Jay Doll Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 To jsou sráči , já bych se s nima soudil!
safi Odesláno 3. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2010 To jsou sráči , já bych se s nima soudil! to by jsi prosoudil nejenom poslední hodinky, ale i posledni spodky....
Jay Doll Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Odesláno 3. října 2010 Podle mne by tam šance byla, minimálně na odkup domény za nějakou stanovenou cenu. Ne darování jako v tomhle případě. Vem si, že někdo buduje značku třeba jako je Chronomag a pak příjde nějakej právník a začne ti vyhrožovat, že mu jí musíš přenechat. Stačil by dobrý právník (Tada) a nějak by se to dalo
Viktor Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Je to jasný: All your Rolex are belong to us.
shag Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Celkom by som rad vedel, ako cestuju taki chronomagori do USA? Trebars na zraz Namiesto viz povolenie od Rolexu. Ktovie, ci treba ziadat u AD, alebo treba prist na osobny pohovor do Zenevy?
shag Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=127579
gougy Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 http://www.rolexforums.com/showthread.php?t=127579 Jak dlouho (vzhledem k info v tomto vlákně) bude existovat rolexforums ?
skalis Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Jak dlouho (vzhledem k info v tomto vlákně) bude existovat rolexforums ? Tomu rikam brand paranoia, Rolex ma u mne bod dolu. Je to jeden z postrannich efektu obrovske masove rozsirenosti, proste nemaji potrebu budovat vazbu s komunitama fanousku (byt maji spousty hodinek za tisice dolaru). Bohuzel tak nikdy nedojde k propojeni mezi vyrobcem a chronomagory jako treba u Panerai a vzajemny vztah zustane na trosku sterilni urovni. 1
shag Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Rolex ma evidentne cielovu skupinu inde ako su chronomagori, co je celkom pochopitelne.
skalis Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Rolex ma evidentne cielovu skupinu inde ako su chronomagori, co je celkom pochopitelne. Presneji chronomagori jsou jen zanedbatelne mala podmnozina cilovky.
jankoxxx Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 ako to tu citam tak mam pocit akoby spominane hodinkarske firmy ani nechceli aby sa ich hodinky predavali...
Návštěvník Ondra Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 No, když nám Seiko nechce prodávat pořádný hodinky, tak se holt budeme muset obratit na EU producenty, třeba osědčené Švýcary, že? Ať jdou Japonci k čertu... 1 1
Návštěvník YPO Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 myslím, že se z toho seiya zbláznil http://www.seiyajapan.com/product/P-P4H24OI/SEIYA-PRODUCED-NB-German-Made-Mechanical-Watch.html ==No Brand German made mechanical watch with ETA2824 Movt.This watch is Seiya produced. Seiya tried to produced the watch by Japanese watch manufacturer. But now Japanese Yen is too strong. So the watch listed price will be very expensive. So I oreder to German watch manufacture. This watch quality is very high.
cody Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Kluci ne ze bych byt linej pouzit gooogle prekladac, ale nedava mi to tam uplne smysl. Mohl by nekdo vladnouci AJ strucne nastinit detaily? Dekuji predem, zajima me to.
chacharoid Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Odesláno 4. října 2010 Stačil by dobrý právník (Tada) a nějak by se to dalo já bych byl rád, aby mi pak zbylo aspoň na lepenkovou krabici, kdyby mě zastupoval :-D 3
Spec Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 Je to hamba!!Bohužial s tymto nič nespravime.Seiko u mna kleslo.Co možu byt radi že maju rozšireny trh...
Kobliha Odesláno 6. října 2010 Nahlásit Odesláno 6. října 2010 Myslím, že vysvětlení je v tomto vlákně. Jen stručně: Seiko oznámilo, že chce od října uvést Grand Seiko na evropský trh. Takže tomu rozumím tak, že si chce odstavit šedou konkurenci.
Chumpus Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Tak už je to tu. Grand Seiko is shipped to Worldwide except for EU & UK. Seiya U jury už ale hodně modelů vychází cenově stejně nebo lépe, takže běžného magora to trápit nemusí. Naopak je to spíš plus.
instant Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Tak už je to tu. U jury už ale hodně modelů vychází cenově stejně nebo lépe, takže běžného magora to trápit nemusí. Naopak je to spíš plus. titanove GS divers ma vyjdu lacnejsie v usa so spiatocnou letenkou a preflamovanou nocou bare.. skor sa cudujem ze im stale dovolia lepit ceny na web.
Chumpus Odesláno 29. září 2011 Nahlásit Odesláno 29. září 2011 Ty ale taky nejsi běžný magor Já se čudujem, že to platí jenom pro EU. Přitom v USA jsou taky místní Grand Seiko AD.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se