Gustaf Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Já klukům věřím... Hrajou dobrej hokej. Škoda jen nevyrovnanosti gólmanu. Ani jeden mi nepřijde jako jistota... Tak holt budeme muset dát víc gólů
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Já klukům věřím... Hrajou dobrej hokej. Škoda jen nevyrovnanosti gólmanu. Ani jeden mi nepřijde jako jistota... Tak holt budeme muset dát víc gólů Já klukům věřím... Hrajou dobrej hokej. Škoda jen nevyrovnanosti gólmanu. Ani jeden mi nepřijde jako jistota... Tak holt budeme muset dát víc gólů Presne, s tema Belorusama to byla super prestrelka :-), me to bavilo ( ano, trener sedivel, ale co ).
VintageLover Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Zadinovi prorokuji slibnou kariéru.
Gustaf Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Zadina borec... A Reichel taky super. Kořen mě moc nepřesvědčil zatím. Sice to vychytal, ale někdy pěkně brnkal na nervy. Ale jinak supeeeee
tikzot Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 ta psychická odolnost ve 20 letech v brance se mě teda zdá enormní, když si představím sebe ve 20... každopádně semifinále super!
Arthur N. Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 dobrej zápas a snad to kluci dotáhnou co nejdál!!! ale nejvíc se mi líbil zápas USA-Kanada pod širým nebem za mohutného chumelení s více než 45tis. diváky:)
Frantik Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Tak nakonec málo střel a gólman fantasticky :-) Supwr postup.
honza71 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 No jo, se konecne golman predvedl. Ve spravnou chvili.
Honza.manta Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 No ale byly to nervy. Mám podlomenou psychyku.
TLD Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Gusto, me prave prislo, ze hlavne diky golmanovi jdeme dal... a pokud si nekdy vybral slabsi chvilku, tak to pak 10x vylepsil Me spis vadilo zalozeni utoku zpoza branky, strasne moc puku ztracenejch, kolikrat to zbytecne cpou na kros pred branku, to uz nas v zaccich ucil, ze to musi byt na jistotu... Jinak samo parada, mam radost... skoda, ze ted to bude na budika
tikzot Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Canada bude hoodne zajímavá, ale zázraky se dějou a ty kluci naši sou hodně namotivovaný, byla by to paráda, 20 let od Nagana...no match to bude libovej, o tom žádná!
Gustaf Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Tjn, jen od 2 ráno :/ Kanadu asi nedáme, ale o 3.flek by to mohlo klapnout. TLD, spíš měl štěstí bych řekl... Ale i to je potřeba. To narození od modrý, jak mu prolitlo nad lapackou do břevna... A takovejch okamžiků tam bylo.
Bobisky Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Zápas dobrý, ale ta atmosféra bez lidí tragédie. Pořád se píše jak tam jsou lidi posedlí hokejem, jak je tam tento šampionát sledovaný a na tribuně jen agenti a za bránou pár rodinných příslušníků.
TLD Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Gusto, dobrej golman musi mit stesti a musi si umet ,,srovnat´´ tyce. To co popisujes je samo pravda, mel tam i vec, ze sel po puku lapackou a minul a hrbetem ho jen vyrazil. To by byt nemelo, ale pak to zase tolikrat zachranil, Obrana mu dala hodne sanci vyniknout Budu jim drzet palce a budika si dam, podle me nesmime prosvihnout zacatek, jak pustime Kanadu ze retezu tak to bude spatny....
Gustaf Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Hlavně nastoupit bez respektu... Nemáme co ztratit
honza71 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Je tu nejak ticho, co :-(No rozdil tam holt je velkej, ale treba se vytahnou proti Amikum. Ti nejsou uplne v pohode, tak maj nasi celkem dobrou sanci.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se