X-Bob Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 Tak jsem v úterý neodolal a koupil si svoje první opravdové digitálky. Úplně obyčejné, na motorku, nebo na plavání - cachtání se. A kdy už, tak teda nějak alespoň barevně nepřehlédnutelné. Zejména jedete-li v tričku na černé motorce. Jinak uznávám, že řemínky umí Casio asi opravdu dobře, je velmi příjemný a vypadá bytelně. Ortodoxní vyznavače mechaniky prosím o shovívavost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 Tak jsem v úterý neodolal a koupil si svoje první opravdové digitálky. Úplně obyčejné, na motorku, nebo na plavání - cachtání se. A kdy už, tak teda nějak alespoň barevně nepřehlédnutelné. Zejména jedete-li v tričku na černé motorce. Jinak uznávám, že řemínky umí Casio asi opravdu dobře, je velmi příjemný a vypadá bytelně. Ortodoxní vyznavače mechaniky prosím o shovívavost. A ja se samozrejme pridal, cena i s dovozem 666 Kc ... to preci neslo odolat! (me nejvic dostava ta kombinace cerne s decentni ruzovou!) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 21. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 Jsou úžasné. Zejména růžová, neb dnes mám na sobě růžové tričko, tak to dokážu ocenit. Jen opravdu tvrdej chlap totiž dokáže mít rád růžovou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 proboha, další zoufalec co podlehl módnímu diktátu homosexuálů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 (upraveno) proboha, další zoufalec co podlehl módnímu diktátu homosexuálů A jeste si k nim poridime pudlisssska! Cernousssskyho aby nam ladil! Upraveno 21. června 2007 uživatelem Skeleton Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 tak zrovna černýho pudla můžu zapůjčit ..ale růžovoučký tričenko teda never! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 21. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 tak zrovna černýho pudla můžu zapůjčit ..ale růžovoučký tričenko teda never! no tak nejni tak úplně růžový, spíš "lososové" a mám ho naschvál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 21. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2007 V týdnu mi přišly ty tréninkový Suunta: chodí dobře a jsou zajímavé. Akorát mi štve, že při cvičení ukazují "málo" splálených kalorií. Jsou "black", přitom jsou white. Plast a guma, ale nemám to na perverzní sex. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 22. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 no právě, proto to ukazuje tak málo kalorií. Musíš "cvičit" právě per...ě Teď vážně - jsou ta čísla na Slunci a podobně zřetelná? Na obrázku to na mě působí, jako bych je musel ve dne na displeji hledat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2007 (upraveno) Docela mě to překvapilo, ale na číslice je vidět velmi dobře, víc než bílá jsou ty číslice spíše šedé, na obrázku je vidět struktura krystalů, ale v reálu je číslice vidět jednolitě. V pondělí si chci porovnat, kolik činí odchylka od radiobudíku, podle kterých jsem je nařizoval, tak jsem zvědav. Upraveno 22. června 2007 uživatelem Pepino65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 30. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Musel jsem vyřešit něco na léto, neb vystavovat svoje mechaniky útrapám dovolené na Šumavě jsem nemohl připustit. Dal jsem vydělat firmě Casio a taky jsem si musel přiznat, že ikdyž to bude Quartz, musí to mít mimo jiných číslíček i ručičky, protože s hrůzou zjišťuji, že neumím nějak odhadnout (zesynchronizovat) třeba čas zbývající do odjezdu vlaku podle numer, že musím vidět onu úseč, kterou tvoří ručky, abych věděl, jestli mám přidat do kroku, aby mi vlak neujel Že to má teploměr a nějaké fáze Měsíce a přílivu atd atd. je už fuk. A automatické světlo je ale prima vychytávka. Prosím, nekamenujte mě za zakolísání ve víře jinak mechanické PS - nevím, jestli to nemělo patřit do "pochlubte se novými přírůstky". Ale spíš to patří sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Prosím, nekamenujte mě za zakolísání ve víře jinak mechanické proč, mít nějaké sportovní "digi" je normálka já mám na "hrubou práci" G-shock a nedám na ně dopustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Koupil jsem si měřič tepu a ono to má i hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Chlapi!Jenom s těma digitálkama opatrně.Je to skoro horší,jak přestoupit na islám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 ber to jako nutné zlo než ničit mechaniky v mizerným podmínkách, tak raději nasadím "nerozbitné" digitálky a hurá do akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2007 Na to jsem si právě pořídil číny,těch by mi líto nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2007 (upraveno) Taky jsem chtěl o dovolené ušetřit své hodinky, které normálně použivám, takže jsem si dnes - coby fanoušek klasických digitálek - koupil CASIO F 201. Upraveno 2. července 2007 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor čistič Odesláno 3. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2007 Já jsem neodolal těmhle retro: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roxo Odesláno 9. července 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2007 Minulý týden jsem koupil automaty Invicta. A v dobrém rozmaru jsem nechal přibalit i tyto Timexy. Když je může nosit i americký prezident... Ale já je mám pro mého syna k narozeninám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
X-Bob Odesláno 9. července 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2007 Display pod ručkami je opravdu bílý, nebo to jen klame foto? A kovový tah - lisovaný plech, nebo "masiv"? Jinak se mi docela líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se