tom Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2007 Vážení pánové, na ebay jsou nabízeny potápěčské hodinky ZENO: http://cgi.ebay.com/Zeno-Watch-Professiona...ewItem#features ale na oficiálních stránkách výrobce není o nich žádná zmínka. Jedná se o faky? Díky za Vaše názory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2007 Podle toho, jaký má prodejce feedback a kolik uskutečněných obchodů, to na fake teda nevypadá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2007 zeno dělá takovýdle divery. quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom Odesláno 24. května 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2007 ... a jak se Vám pánové líbí? Dosavadní oranžové samuraje mi znárodnil syn a na léto k vodě hledám něco nového a nechce se mi pořád třepat rukou (i když členové fóra mají na Q jistě vyhraněný názor). Mj. se mi docela líbí tyto, i když jsou to asi vesměs starší modely: Citizen Model BM6400-51E Citizen Model BJ8050-59E Seiko Model SMY089 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 S dovolenim se vetru sem do tohoto vlakna at nemusim zakladat nove vzdyt se to take tyka zen. ...bez toho letadylka by tyto zena vypadaly lip,co myslite? Mozna jeste upravit polohu loga na horizontalni a neni co resit. Troufl by si nekdo na prebarveni letadla do barvy ciferniku? Bylo by to slozite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kojan Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 Tyhle divery Zeno mají v Havířově v Elánu dole v hodinářství.Ty červené.Dělají se taky v té zelené. Je to quartz a mají pořádný průměr odhadem okolo 45-47. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 A co ta trojka u těch spodních Tak kotva je lepší než to letadýlko, mohli jí ještě trochu naklonit a byla by jak u UN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 S dovolenim se vetru sem do tohoto vlakna at nemusim zakladat nove vzdyt se to take tyka zen. ...bez toho letadylka by tyto zena vypadaly lip,co myslite? Mozna jeste upravit polohu loga na horizontalni a neni co resit. Troufl by si nekdo na prebarveni letadla do barvy ciferniku? Bylo by to slozite? Byly by to možná zajímavé hodinky na změnu ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 S dovolenim se vetru sem do tohoto vlakna at nemusim zakladat nove vzdyt se to take tyka zen. ...bez toho letadylka by tyto zena vypadaly lip,co myslite? Mozna jeste upravit polohu loga na horizontalni a neni co resit. Troufl by si nekdo na prebarveni letadla do barvy ciferniku? Bylo by to slozite? Byly by to možná zajímavé hodinky na změnu ciferníku. Tak přesně tohle mám v plánu. Hodinky a nové ručky už mám objednané a ciferník si nechám přetisknout ve stylu Longines. Pak to budou dokonalé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 A bylo by to potom ještě Zeno? Laciněji by vyšlo koupit třeba Trias s Etou a ciferník vyměnit tam. Zeno mám s Unitas 6497, 48 mm a naprostá spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 Že to nebudou Zeno je mi úplně jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 S dovolenim se vetru sem do tohoto vlakna at nemusim zakladat nove vzdyt se to take tyka zen. ...bez toho letadylka by tyto zena vypadaly lip,co myslite? Mozna jeste upravit polohu loga na horizontalni a neni co resit. Troufl by si nekdo na prebarveni letadla do barvy ciferniku? Bylo by to slozite? Byly by to možná zajímavé hodinky na změnu ciferníku. Tak přesně tohle mám v plánu. Hodinky a nové ručky už mám objednané a ciferník si nechám přetisknout ve stylu Longines. Pak to budou dokonalé hodinky. to mě zajímá, ten výsledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 Nevím jak dlouho to bude trvat, ale hodinky snad příští týden, pak rozebrat proměřit ciferník, udělat grafický návrh, prokonzultovat výrobu a nechat udělat 50Ks aby se to vyplatilo chceš jeden? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 to nezní špatně, třeba se to tu ujme ještě víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 Doufám, že né! musel bych hledat jiné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 Byly by to možná zajímavé hodinky na změnu ciferníku. Tak přesně tohle mám v plánu. Hodinky a nové ručky už mám objednané a ciferník si nechám přetisknout ve stylu Longines. Pak to budou dokonalé hodinky. to mě zajímá, ten výsledek to Luk: no me to taky zajima, musis se pochublit nejen s hodinkama, ale i s celkovou cenou. Az budes mit nejaky graf. navrh ciferniku, hodis ho sem na ukazku nebo to bude prekvapko? Old Black mi psal, ze je nekomu objednal a ten si priobjednal rucicky ala longines, takze to jsi ty. Drzim palce s upravou. Mozna bych do toho sel taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
old black Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 S dovolenim se vetru sem do tohoto vlakna at nemusim zakladat nove vzdyt se to take tyka zen. ...bez toho letadylka by tyto zena vypadaly lip,co myslite? Mozna jeste upravit polohu loga na horizontalni a neni co resit. Troufl by si nekdo na prebarveni letadla do barvy ciferniku? Bylo by to slozite? Po tom pidiletadýlku vznikla podivná díra, se mi zdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 hmm možná je to pocit. Každý si spojuje zeno s letadlem na ciferníku a když tam není, tak tam něco chybí. Libí se mi i s ním, ale každopádně si myslím, že by jim to slušelo víc bez éra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 Díra tam určitě nezůstane. a myslím, že do 13 tisíc se hravě vlezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2007 to Luk: logo zeno-watch bude take pryc? co tam bude, mas uz nejakou predstavu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se