Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Finové lepší. O trochu. Švýcaři hrozně nervózní, asi to na ně dopadlo. Myslel jsem, že na ně vlítnou a nic. Takze asi zaslouženě 🙂 

Odesláno

Jak souboj o bronz tak i finále bylo pro nás bez nervů😃 tak jsme si aspoň užili hokej.

Od soboty se mi víc líbili finové,tak jsem jim to přál malinko víc včera a nakonec to vyšlo,i když jsem si přál finále Kanady se Švýcarama😉

Jinak mi přišel od Rolexu mail že díky prohře včera se  akce Rolex  - 60% a dostupnost všech modelů do týdne se nakonec nekoná 🤣

• Haha 2
Odesláno

Za me dopadlo MS (az na nase, tedy) podle mych predstav. Kanada venku, Norove skveli, Svycari hezky hokej a ve finale jsem - preci jen - veril i pral o malicko vice finum..

Odesláno
před 54 minutami, Frantik napsal:

Ale největší radost mám, že Kanada bez medaile. Nesnáším je a Norové kloubouk dolu 🙂 

Tak ti Kanaďani řekli, že o bronz nestojej, tak aspoň, že nechali sportovně ty Nory si o ten bronz zahrát (ještě to i trošku zdramatizovali) a nevzdali jim to rovnou :D

• Haha 2
Odesláno
před 11 hodinami, geometr napsal:

To už je prokletí Švýcarska, to jinak není možný.

3 finále po sobě a Švýcaři nedali ani jeden gol...to už asi nebude náhoda (a chudák gólman Genoni, 3x vychytá nulu v základní hrací době a nemá ani jeden titul) 

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...