pecs83 Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 To první je snad nejhezčí fotka Monster, kterou jsem kdy viděl! Tvá práce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecs83 Odesláno 29. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 To první je snad nejhezčí fotka Monster, kterou jsem kdy viděl! Tvá práce? Dakujem, ano je to moja praca. Nechal som sa inspirovat fotkou -> http://www.pmwf.com/PMWFGallery/fullsize/K...arineMaster.jpg. No pravda je, ze tu "vlnu" som vytvoril uz v PC, to bolo nad moje schopnosti spravit real. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 fakt parádní foto......a jedna z mála fotek,kde se mi líbí koženej řemen(jinak kůži nesnáším).......dobrá práce!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Ta prvni je fakt bomba .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Budu se opakovat, ale první fotka je úžasná - adept na připravovaný kalendář od Bakera (doufám, že ten nápad nezapadl). Koukám na svoje Black Monstra a ve skutečnosti snad ani tak pěkný nejsou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Pekny fotky! Jses dalsi adept, na jehoz fotogalerie se budu tesit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Uzasny fotky, ta prvni je fakt vytecna! V realu Monstra takhle hezky nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Tyhle hodinky me nikdy nebraly, ale na te prvni fotce vypadaji fakt uzasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Snad se pecs83 nebude zlobit, že jsem mu sem přihodil pár obrázků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecs83 Odesláno 29. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Dakujem vsetkym, Budu se opakovat, ale první fotka je úžasná - adept na připravovaný kalendář od Bakera (doufám, že ten nápad nezapadl). Koukám na svoje Black Monstra a ve skutečnosti snad ani tak pěkný nejsou... to je tak, ze ani modelky v skutocnosti nie su tak pekne ako ich fotky (joke) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 Prvni fotka je opravdu skvela. Jen tak dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecs83 Odesláno 1. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 (upraveno) Upraveno 1. června 2009 uživatelem pecs83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 Ta první je moc pěkná, ale nechtěl bys zkusit jinej řemen? Ta hnědá mi tam nějak nesedí. A jaktože je máš tak čistý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorg Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 To pecs83: Fotky super...mas to tam, je to hned videt, sakrblé... ...ale ten remen, ten remen...origo tah je fakt uplne jinde...doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2009 To pecs83: Fotky super...mas to tam, je to hned videt, sakrblé... ...ale ten remen, ten remen...origo tah je fakt uplne jinde...doporucuju. Vidíš to, až tu budou noví nerozhodní nadšenci, tak máš konečně protiváhu vůči fotkám se Samurai... jinak moc pěkné, první fotka povedená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecs83 Odesláno 2. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 A jaktože je máš tak čistý? Ja som skor myslel opak, lebo az na fotkach som si vsimol ake ich mam spinave(prach atd), tak som sem radsej jednu fotku ani nedal. Inac sa snazim vzdy vycistit pred fotenim. Uz maju aj par skrabancov na dynku od otvarania. Zase v perinke ich nenosim. ...ale ten remen, ten remen...origo tah je fakt uplne jinde...doporucuju. no sak asi aj ten bude, poznas nejakeho dobreho predajcu, mne sa toho vela nepodarilo najst. (myslim origo tah na Monstra) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 2. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2009 (upraveno) koukni na ebay odtud jsem kupoval ja a spokojenost Upraveno 2. června 2009 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se