Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hodinky byly vyrobeny z bílého zlata (kompletně včetně dýnka, korunky a spony řemenu z aligátoří kůže).

Vím, že si asi spousta lidí řekne, že na tom nic není, ale i přes to Vám chci ukázat, že něco umíme. Hlavně vám chci ukázat, že mi skutečně tvoříme hodinky podle přání našich zákazníků. Možná si také přeji ukázat vám, jaká přání mají zákazníci, pro které nejsou peníze tak velkým limitem.

Zákazník těchto hodinek si kromě velkého datumu výslovně přál i vysoce kontrastní číselník. Právě takové detaily jako precizní tisk číselníku stavěl nad zdobnost reliéfního číselníku.

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Otevřeně přiznávám, že je to ETA.:) Museli jsme se poohlédnout po všech dostupných strojcích a vybrat ten nejvhodnější. Naše řemeslo spočívá především v tom, že jsme zákazníkovi jeho individuální přání splnili a věřte mi, že to nebylo tak jednoduché, jak by to na první pohled mohlo vypadat.:)

Odesláno
Otevřeně přiznávám, že je to ETA.:) Museli jsme se poohlédnout po všech dostupných strojcích a vybrat ten nejvhodnější. Naše řemeslo spočívá především v tom, že jsme zákazníkovi jeho individuální přání splnili a věřte mi, že to nebylo tak jednoduché, jak by to na první pohled mohlo vypadat.:)

Právě naopak, ty nejjednodušší věci jsou nejtěžší .... moc hezký kousek ...

Odesláno

me se teda libi. a naopak si prave myslim ze napriklad korunka presne pasuje k cekovemu strohemu stylu hodinek. Datum se mi zda take pekny, ja sam jsem take "datumar", i kdyz si myslim, ze font datumu mohl byt stejny jako popis ciferniku, ale mozna ze to panove zkouseli a byl to hnus.

Odesláno
me se teda libi. a naopak si prave myslim ze napriklad korunka presne pasuje k cekovemu strohemu stylu hodinek. Datum se mi zda take pekny, ja sam jsem take "datumar", i kdyz si myslim, ze font datumu mohl byt stejny jako popis ciferniku, ale mozna ze to panove zkouseli a byl to hnus.

Přesně!:) Hřebíček na hlavičku.:)

Odesláno

MOC se mi to líbí, nádherný ciferník a líbí se mi korunka. T.j. že není zapuštěná.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...