tano Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Daemonultimate: jo Drazdany, tak tam jsem take nebyl . Mas ale pravdu, ta zelena chce videt nazivo.
Georgeisin Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Vypadají dobře, mají 40mm? Jestli jo, tak to je výhoda. Škoda, kdyby tu někdo mohl udělat přímé srovnání Ternos a Ocean one od Steinhardu, to by mě zajímalo, kdo je dál vzhledem k celkem zásadnímu rozdílu v ceně.
bigwolf Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Miro, gratuluji k moc peknym hodinkam. Vzhledem k tomu, ze kdyz sem koukal po svych prvnich "poradnych" hodinkach, tak jsem se byl kouknout i na Steinhart Ocean One a byl jsem dost nalomen je vzit (ale nevzal), tak musim rict, ze tyhle Davosy vypadaji opravdu dobre! Predpokladam, ze z ruky jen tak nepujdou, tak se tesim, az je uvidim na brnenskem sraze.
Georgeisin Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Asi mě budeš muset navést, to nespěchá.
MíraMíra Odesláno 29. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2016 (upraveno) Miro, gratuluji k moc peknym hodinkam. Vzhledem k tomu, ze kdyz sem koukal po svych prvnich "poradnych" hodinkach, tak jsem se byl kouknout i na Steinhart Ocean One a byl jsem dost nalomen je vzit (ale nevzal), tak musim rict, ze tyhle Davosy vypadaji opravdu dobre! Predpokladam, ze z ruky jen tak nepujdou, tak se tesim, az je uvidim na brnenskem sraze. Díky.. do srazu určitě vydržej, tak je vezmu. Georgeisin:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/98843-steinhart-ocean-lumi/?p=1754238 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/99464-poradíte-s-levnější-alternativou/page-2 Upraveno 29. září 2016 uživatelem MíraMíra
Jenkiz Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 (upraveno) Myslim, že to srovnání, o kterém mluvil krtenek, je tady http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/98843-steinhart-ocean-lumi/?p=1754238 Edit: sry, sem si nevšiml, že už to tu je Upraveno 29. září 2016 uživatelem Jenkiz
Kostra Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Gratulace k super kousku. Na červíka se v.ser, za ty prachy jsou to neskutečné univerzály, se kterýma budeš moct i za 20 let na pivo, bazén nebo do kanclu;-)
MíraMíra Odesláno 30. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2016 (upraveno) Gratulace k super kousku. Na červíka se v.ser, za ty prachy jsou to neskutečné univerzály, se kterýma budeš moct i za 20 let na pivo, bazén nebo do kanclu;-)Díky.. i ty jsi nevědomky přispěl k rozhodnutí si je koupit. Jsou za ty peníze fakt hodně dobrý a čím dál tím víc to vidím, přesně tak jak píšeš.Ale budem tady mít v Brně výstavu hodinek a furt přemýšlím, jaký hodinky si tam vezmu na ruku já.Homage ternosy mi přijdou skoro až nevhodné. Upraveno 30. září 2016 uživatelem MíraMíra
Kostra Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Osobně bych se toho nebál, má osobní zkušenost je taková, že ti je upřímně pochválí kde který chronofanda s originálem na ruce;-) Ale je to samozřejmě o tvém vnitřním pocitu.
MíraMíra Odesláno 30. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2016 Osobně bych se toho nebál, má osobní zkušenost je taková, že ti je upřímně pochválí kde který chronofanda s originálem na ruce;-) Ale je to samozřejmě o tvém vnitřním pocitu.Tak to je fajn.Můj vnitřní pocit se teprve utváří.
Jiří Štencek Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Děkuji Mírovi za fotky a recenzi. Protože mi už psalo pár zájemců (zvědavců), tak to napíši i sem Tenhle model budeme mít na prodejně do cca 3 dní, takže pak se můžete zastavit a hodinky si prohlédnout. Kdo přijde s Roládama, tak může i porovnat
Kostra Odesláno 8. října 2016 Nahlásit Odesláno 8. října 2016 Děkuji Mírovi za fotky a recenzi. Protože mi už psalo pár zájemců (zvědavců), tak to napíši i sem Tenhle model budeme mít na prodejně do cca 3 dní, takže pak se můžete zastavit a hodinky si prohlédnout. Kdo přijde s Roládama, tak může i porovnat Jak to u vás bude vypadat cenově, že jsem tak smělý? Zelené keramiky mi pořád leží v hlavě.
Jiří Štencek Odesláno 9. října 2016 Nahlásit Odesláno 9. října 2016 Jak to u vás bude vypadat cenově, že jsem tak smělý? Zelené keramiky mi pořád leží v hlavě. Napíšu SZ
MíraMíra Odesláno 1. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Dneska byl trochu čas, tak jsem udělal pár amatérských cvaků.Bohužel jen mobilem, ale snažil jsem se. Nikdy nevím, které fotky vybrat, tak je sem dám zase všechny použitelné.Dále jsem zjistil, že úpravy v PC nejsou pro mě myslím, že nadělám víc škody, než užitku.Ty jo, teď koukám, že je toho dost . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Paradni, zkus je i vyfotit na necem veselejsim .
MíraMíra Odesláno 1. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 Paradni, zkus je i vyfotit na necem veselejsim .Dík.. je toho na jednom podkladu asi až moc no. Beru a příště půjdem buď do přírody, a nebo najdu něco barevnějšího.
tano Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 MíraMíra: ne, to me nevadi 1 druh podkladu, ale imho ta rozmanitost bude super
Kostra Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Pěkný ... škoda že nedělaj NDMám pocit,že tu proběhla informace, že no date není problém. Objednáš u AD a do pár týdnů ti je ve fabrice vyrobí. Ale jistě ti to asi bude moci potvrdit Jirka z Helveti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se