spineshank Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Borci, je jedna věc kterou jinde než v Brně nezažijte. Těch 5 koulí pod tričkem Vlaďky Erbové. To byl zážitek na celý život...Sent from my iPhone using Tapatalkjaký koule?
Kat251 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 jaký koule?Ty dvoje pětky co má pod tričkem.. Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Já někde četl že si je nechala zmenšit. ..takže říkáš dobrý jooo?
Kat251 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Lepší než osm gólů Hradci Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník LukeD Odesláno 29. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2017 Borci, je jedna věc kterou jinde než v Brně nezažijte. Těch 5 koulí pod tričkem Vlaďky Erbové. To byl zážitek na celý život... Sent from my iPhone using Tapatalk Hoď sem fotky, nebo ti to tu nikdo neuvěří.
Návštěvník Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Hlavně to srdíčko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 3. května 2017 Nahlásit Odesláno 3. května 2017 Straka je komediant, ale Koukymu bych to nevycital, kdo by se ted do Pardubek dobrovolne vracel:-)
Návštěvník Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Mně je jasný, že jde momentálně do klubu, kde má daleko větší perspektivu, a protože není nejmladší, proč se tlouct někde po štacích daleko od domova. Mně vadí, že v průběhu baráže vystupoval na webu Dynama, na kostce na zimáku, jak tu ligu musíme udržet, prostě se tvářil, že pomalu nedejchá pro nic jiného a za dva týdny prásk, přestoupí do Hradce. Kdyby se vrátil z Ruska a v klidu přestoupil, taky by bylo pozdvižení, ale s touhle komedií ze sebe udělal jen vola. To snad musel tušit, že když jedná s Hradcem, tak to v Pardubicích úplně nekousnou. A leze v Pardubicích lidem na oči. Od junioru v Dynamu, kapitán, 2x Mistr ligy. Akorát ty lidi nasral a nemusel. Spousta z Vás odchovanců sla jinam a byly to velký přestupy. Richard Kral a Zada do Trince, Rolinek do Sparty, Salfa do Plzne, Standa Procházka do Liberce, ale kurwa drát, proč ten Koukal u toho dělal tyhle kokotiny.
kuncák7 Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Hradec je v tomhle asi prokletej - Bednarovi tenhle prestup taky nezapomenu, tvar celeho tymu, srdcar a cca 5 dnu po sestupu byl tam, s velkou slavou. Vedet to musel cca mesic dopredu...Straka hanba mluvit ci jen zminovat.
sashator Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Mně je jasný, že jde momentálně do klubu, kde má daleko větší perspektivu, a protože není nejmladší, proč se tlouct někde po štacích daleko od domova. Mně vadí, že v průběhu baráže vystupoval na webu Dynama, na kostce na zimáku, jak tu ligu musíme udržet, prostě se tvářil, že pomalu nedejchá pro nic jiného a za dva týdny prásk, přestoupí do Hradce. Kdyby se vrátil z Ruska a v klidu přestoupil, taky by bylo pozdvižení, ale s touhle komedií ze sebe udělal jen vola. To snad musel tušit, že když jedná s Hradcem, tak to v Pardubicích úplně nekousnou. A leze v Pardubicích lidem na oči. Od junioru v Dynamu, kapitán, 2x Mistr ligy. Akorát ty lidi nasral a nemusel. Spousta z Vás odchovanců sla jinam a byly to velký přestupy. Richard Kral a Zada do Trince, Rolinek do Sparty, Salfa do Plzne, Standa Procházka do Liberce, ale kurwa drát, proč ten Koukal u toho dělal tyhle kokotiny.Tak tohle jsem vubec netusil. To pak samozrejme chapu, ze to lidi v Pcich musi akorat nasrat. Ja jsem s nim byl prave od juniorky a vzdycky to byl fajn kluk, zadnej atomovej fyzik ale zase zadnej podrazak. Tohle ale ocividne nedomyslel
Návštěvník Odesláno 4. května 2017 Nahlásit Odesláno 4. května 2017 Tak tohle jsem vubec netusil. To pak samozrejme chapu, ze to lidi v Pcich musi akorat nasrat. Ja jsem s nim byl prave od juniorky a vzdycky to byl fajn kluk, zadnej atomovej fyzik ale zase zadnej podrazak. Tohle ale ocividne nedomyslelAle co, jsou v zivote dulezitejsi veci nez Konepulky vs. Mechov. At jsme zdravi a v pohode. Clovek muze udelat blbost, debil ji cyklicky opakuje. Ja si nemyslim, ze chtel lidi v Pardubkach nasrat, proste to tak dopadlo. Jen doufam, ze si koupi poradny spunty do usi, az se tady na zimaku dotkne puku
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. května 2017 Nahlásit Odesláno 5. května 2017 a ne a ne tam spadnout
Návštěvník LukeD Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Zatím dobrý zmar. Absolutně na ně nemáme. Když budu upřímný, tak mě z toho našeho výkonu bolí oči.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 https://www.nhl.com/stanley-cup-playoffs
kuncák7 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Dneska koukat na tu nasi U20 a fandit s finama. Snad konecne cinkne.
honza71 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Necinkne. Mame hrozne deravou obranu a brankare. Ty Rusaky porazili jenom proto, ze nas nebrali vazne a k zapasu pristoupili s nulovou odpovednosti.Fandit ale budu, to zas jo.
Frantik Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Když to budeme hrát na 8:7, tak mame šanci :-) Obecne plati, ze medaile vyhravaji hlavne golmani a obrana, ale pokud z toho kluci udelaji prestrelku, proc ne. Pekne se na to kouka :-)
honza71 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Jo, kouka se na to dobre. Hokej nahoru dolu je vzdycky zabava pro fanouska.
Frantik Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Akorát Pešán má asi trochu vyšší tlak. Bejt tam Růža, tak se užvejká :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se