Atacama? Je mi po nich smutno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Z druhé strany: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Ty moje po skoro 7 letech šajní jak cyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 17. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Musím někdy nafotit lumi mých Valencií,,, večer se s nimi dá posvítit třeba na zvonky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2020 Však superluminova by neměla ztrácet na zářivosti, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Sviť hodinko sviť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 26. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 MejlouG slibovanej úplněk teď už mojich Valencií ještě jednou dík jsou super Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 26. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2020 Laco - Lacifer ma posledni Laco, ktere jsem mel. Uzij si je :-). Ja, coby zakladatel vlakna, ale mam temer povinnost tim neco udelat a po nejakych se poohlednout :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se