Leviathan Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Vazeni clenovia Chronomag fora. Dolahla na mna clivota( asi to bude pocasim) a zistil som, ze nemam v kolekcii ziadne pilotky. X-Windy neratam. Rozhodujem sa medzi Archimede Pilot chrono a Steinhart Nav-B chrono". Eta 7750 sa mi zda dobra volba. Hodinky su velmi podobne...takze to bude tazka volba...mozno este zamiesa osudie Laco....Kedze mam labu okolo 19.5 cm..44 mm on Nav-B je pre mna uplne akceptovatelne. Mozno moate dakto za sebou rovnake rozhodovanie a usmernite ma:-) Kazdopadne dopredu dakujem za kazdy nazor.
Návštěvník Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Leviathan napsal: Vazeni clenovia Chronomag fora. Dolahla na mna clivota( asi to bude pocasim) a zistil som, ze nemam v kolekcii ziadne pilotky. X-Windy neratam. Rozhodujem sa medzi Archimede Pilot chrono a Steinhart Nav-B chrono". Eta 7750 sa mi zda dobra volba. Hodinky su velmi podobne...takze to bude tazka volba...mozno este zamiesa osudie Laco....Kedze mam labu okolo 19.5 cm..44 mm on Nav-B je pre mna uplne akceptovatelne. Mozno moate dakto za sebou rovnake rozhodovanie a usmernite ma:-) Kazdopadne dopredu dakujem za kazdy nazor. Trošku přitlač a kup si za 30 tohle. Rozdíl nevelký a máš jinou ligu. Dodnes nevím, proč já vůl je prodával Jedny myslím pobíhaj po prodejní sekci a měl je www.collectorstime.com
Leviathan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 NO, hmm. Fortis je ozaj ina liga....Nad nimi ani nad Braitlami som zatial neuvazoval..ale ak by boli za slusne peniaze. Dik
Leviathan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Este ma napadlo daco od Zeno watch..len mas s tej znacky taky daky divny pocit....ani neviem preco
redd Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Na výše uvedeném odkazu jsou za 1290 USD, což je super cena. http://www.collectorstime.com/other_EH.php#Fortis
Leviathan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Na to by som sa dal nahovorit:-). Mate s tym predajcom dake skusenosti? troch sa obavam..nakolko je to Malaysia.
lupinus Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Taky, aniž bych koukal na odpovědi členů bych sáhnul po Fortis. Pokud nebudeš chtít nutně chronograph, dostaneš se i na celkem rozumnou částku.
jnm Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Kdyby se nedostávalo peněz na Fortis, tak já bych šel určitě do těhle Steinhartů a dost možná i brzo půjdu. Teď jsou taky v prodejní sekci, ale (pro mě bohužel) s německou datumovkou. Každopádně na ně ale mrkni. Jinak mimochodem jsem z těch dosavadních reakcí docela překvapenej, čekal jsem tradiční masivnější "kampaň" archimedistů
CzechJoker Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Nejsem archimedista, ale měl jsem Archimede Pilot Chrono a už kvůli té korunce bych je doporučil. Moc pěkné hodinky.
Návštěvník Tada Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Steinhart Chrono II mám už skoro rok (kupoval jsem je hned jak se objevili v prodeji v Německu) a jsem spokojen.
Leviathan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 NO....ako vyzera ta modra na tych Steinhartoch? (tmava/svetla) s fotiek mi to jasne nieje. Co sa tyka nakupu od Zeetana resp. od kohokolvek mimo EU. Posledne som vydazil X-windy za slusny peniaz na US ebay...Isli zi Singapuru...a cca 20tyzdne som trpol,l co mi colnici tentokraz vyparatia....Prisli mi uplne hladko priamo do firmy..No myslim, ze som mal len stastie...Inak 19% DPH a 6% clo na hodiny..aspon tak som to po dva razy dostal ja
chandler Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Tada napsal: Steinhart Chrono II mám už skoro rok (kupoval jsem je hned jak se objevili v prodeji v Německu) a jsem spokojen. do tech steinhartu jsem se taky zamiloval... skoda ze financne je to nad moje moznosti... jinak bych nevahal...
majorZeman Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Musim rici,ze ja bych doporucil archimede .Mam pilotky na ocelovem tahu a maximalni spokkojenost,mel jsem i steinharty a ty me tak nezaujaly.Z meho pophledu ,lepsi jednoznacne archimede
Leviathan Odesláno 4. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Mozes byt prosim konkretnejsi? v com su lepsie Archimede? Ci len lepsie "sadli"priemer?
majorZeman Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Nevim,ty archimedy me pripadaj takove propracovanejsi.Tim nechci rikat,ze štajny jsou spatne,mel jsem je ,ale nejak mi na nich neco vadi.Ja bych sel znova do archimedu :-) .
Leviathan Odesláno 5. října 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. října 2009 By ma zaujimalo prevedenie AR na tych hodinach. Steinhardy neviem, ci je to tym AR, alebo skutocne je ten cifernik taky modry....Oba maju iba vnutorny AR ak sa nemylim. a druha vec je tych 41 mm na Archimede je asi pre mna malo....
bandicoot Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Už se to tu řešilo mockrát, shrnu svoje poznatky. Steinhart je větší, těžší, má klenutý sklo, má AR, day/date, hodinky jsou nápadné a mají koule. Vadí mi modrý podsvícení, menší ručky v poměru k cifru a celkově hrubší vzhled. Archimede jsou detailnější, mají trojdílný pouzdro, zapuštěný subciferníky, výbornou datumku, svítí zeleně, jsou decentnější, a mají historickou vazbu. Vadí mi jednocvokový řemen, nápis na cifru a chybějící AR. Závěr: ač oboje vypadají stejně, archimedy víc tíhnou k obleku, steinharty k džínům.
Diamondking Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 jestli chceš některé z těch dvou tak si dej obrázky vedle sebe a porovnávej....já bych si radit nenechal..můj favorit jsou Archimede..připadají mi takové čistší a jednodužší :-)
JPB Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Mozna to tu uz nekde zasnelo, tak se omlouvam, ale prosim, kde se pohybuji cemnove tyhle pilotky? A kde jsou k videni treba v Pze? Nevedel jksem o nich a vzhledem pripominaji IWC. Pekne, zajimave.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se