GlenAffric Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Již delší dobu o nich uvažuji. Je zde někdo, kdo je běžně používá a mohl by říct, za jak dlouho si na ně lze zvyknout? Moc se mi líbí... Děkuji
filo-boxer Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Již delší dobu o nich uvažuji. Je zde někdo, kdo je běžně používá a mohl by říct, za jak dlouho si na ně lze zvyknout? Moc se mi líbí... Děkuji Zvyknes si rychle, zalezi na tvych matematickych schopnostech. Za par dni uz to budes mit zmaknute. Nosil jsem je asi rok.
giallo Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Již delší dobu o nich uvažuji. Je zde někdo, kdo je běžně používá a mohl by říct, za jak dlouho si na ně lze zvyknout? Moc se mi líbí... Děkuji Mám jedny z hecu - říkám jim "Hodinky proti Alzheimerovi" ;o) Mám značku The One - takový ten velký hranatý model na kovovým tahu. Vypadají hezky, budí pozornost, ale z praktického hlediska moc bodů nemají (
Diamondking Odesláno 7. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2009 Tyhle ty binární hodinky ma můj syn,je mu 23 a je z nich jak říká,totálně unesený. Stály ho necelou pětku,vypadají hezky a není to žádná věda,jde o zvyk. Akorát by mi vadilo,že musím pokaždé zmáčknout čudlik abych věděl kolik je hodin...myslím že to je módní záležitost....
Cyril Odesláno 8. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2009 Koupil jsem si asi před dvěma roky hned dvoje, ale téměř je nenosím. Takže když si je náhodou vezmu, je to nezvyk a koukám na čas v telefonu...
GlenAffric Odesláno 8. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Tyhle ty binární hodinky ma můj syn,je mu 23 a je z nich jak říká,totálně unesený. Stály ho necelou pětku,vypadají hezky a není to žádná věda,jde o zvyk. Akorát by mi vadilo,že musím pokaždé zmáčknout čudlik abych věděl kolik je hodin...myslím že to je módní záležitost.... Aha - na to jsem se chtěl zeptat - ty LED nesvítí stále? Měl jsem za to, že když jsou tak maličké a svítí jich jen pár, že by to už baterka unesla. U sedmisegmentovek je to jasné - mačkat.
filo-boxer Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Aha - na to jsem se chtěl zeptat - ty LED nesvítí stále? Měl jsem za to, že když jsou tak maličké a svítí jich jen pár, že by to už baterka unesla. U sedmisegmentovek je to jasné - mačkat. Tak tak, musi se mackat. Po zmacknuti ma clovek par vterin na spocitani casu, pak je zase tma.
Diamondking Odesláno 8. září 2009 Nahlásit Odesláno 8. září 2009 Aha - na to jsem se chtěl zeptat - ty LED nesvítí stále? Měl jsem za to, že když jsou tak maličké a svítí jich jen pár, že by to už baterka unesla. U sedmisegmentovek je to jasné - mačkat. Mrkni tady:
GlenAffric Odesláno 15. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. září 2009 Hmm, tak z tohodle bych se asi moc nedozvěděl, kolik je hodin...
Skalamander Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Mrkni tady: tohle je ale trochu něco jiného, než má asi namysli. btw uvažuju správně, že to ukazuje 16:40?
911 Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 btw uvažuju správně, že to ukazuje 16:40? o hodinu vice
zewl Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Zdravim, jsem tu novy, tak verim v jistou shovivavost k memu dotazu Taky premyslim uz nejaky cas o binarkach. Mel jsem kdysi jakesi levne trosky z ciny, za par stovek, to radeji nebudu ani komentovat. Chtel bych nejake, co se fakt daji nosit, jako soucast image. Jsem od IT fochu, tak myslim, ze by se ke mne hodily Ted jde jen o to, jestli ma nekdo konkretni zkusenost s konkretni znackou, ci typem. Binarnich hodinek je na trhu celkem dost, nato, jak je to "raritni" zbozi. Cenova relace je cca. 2-5k, samozrejme kdyz budou nejake zajimave/dobre za sestku, neni to vyraznou prekazkou. Poradi ci doporuci mi nekdo neco? Vim, ze typu zobrazovani je celkem hodne, je to o zvyku a subjektivnim pocitu. Ale je mozne, ze se i trefime do meho vkusu. Co jsem se tu docetl, tak vetsina, co ma binarky, je moc nenosi, jen prilezitostne, ovsem jsou velmi neprakticke. To jsou na tom binarky fakt tak spatne? Taky je samozrejme nechci koupit a za mesic je hodit do supliku a koukat po Festinach, ktere IMHO maji velmi pekny design a daji se mezi nimi najit dobre kousky (ted nemyslim binarky, ale klasiky rafiky), to budou asi moje dalsi hodinky po binarkach Dik za kazdou reakci.
azeppelin Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2012 Ahoj, chceš-li neco designově zajímavého, tak ze své zkušenoti můžu doporučit třeba NOOKA a nebo STARCK. Je to narozdl od TheOne kvalitní design a dobrá kvalita zpracování. Nosím je běžně a s určováním čsu nemám problém. Není to takový úlet jako třeba tokyo flash apod., ale taky to není brak co brzy vyhodíš. P. Starcka, Karima Rashida atd. představovat zbytečné.
zewl Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Diky za reakci.Takze TheOne nebrat? NOOKA a nebo STARCK, design maji zajimavy Kvalitou vyjdou tyto dve znacky na stejno?
azeppelin Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 No klidně si ty The One kup. Ale jsou to prostě levné (ani ne tak cenou) rádoby zábavní hodinky. Tvar pouzdra je na mě naddimenzovaný. Nezdálo se mi to až tak dobře opracované. V kovu je to těžký kus železa. Čtení hodin je po vyprchání nadšení otravná záležitost atd atd. Prostě módní šmuk. Nooka se mi líbí ty základní modely. V poslední době ta firma začíná takovou tu typickou fashion recyklaci poplatnou trendům. Sledoval jsem ten vývoj od konceptu až po realizaci a prodej. Mám první generaci zen-H. Plášť je dobře zpracovaný.Za x roků nošení mám jen jeden škrábanec na náchylném okraji lemujícím sklíčko. Výdrž baterie OK, žádná porucha. Základní řemínek z výroby mám pořád tentýž. Velmi kvalitní italská kůže s jemnější podšívkovou vrtvou. Celkově spokojenost. Modelová řada Yogurt vyhrála nějaké ceny obalového designu a Karim Rashid je jeden z nejprogresivnějších designérů. Jediné co mi příjde rušivé, tak černý dělící pruh, který je zespodu sklíčka. Přijde mi že by to mohlo být dotaženější v kontrastu z digitálním displayem. Ale je to fajn a rozhodně to jen tak neupadne v zapomění. Starck a tím myslím výhradně řadu Starck je fajn. Ostatní Fossil hodinky bych nekoupil. O ring jsou spolu s těmi LED již legendární kusy. Najde to v prakticky každé publikaci o současném designu. Za těch základních 120E je to z toho co jsem jmenoval nejvýhodnějí kup. LED mají geniální ergonomii. Silikon perfektně sedí a zastřihneš si to přesně sobě na ruku. Povrch toho řemínku je takový zmatovatělý, takže není náchylný jako lesklý silikon na opotřebení. Baterku jsem za x let neměnil a neměl jsem s tím žádný problém. Nedoporučuji kupovt přes ebay. Jméno Starck je asi jasně přidaná hodnota a za těch pár peněz nic podobnéo u jiných hodinek nedostaneš. V neposlední řadě... chlapci s Rolex tu akcentují vzrůstající cenu hodinek. Tak třeba u těchto LED šmuků byla základní cena 120E. Fossil má prodej limitovaný roky. Po pár letech se prodejní cena pohybuje kolem 450-600E. Existují sběratelské limitky v barvách bílá, oranžová, edá, modrá, žlutá atd. O ringy mi přijdou nedotažené hodiny a jejich zobrazování. Radši bych viděl druhý kruh se segmenty pro hodiny stejně jako pro minuty. Celkově ale vyjímečné hodinky. Jen bych nedoporučil variantu v kůži a první generaci s lesklým silikonem. Kůži protože je do řemínku vložené tvrdé tělo s mechanismem, které nemá plynulý přechod jako u silikonu a lesklý silikon se ošoupává. Většinou sleduji ten vývoj od konceptu. Např i v případě ZIIIRO. To je zase systém mystery dialu. K tomu už ale výhrady mám větší. Asi tak... snad je to informačně vyčerpávající.
zewl Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 super, diky za opravdu vycerpavajici odpoved Aspon vim, na co se mam soustredit a kde patrat.
azeppelin Odesláno 9. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2012 Není zač. Hlavně ať dělají radost. Dej potom vědět cos vybral. Ještě můžeš kouknout na něco vintage. Pro inspiraci ... crazywatches
zewl Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Tak nakonec jsem dal prednost prakticke strance veci a koupil jsem rucicky Festiny. I tak ale diky za reakce v oblasti binarnich hodinek Casem si je stejne poridim jako designovku.
ggrand Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 (upraveno) U registrace by se měl povinně vypisovat text: Nebudu vkládat obrázky větší než 1000 pixelů přes delší stranu(kromě galerie). Upraveno 11. února 2013 uživatelem ggrand
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se