spineshank Odesláno sobota v 15:12 Nahlásit Odesláno sobota v 15:12 před 12 minutami, honza71 napsal: Bohuzel jsem se nedostal ke sledovani zapasu, ale asi peknej zapas, kdyz museli domaci porad dotahovat. No řekl bych takovej karma zápas. Tak jak my s něma tak oni s USA dnes
Logarex Odesláno sobota v 15:14 Nahlásit Odesláno sobota v 15:14 USA přejelo Švédsko o parník a snad se dočkají titulu
kuncák7 Odesláno sobota v 18:13 Nahlásit Odesláno sobota v 18:13 4-0, no, myslím že složení finále je jasné.
spineshank Odesláno sobota v 18:24 Nahlásit Odesláno sobota v 18:24 to asi jo,tady jiný výsledek asi nikdo nečekal a zrovna dali 5 gol
bobi Odesláno sobota v 18:30 Nahlásit Odesláno sobota v 18:30 (upraveno) Právě jsem dorazil,dal jsem u sousedů pár Bernardů. 6 : 0 ,tak to je jasný,yes Upraveno sobota v 18:31 uživatelem bobi
spineshank Odesláno sobota v 18:32 Nahlásit Odesláno sobota v 18:32 Borci, já hlavně nechápu jak to že Dány vede David Coulthard jak se z F1 dostal k hokeji???
kuncák7 Odesláno sobota v 18:40 Nahlásit Odesláno sobota v 18:40 Je hotovo. A zase, preju to Švýcarsku, ale budu fandit dobrému hokeji.
bobi Odesláno sobota v 18:44 Nahlásit Odesláno sobota v 18:44 před 3 minutami, kuncák7 napsal: Je hotovo. A zase, preju to Švýcarsku, ale budu fandit dobrému hokeji. Tak,tak A húž je to 7:0
spineshank Odesláno sobota v 18:45 Nahlásit Odesláno sobota v 18:45 jako nic proti Dánům,ale toto není hodno semifinále MS Zítra finále bude myslím parádní hokej jsem zvědavej kdo to bude nakonec
geometr Odesláno sobota v 18:52 Nahlásit Odesláno sobota v 18:52 To máš asi pravdu. Je to tím systémem turnaje no.
kuncák7 Odesláno neděle v 15:40 Nahlásit Odesláno neděle v 15:40 Tak o třetí místo to je spíše lepší veřejné bruslení. Góly hezke, ale zbytek?
geometr Odesláno neděle v 15:50 Nahlásit Odesláno neděle v 15:50 A Švédi se můžou z toho bronzu radostí zbláznit, včetně fanoušků, koukám.
bobi Odesláno neděle v 21:10 Nahlásit Odesláno neděle v 21:10 (upraveno) Upraveno neděle v 21:20 uživatelem bobi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se