Ejabejaroz Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 (upraveno) Musím se pochlubit, zatím jen fotka z mobilu... Upraveno 10. června 2008 uživatelem Ejabejaroz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 Musím se pochlubit, zatím jen fotka z mobilu... Kdyby jsi chvilku hledal, je tady vhodnejsi kategorie, nez zakladat nove vlakno. Jinak gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 No tak gratuluji, hlavně že jsi spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 Obří fotku jsem smazal x neměl by tenhle model mít světlejší ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 Obří fotku jsem smazal x neměl by tenhle model mít světlejší ruce? No mely by byt v nezezu, ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 10. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 Obří fotku jsem smazal x neměl by tenhle model mít světlejší ruce? Tak jsem poslal menší - ruce jsou čistě kovové, takže podle světla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 No mely by byt v nezezu, ne ? nevím jestli to je nerez, ale ta barva by tomu mohla odpovídat x kde je korunka ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 10. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 nevím jestli to je nerez, ale ta barva by tomu mohla odpovídat x kde je korunka ? Ten mobil fotí fakt na prd... Korunku mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 Ten mobil fotí fakt na prd... Korunku mají ---- na dýnku je nějaká budova x co je to zač (fabrika) ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 10. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 ---- na dýnku je nějaká budova x co je to zač (fabrika) ? Jo, je to továrna pana Breitlinga... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 Jo, je to továrna pana Breitlinga... tak a teď jsem zmaten - na off webu to neprezentují na breitling source ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 (upraveno) Když bych už volil Navitimer look, volik bych klasiku, ale jinak gratulace... Upraveno 10. června 2008 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 10. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 tak a teď jsem zmaten - na off webu to neprezentují na breitling source ano Přitom když si spustíš Olympus, tak v úvodní prezentaci je taky fabrika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 10. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 Když bych už volil Navitimer look, volik bych klasiku, ale jinak gratulace... Díky. Jinak asi souhlas, ale já chtěl taky jedny hodně komplikované hodinky a tyhle mě fakt v reálu dostaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareks Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2008 moc se mi líbí. Doufám, že nedopadneš jako já, v únoru jsem si koupil u Altmana Cosmonauty a už jsou podruhé v opravě, prima:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 12. června 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2008 moc se mi líbí. Doufám, že nedopadneš jako já, v únoru jsem si koupil u Altmana Cosmonauty a už jsou podruhé v opravě, prima:-( Hm, to mě fakt mrzí. Breitling má evidentně velké problémy s kvalitou. Moje zkušenost: B2 - během 3 let dvakrát v opravě - zásadní zpožďování - z toho jednou 3 měsíce bez hodinek - kompletní rozebrání ve Švýcarsku Chronomat Bluebird - zaseklé tlačítko chronografu - objednání dílů a oprava - měsíc (v záruce) Ještě mám IWC Pilot a Rolex GMT Master II, oboje bez sebemenších problémů Přesto jsem měl odvahu do toho jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2008 Gratulace" Prosím, hoď sem i nějáké fotečky Iwc a Rolex. A půjč si na to lepší foťák Ale když se podívám na ty moje fota, tak jsem asi ten poslední kdo má provokovat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2008 Krásný hodinky, má je jeden z mých zákazníků, zatím s nimi bez jakýchkoliv problémů. Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2008 Ten mobil fotí fakt na prd... Korunku mají Super, gratulace. Mám je taky na whishlistu. Ty kompikace jsou úžasný, a taky jsou to jedny z mála vkusných moonphase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2008 Hm, to mě fakt mrzí. Breitling má evidentně velké problémy s kvalitou. Moje zkušenost: B2 - během 3 let dvakrát v opravě - zásadní zpožďování - z toho jednou 3 měsíce bez hodinek - kompletní rozebrání ve Švýcarsku Chronomat Bluebird - zaseklé tlačítko chronografu - objednání dílů a oprava - měsíc (v záruce) Ještě mám IWC Pilot a Rolex GMT Master II, oboje bez sebemenších problémů Přesto jsem měl odvahu do toho jít Snad to byla jen náhoda B.superoceán heritage 38 a druhé 46mm zatím 4 měsíce zcela bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se