M.P.007 Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května před 8 hodinami, Pozorovatel napsal: Hmm, tak dneska nám to nevyšlo Přitom si myslím, že jsme na to měli. Každopádně rozhodčí se dneska tedy předvedli..... Rozhodčí zatím nejslabší článek MS, dost negativně ovlivňují hru bohužel ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilot77 Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května Ale musím uznat, že při zápase jsem se nenudil. Uvidíme dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 14. května Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května To já taky ne, naopak jsem měl obavy, aby to mé tělo ještě vydrželo a nedostal jsem infarkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května před 17 hodinami, Pozorovatel napsal: To já taky ne, naopak jsem měl obavy, aby to mé tělo ještě vydrželo a nedostal jsem infarkt Včera byla infarktová III třetina zápasu Kanada - Rakousko kdy Kanada vedla 6:1 a po III třetině 6:6. Kdo vydržel, tak si to užil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Já to nevydržel Tak v pulce druhý jsem to vypnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května To bylo proto, ze jsem mel vsazeno na Kanadu. Easy money, rikali… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 7/4 je ok, 3 body hřejí, tedy jaké pivo po hokeji.... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května před 9 minutami, eloga napsal: 7/4 je ok, 3 body hřejí, tedy jaké pivo po hokeji.... ? Dal bych Plzeň Super body a inspirace na vyztužení obrany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Sakra, nestihl jsem to Budu si muset někde pustit záznam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Ctyri goly je ostuda. Stav 3:3 v zacatku 3. třetiny taky. Videl jsem jen 1. a 2. a nehrali dobre. Obrance Spacek je imho s prehledem nejhorsj hrac tymu. Nedostane puk z vlastniho pasma, zkazi kazdou druhou prihravku a jeho strely od modry bud minou branu nebo trefi prvniho soupere, kteryho ma pred sebou. Jak jsem byl po zapase s Finama nadsenej, tak ted jsem s kazdym zapasem vic a vic frustrovanej. Presilovky ani komentovat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Jo, přesilovky jsou děs. To fakt nechápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 5 na 3 minutu padesát (?) a nedají. A jak to skončí hned dostanou.... Já nevím,.no... Ale ono tak nějak celkově se dějou na tom turnaji věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. května Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května Snažím se to brát tak, ze důležitější bude až ten osmej zapas. A bavím se atmosférou, hokej zatim vetsinou nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Tak s Rakouskem zatím dobrý, ale pokud chceme medaili, musíme zvládnout i těžší soupeře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Zatím jo, ale Kanaďani to měli po druhý třetině taky dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května No, jak by řekli Rakušané: Alles in Ordnung Každopádně mě pobavil ten čmoud v rakouském týmu, protože jak bílí muži neumějí skákat, tak černí muži prostě neumí hrát hokej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Co naši, ale teď koukám na Lotyše se Švédy a to je masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Švýcaři dobře drtí Dánsko Nepamatuji, že by měli tak silný tým Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 18. května Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května Dneska s Británií by to měla být vyloženě naše exhibice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 19. května Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května Naděje žije, dejme tomu, že nějaká medaile je snad nyní reálná situace. Pokud bude ta Pasta - tak to bude jízda. A je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se