spineshank Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Taky koukám, ale moc hokejové to nevypadá ten duel
kuncák7 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Taky koukám, ale moc hokejové to nevypadá ten duelNeni no, Olomouc se snazi, ale nic nevymyslela a Plzen to zkusene hlida. Koukat se na to moc neda.
spineshank Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Za to Liberec dává Hradci pěkně na zadel
spineshank Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Ta Olomouc si to prokaucovala dobře, Plzeň toho moc neukazala. ..zatím nejhorší podívaná v po
vwtyp11 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Koukam na tu Plzen v Olmiku a stale casteji si pokladam otazku, na co jim je platnej ten Holweg?Ze padá do střel jako nikdo jinej, ze zburcuje kabinu Ze je to skvelej parťákZe z nej soupeři mají strachTvrdí muziku a učí česky baletky bruslit s hlavou nahoře:)
kuncák7 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Ze padá do střel jako nikdo jinej, ze zburcuje kabinu Ze je to skvelej parťákZe z nej soupeři mají strachTvrdí muziku a učí česky baletky bruslit s hlavou nahoře:)Ja bych to doplnil, ale hadat se nechci. Me tenhle styl neni sympatickej a vubec mi do hry Plzne nesedi, ale nejsem ani jejich trener ani GM, takze jim asi platnej je ( a myslim si, ze ma respekt a v play- off ho nikdo zbytecne nesestreli, protoze ostatni chtej hrat a ne na zapas koukat ).Byla to trma vrma, bez myslenky.
vwtyp11 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Necumis zaplatíš! Co chces řešit? Olomoucak kouká na puk hollweg jede jako lokomotiva přes cely hřiště, bum, v NHL by nikdo nediskutoval, pak se divime, ze jsme jako narodak vždycky biti...
kuncák7 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Necumis zaplatíš! Co chces řešit? Olomoucak kouká na puk hollweg jede jako lokomotiva přes cely hřiště, bum, v NHL by nikdo nediskutoval, pak se divime, ze jsme jako narodak vždycky biti...No, tesne predtim si jiste videl, ze dostal dvakrat nalozeno a ciste, ani jednou to neustal a byl z toho faul na nej - nepravem piskanej.V NHL by za 10 sekund sbiral zuby z ledu, protoze by na nej ihned nastoupil jeste vetsi "hokejista" nez je on.A narodak? Tam dostavame na zadek z jinych duvodu nez je tvrdost, na kterou nejsme - rychlost a hracske dovednosti. Priznam se, ze bych se nerad dockal doby, kdy budem brat do repre "techniky" typu Koci. Upraveno 20. března 2018 uživatelem kuncák7
vwtyp11 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Kočí odehrál polovinu toho co hollweg v NHL./nepočítám starty, ale ice-time...I Jagr na něho vzpomíná jako na kluka, který byl v rangers pohodar. I Olomoucký Knotek, říká ze hraje porad stejne tvrdé.A též mame rozhodčí na <>?! To neni problem Martina straky... nebo?Doplním: nikdo o něm z hráčů neřekl, ze je zákeřným naopak respektuji ho za jeho hru, placou vetsinou odborníci z rad fandů.Plzen ho miluje, jako milovala Straku- Jagr muze vypravet, když přijel při výluce NHL jenom v Plzni se fandili stracenovi:) Upraveno 20. března 2018 uživatelem vwtyp11
kuncák7 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Hele, ja nerikam, ze je to spatnej kluk, jen mi ta jeho hra nesedi. Asi jsi fanda Plzne, tak ho hajis, neberu ti to. Hokejku proste nepotrebuje, s tou nepredvedl nic.Proste se radsi divam na Cervenku nez Holwega, jako ve fotbale na Rosu nez treba Choreho. Proste technicke hrace nez bijce.A Straku jsem z niceho nenarkl, vazim si toho ze zachranil Plzen. Upraveno 20. března 2018 uživatelem kuncák7
kuncák7 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Jojo, place spis hokej, kterej on nehraje. A trestne minuty a jeho disc.tresty tez mluvej za sve, kdyz jsme tedy u toho. A ze ho Plzen miluje? Co se bavim s klukama odtud, tak to tak slavny neni, to si nemusis namlouvat. Kdyz nekoho sestreli jiste, ale pro jeho hokejove umeni a bodovej prinos urco ne.
Návštěvník Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Hraje, co mu soupeři dovolí. Většinou čistě, někdy ty pazoury zvedne, protože je malej. Škoda, že v Litvajzu už nehraje Roman Vopat nebo v Třinci Václav Varaďa, na to bych si koupil pop corn a lístek do první brázdy. :-))
kuncák7 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Romane, to ja asi tez, ale proste chci videt radsi nejakou kulisarnu nez bitku ci neci sestreleni. O to mi v tom povzdechu na zacatku slo.Ten kluk platnej jiste je, jinak by nehral, ja ale radsi fakt techniku.
vwtyp11 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Včera dal dulezitej gól:)A na góly ho nemame, martin ho přivedl potom co nas brno řezání jako psy. Kdyby kazdej makej hráč jako on hrál jako ryan bylo by na co koukat! Děláme z toho chotbal na bruslíchMas to těžký, sedím v sektoru pro rodinné příslušníky Hc plzen i když nas mladej ted hraje v Liberci... Upraveno 20. března 2018 uživatelem vwtyp11
kuncák7 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Jo vpoho - 41 zapasu a 2+2, koukal jsem. V rodinem sektoru, preju ti to.Jiste znas Prerosta ( trenoval vas, pak i repre junioru ), u nej jsem delal trenerskou licenci B a je odkojenej Kanadou ( takovej Uhrin ml, Czaplar.... ve fotbale ) a nazor na nej nic moc.A fotbal z toho delat nechci ( ty baletky nesnasim ), ale ani bandu s otresem mozku. Kdyby kazdej makal jak on jiste, kdyby tak hral tak jiste ne.
vwtyp11 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Jo vpoho - 41 zapasu a 2+2, koukal jsem. V rodinem sektoru, preju ti to.Jiste znas Prerosta ( trenoval vas, pak i repre junioru ), u nej jsem delal trenerskou licenci B a je odkojenej Kanadou ( takovej Uhrin ml, Czaplar.... ve fotbale ) a nazor na nej nic moc.A fotbal z toho delat nechci ( ty baletky nesnasim ), ale ani bandu s otresem mozku. Kdyby kazdej makal jak on jiste, kdyby tak hral tak jiste ne. jak říkám, když chces psa bit hůl si najdeš! Videls ho v oslabení?! Jak padá do střel?! Udělá pro tým všechno! Nepotrebujes jenom střelce, mladej ted v Liberci ma v týmu Švece- pane jo to je kripl, kamaráde! Ne nejakej ryan
kuncák7 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Ja ho fakt bit nechtel :-), jen jsem si povzdechl nad tim, jestli je to s Olmikem potreba.A na Svece mam svuj nazor, jako na jejich trenera, ale to se do me zas pustej Liberecaci :-), coz nemam zapotrebi.Dobrej hokej.
vwtyp11 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Ja ho fakt bit nechtel :-), jen jsem si povzdechl nad tim, jestli je to s Olmikem potreba.A na Svece mam svuj nazor, jako na jejich trenera, ale to se do me zas pustej Liberecaci :-), coz nemam zapotrebi.Dobrej hokej. ja to komentovat taky nemuzu, mladej v Liberci hraje, ale charakterove je to jinde no
Návštěvník Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 To je prekvapeni, ze se Trinec sam neporazi. Nasi chlapci v tom meli jasno ;-)
kuncák7 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 To je prekvapeni, ze se Trinec sam neporazi. Nasi chlapci v tom meli jasno ;-)Jo, ale s hubou dokoran jsem cumel na vas vykon- Rolinek, Caslava, Sykora to uz je duchodovej vek, ale jezdej tam jak zamlada a kazdej tym by je chtel mit, klobouk dolu. Nechapu, jak to u vas mohlo bejt spatny, protoze nejen tyhle tri jsou spicka a ty mladsi neuveritelne rostou (ten Beran je vas odchovanec?), neuveritelne vyrostl a veri si a dalsi tez.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se