Jivl Odesláno 8. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2015 Díky, vyzkouším. Právě objednáno!Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Tak se to blizi do finale a vybiram vysavac. Nejake rady a tipy? Urcite chci automat, ale nevim zda staci jen na dno, nebo i steny ? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 ja mam Dolphin E20 a pohoda.. ale jinak podle me ti staci jen na dno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2015 Diky. Objednan dolphin spring Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Tedy, o tohle se musím podělit. Byl jsem na návštěvě u chlapíka, který zakoupil pozemek s obrovskou ocelovou nádobou zabudovanou v zemi - původně se jednalo snad o jímku pro městskou kanalizaci. Nakonec - ještě před jejím uvedením do provozu - se změnila doba a ve městě byla vybudována klasická kanalizace s čističkou. Pozemek koupil relativně levně s tím, že monstrum snižuje jeho hodnotu. Hbitě jej upravil na bazén, natřel na modro, zařídil filtraci... a momentálně má bazén o objemu 160 kubíků... naštěstí má vlastní pramen. Fakt masakr. Hloubka 4 metry. To jsem ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Jezismarja to by se mi libilo, super.. Ja bohuzel spis premejslim, jestli 110 nebo 120, sakra:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieegoo Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Jestli řešíš hloubku 110 nebo 120 (doufám, že nemluvíš o kubíkách ), tak to ještě přehodnoť a zvaž alespoň 150. Pokud nebudeš mít bazén s přelivem, od 110 si odpočítej ještě cca 10cm k hraně a budeš mít vody s trochou nadsázky lehce nad pas. U nás se taky vedly spory, jestli 110 jo nebo ne, nakonec se prosadilo 150 a všichni jsou šťastný, 110 by bylo fakt málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Hale ja resim pouze malej nafukovak na rychly smoceni po praci, o 150 neni rec. A hlavne to byl jen takovej povzdech, 4 metry na zahrade, to by byla proste nadhera:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2015 Normálně jsem měl závrať, když jsem se do něj díval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Hm, tak jsem vlákno pročetl a zajímalo by mne jestli tu někdo má zkušenost s něčím z řady Azuro (Mountfield). Manželka a děti se v tom dost shlédly, tak uvažuji o něčem takovém aby to nebylo náročné na případné odstranění ze zahrady když je to přestane bavit. Ještě se zeptám kolik času týdně/ denně věnujete v sezóně údržbě bazénu? Bavím se tedy o bazénu bez zastřešení a s manuálním vysavačem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 (upraveno) Taky nemám zastřešený. 5-10 minut každé ráno (vylovení hmyzu, sem tam nějaké myšky, křečka, rejska, kuny, žáby, užovky... nebo listí po siln?jším v?tru, vyklepání bordelu ze skimmeru a případné přidání chemie). Jednou týdně 30 - 40 minut na proplach filtru, měření hodnot, odsání dna a dotočení vody. Ale baví mě to, člověk je na zahradě, může si k tomu vzít drink a poslouchat ptáky... Když je hnusn?, tak na to peču a pouze dvakrát týdně kontroluji stav. Upraveno 3. ledna 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 jak martar, plus v lete tam davam kazdej den robota na cisteni dna a sten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Díky za zkušenosti. Tak jsem to koupil - realizovat to budu až začátkem léta. Předpokládám, že při používání solární plachty v době nevyužívání by to snad s tím nalítaným bordelem nemuselo být tak strašný, nevím třeba si to maluju. Ještě se zeptám má tu někdo zkušenost s elektrickým dohřevem?Konkrétně přemýšlím o tomhle: http://www.vagnerpool.com/web/cs/product/topeni-eov-3-3-kw-230-v-nerez-s-tlakovym-spinacem nebo něco podobného. Nájení budu řešit z fotovoltaiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 vyhrivat nadzemn bazen mi prijde jako kravina, tim, ze to nemas v zemi, tak nemas zadnou izolaci. na druhou stranu, pokud elektriku platit nebudes, tak proc ne, ale jak moc to bude ucinny, to nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 Tak jsem nakouknul do bazenu, jak to vypada, a cekal me tenhle pohled Je to normalni? Ze se za 3 mesice vytvori takova biofarma? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 to neni. ja tam na podzim hrk savo a v zime sem taky litr vylil, jako v me oblibene reklame si to mel pod deklem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matous Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2016 (upraveno) Jojo je to pod zastresenim. Zazimovavala firma, nalili tam i nejakou chemikalii na zazimovani.... No jsem zvedavej jak se tohodle zbavim ( pocitam ze to cely budu muset vycerpat Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 6. února 2016 uživatelem matous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Mám to vůbec zkoušet filtrovat nebo spis vypustit a napustit? Da se vůbec z takového brcalniku udělat průhledna voda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 požární nádrž? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Zanedbane zazimování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se