Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já klukům věřím... Hrajou dobrej hokej. Škoda jen nevyrovnanosti gólmanu. Ani jeden mi nepřijde jako jistota... Tak holt budeme muset dát víc gólů :D

Já klukům věřím... Hrajou dobrej hokej. Škoda jen nevyrovnanosti gólmanu. Ani jeden mi nepřijde jako jistota... Tak holt budeme muset dát víc gólů :D

Presne, s tema Belorusama to byla super prestrelka :-), me to bavilo ( ano, trener sedivel, ale co ).

Odesláno

ta psychická odolnost ve 20 letech v brance se mě teda zdá enormní, když si představím sebe ve 20... každopádně semifinále super!

Odesláno

dobrej zápas a snad to kluci dotáhnou co nejdál!!!

ale nejvíc se mi líbil zápas USA-Kanada pod širým nebem za mohutného chumelení s více než 45tis. diváky:)

Odesláno

Gusto, me prave prislo, ze hlavne diky golmanovi jdeme dal... a pokud si nekdy vybral slabsi chvilku, tak to pak 10x vylepsil :) Me spis vadilo zalozeni utoku zpoza branky, strasne moc puku ztracenejch, kolikrat to zbytecne cpou na kros pred branku, to uz nas v zaccich ucil, ze to musi byt na jistotu... 

Jinak samo parada, mam radost... skoda, ze ted to bude na budika :)

Odesláno

Canada bude hoodne zajímavá, ale zázraky se dějou a ty kluci naši sou hodně namotivovaný, byla by to paráda, 20 let od Nagana...no match to bude libovej, o tom žádná!

Odesláno

Tjn, jen od 2 ráno :/ Kanadu asi nedáme, ale o 3.flek by to mohlo klapnout.

TLD, spíš měl štěstí bych řekl... Ale i to je potřeba. To narození od modrý, jak mu prolitlo nad lapackou do břevna... A takovejch okamžiků tam bylo.

Odesláno

Zápas dobrý, ale ta atmosféra bez lidí tragédie. Pořád se píše jak tam jsou lidi posedlí hokejem, jak je tam tento šampionát sledovaný a na tribuně jen agenti a za bránou pár rodinných příslušníků.

Odesláno

Gusto, dobrej golman musi mit stesti a musi si umet ,,srovnat´´ tyce. :)

To co popisujes je samo pravda, mel tam i vec, ze sel po puku lapackou a minul a hrbetem ho jen vyrazil. To by byt nemelo, ale pak to zase tolikrat zachranil, Obrana mu dala hodne sanci vyniknout :) Budu jim drzet palce a budika si dam, podle me nesmime prosvihnout zacatek, jak pustime Kanadu ze retezu tak to bude spatny....

Odesláno

Je tu nejak ticho, co :-(

No rozdil tam holt je velkej, ale treba se vytahnou proti Amikum. Ti nejsou uplne v pohode, tak maj nasi celkem dobrou sanci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...