warann Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Dnes má proběhnout doručení balíčku z Německa. Doručuje Česká pošta/balíkovna, což jsem nemohl ovlivnit. Kurýr mi teď volá, že je na druhým konci města u toho penzionu, kde mám příbuzný a že by mi to jako nechal tam. Já na to, že tam žádný příbuzný nemám a že bych docela uvítal, kdyby to dovezl tam, kam má. Týpek byl celkem v pohodě, jen se podivil, že dotyčnej má stejný příjmení jako já a přitom to není můj příbuznej. Tvl. za co????
Andrew Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května (upraveno) Snad to tu není, ale reálná zkušenost s eshopem a zasláním přes Packetu. Rozhodl jsem se koupit nějaké sportovní vybavení v nejmenovaném eshopu, s doručením "kurýrem" jako nejrychlejší volbou se zasláním ke mně do práce (měl to být dárek), nicméně druhý den mi přišla sms že doručuje Packeta a tracking, OK, no dnes ráno mi poslali on-line sledování a nějak to přetransformovali na doručení domů. V eshopu jsem ve fakturačních i doručovacích údajích nakupoval na adresu práce (nikdy jsem u nich ještě nic nekupoval) a celé to přisuzuji nějaké nové vyfikundaci Zásilkovny, kdy jsem si volil přes appku před pár měsíci alternativní Z-boxy... to zkrátka eshop 100% nezná moji domácí adresu a přesto mi to sem přišlo. Nemáte s tím nějakou zkušenost? Dost mi to změnilo plány... Upraveno 27. května uživatelem Andrew
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se