spineshank Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května bože ,to jsou lopaty od Kanady to bude další nášup a po čtvrtfinále zaslouženě domů být tam na stadionu ,nechal bych si zaplatit lístky od svazu i s cestou a Rolexkama z fabriky za tu ostudu 1
T1000 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Dneska to klukům prostě nevyšlo . Šmrdlačka a plácaná nezapůsobila, páč Norové byli o půl hlavy vyšší a o půl kroku rychlejší a navíc většinou hráli hokej... 1
Frantik Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Dneska hrozny, tak snad to bude další facka a zitra vlítnou na Kanadu jako na Olympiádě
Pozorovatel Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Zrovna dneska jsem to neviděl a vidím, že to je nakonec dobře, protože bych to asi stejně nedokoukal....
geometr Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května před 19 minutami, African napsal: Nic moc náš dnešní hokej tedy... Spíš nic než moc Pěkně na nás byli připravení. A myslím, že se ani moc nenadřeli. 1
kuncák7 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května Před hodinou, bobi napsal: Dáme kulový 1:4 Furt to beru jako přípravu, ale čas se jim krátí.
Frantik Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 10 hodinami, kuncák7 napsal: Furt to beru jako přípravu, ale čas se jim krátí. No tohle už bylo vo přijatelného soupeře na Q4 a i když je to jen spekulace, tak se to teď komplikuje, protože jít na Finy nebo na Swiss je na hovno
kuncák7 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 16 minutami, Frantik napsal: No tohle už bylo vo přijatelného soupeře na Q4 a i když je to jen spekulace, tak se to teď komplikuje, protože jít na Finy nebo na Swiss je na hovno To souhlas, ale furt to mají ve svých rukach- holt musejí dat Kanadu.
geometr Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května (upraveno) Já myslím, že je to jedno. Kluci si ještě pocestujou po Švýcarsku, než pojedou domů Upraveno 26. května uživatelem geometr
Frantik Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Před hodinou, kuncák7 napsal: To souhlas, ale furt to mají ve svých rukach- holt musejí dat Kanadu. No to právě nemají, protože když vyhraje Norsko nad Dánskem, tam bude druhý, i když Kanadu porazíme.
kuncák7 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Jojo, pravdu máš, já na ně zapomněl. No jo, tak otřepané - když to chceme vyhrát, porazit musíme každýho 1
Pandera Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května před 4 minutami, honza71 napsal: Chjo Norové Dve vteriny od me vyhry Ber to pozitivně - dali našemu nároďáku šanci uhrát si 2. místo ve skupině.
Pozorovatel Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Abychom měli stříbro, musíme porazit Kanadu. Tak určitě
Pandera Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května (upraveno) Tak kanaďané mají 1. místo ve skupině jisté. Třeba budou vyklidnění a nebudou tak horliví po výhře. Mohli by se šetřit... Upraveno 26. května uživatelem Pandera upřesnění
kuncák7 Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Tak Amíci tu blamáž odvratej s prstem v nose a postoupí, co Svedi? A čtvrtfinále bude asi dost zajímavý.
Maro Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Taky mate zvuk jak z trubky v 8bitu, nebo je chyba na mém přijímači?
Pozorovatel Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Začátek mě tedy překvapil. 1:0 pro nás Jsem zvědavý, jak se to bude dál vyvíjet, zvlášť když teď máme první přesilovku
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se