Přejít na obsah

SEIKO Black Monster

pecs83

Doporučené příspěvky

To první je snad nejhezčí fotka Monster, kterou jsem kdy viděl! Tvá práce?

Dakujem, ano je to moja praca. Nechal som sa inspirovat fotkou -> http://www.pmwf.com/PMWFGallery/fullsize/K...arineMaster.jpg.

No pravda je, ze tu "vlnu" som vytvoril uz v PC, to bolo nad moje schopnosti spravit real.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem vsetkym,

Budu se opakovat, ale první fotka je úžasná - adept na připravovaný kalendář od Bakera (doufám, že ten nápad nezapadl). Koukám na svoje Black Monstra a ve skutečnosti snad ani tak pěkný nejsou... ;)

to je tak, ze ani modelky v skutocnosti nie su tak pekne ako ich fotky :) (joke)

Odkaz ke komentáři

To pecs83: Fotky super...mas to tam, je to hned videt, sakrblé... :speak_cool:

...ale ten remen, ten remen...origo tah je fakt uplne jinde...doporucuju.

Vidíš to, až tu budou noví nerozhodní nadšenci, tak máš konečně protiváhu vůči fotkám se Samurai... ;) jinak moc pěkné, první fotka povedená

Odkaz ke komentáři

A jaktože je máš tak čistý? :thumbsup_anim:

Ja som skor myslel opak, lebo az na fotkach som si vsimol ake ich mam spinave(prach atd), tak som sem radsej jednu fotku ani nedal. Inac sa snazim vzdy vycistit pred fotenim. Uz maju aj par skrabancov na dynku od otvarania. Zase v perinke ich nenosim.

...ale ten remen, ten remen...origo tah je fakt uplne jinde...doporucuju.

no sak asi aj ten bude, poznas nejakeho dobreho predajcu, mne sa toho vela nepodarilo najst. (myslim origo tah na Monstra)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...