Návštěvník Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Beran je Plzenak. Pro me prekvapeni. Veri si, ale celou sezonu byl 4. lajna. Uvidime dalsi zapasy. Jinak Pardubky se budou dlouho lizat z manazerskych kolotocu Smidberskyho a Rohlika, proto ten propad po odchodu Kusyho je jejich dilo. Kritticke podle me bude, Az odejdou Tebou jmenovani, bude se honem hledat leader. Troncinsky nebo Marosz jsou svym zpusobem vyjimecni hraci, ale co si budeme rikat, krev neni voda. Pardubkam se vzdycky darilo, kdyz je tahli odchovanci.To se blbe vysvetluje. Rolinek, Koukal, Blazek, atd. vzdycky to muzstvo strhli. Dynamo bude potrebovat silneho majoritniho akcionare, aby stahli nekoho z KHL. Hemsky z Kanady se asi nevrati :-).
kuncák7 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Aha, Berana jsem nedokazal zaradit.Jinak myslim si, ze Trinec az ted pochopil, ze to zadarmo nedostanou.Jo a vsiml jsem si prace Sykory na stridacce, z neho bude dobrej asistent, ten ty kluky povzbuzoval jako nikdy ( nikdy jsem ho moc nesledoval, protoze mi prisel jako kazdej strelec jako narcis, ale dneska pri tech zaberech na stridacku jsem nevychazel z udivu ). 6 zapas zvladnete.
Návštěvník Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Ja se na patek moc tesim. Taky si myslim, ze se pujde do 7. zapasu.to zas nebudu o vikendumluvit
marosh Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Trzyniecccccc!!!! Marosz je náš, ten je u Vás na brigádě.Zítra bude konec, Romi. :-)
Návštěvník Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Maroshku, ty muj kocoure, tak zacnem: Zadina, Kral, Biegel, Meciar, Rakos, Linhart, Malinsky, Jancarik, Marek na stridacce. Dyk Pardubaci vas tam sklepali z vetvi a nazuli vam brusle. Tu serii byste nam meli dat uz jen z vdeku :-))))
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Hollweg přidává další gól v play off:)
kuncák7 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Hollweg přidává další gól v play off:)Jo, uz jsem ho i videl a pouzil i hokejku :-), timto se mu castecne omlouvam, takhle ma hrat.
Dráteník Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Plzeňská škodovka drtivě rozdrtila olomoucké kohouty a teď si podají kočičáky z Liberce.
laskajefajn Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Bohuzel...Hradec na Liberec proste nema Neskutečne me to štve ale život jde dál...snad to v sobotu nebude pohroma.
spineshank Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Pěkně, 2 gól, to se to pěkně zamotava.
marosh Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Tak dneska ještě nebude konec...:-)
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 A milionáři koukaj co se děje:)
Návštěvník Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Tak dneska ještě nebude konec...:-)Maroshku, kaj si? Sent from my iPhone using Tapatalk
marosh Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Marné, Romi...V nedělu dostanete čerstvou kolejnicou po tom perníku nebo na čem jedete v těch Pardubkách a dovolča...
Návštěvník Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Marné, Romi...V nedělu dostanete čerstvou kolejnicou po tom perníku nebo na čem jedete v těch Pardubkách a dovolča...No nevím. Dozadu jsou gorale slušní sněhuláci. Jestli udržíme ty vaše šikovný forwardy na uzdě, tak z brejků dostanete gól i od mladších žáků z Přelouče
laskajefajn Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 Pernikáři prekvapili dost slušne. Vyjimečne jsem i fandil i kdyz ve treti tretine dost polevili a vypadalo to na slušný obrat. Jinak nemyslel jsem si to ale opravdu maji dobrý tým srdcařu ne jako ty nase kokoti hradecky. P.S Bedynka po zápase sedi do 5 do rána na baru. K zbliti. Neveril jsem tomu ale bohuzel to je pravda. Jsem zvedavy na 11 hodinu.
Návštěvník vwtyp11 Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 ne jako ty nase kokoti hradecky..To je tak, když proste žoldáci přijdou, hokej v Kradci nemá co dělat
laskajefajn Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 Nech si ty kecy prosim na koledu a nebuď trapný. Dekuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se