Návštěvník Ondra Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Už mě kolikrát napadlo, že poměrně dost svého volného času travím "na chronomagu". Pravdou je, že to kolísá, dokonce jsem měl i několikaměsíční dobrovolný výpadek. Teď bych řekl, že je to celkem v normě (do 50%). Zdá se mi, že některé nicky tady vídím prakticky on-line Tak zpytujte svědomí, jak jste na tom vy? A vyhovuje vám váš aktuální stav nebo to chcete změnit?
New Milis Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Když odečtu 8 hodin na spaní tak 50% času je 8 hodin? To kurva doufám, že jsem tady míň, občas musím i něco dělat...
KFL Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 (upraveno) Přijdu do práce, pustím Chronomag. Přijdu večer domů, nakopnu notes a pustím Chronomag. Během práce každou hodinu pustím Chronomag. Možná by se to dalo i diagnostikovat. Pravdou ale je, že s každým spuštěním jsem tady jen pár vteřin či minut, než ověřím novinky a pak někam nacpu nesmyslný komentář . Upraveno 14. října 2009 uživatelem KFL
Diamondking Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Na procenta nevím, ale hodně moc..v podstatě co jsem na netu tak mám připojený chronomag...a když kliknu na zobraz nové příspěvky a vidím víc než jednu stránku tak mám takovej divnej pocit, jako je bodnutí nožem
Návštěvník Ondra Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Když odečtu 8 hodin na spaní tak 50% času je 8 hodin? To kurva doufám, že jsem tady míň, občas musím i něco dělat... Myslel jsem volný čas = můžu si dělat, co chci Je to relativní, někdo má 2 hodiny volného času denně, někdo 16 Procentní vyjádření říká, kolik z toho volného času, trávím na chronomagu.
Jaryn Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Bohužel, Chronomag je návykový víc jak drogy. Ale kde jinde si člověk tak hezky odpočine
MarcelG Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 No, já pracuji hodně doma na PC, takže jsem v podstatě na Chronomagu pokaždé co "pracuji", takže skoro furt!? Manželka už pochopila, že jesem "nemocný" a už to vzdala a nijak to ani nekomentuje.
farářskej Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Přijdu do práce, pustím Chronomag. Přijdu večer domů, nakopnu notes a pustím Chronomag. Během práce každou hodinu pustím Chronomag. Mám to taky tak nějak podobně. Furt se tady takňák vznáším jako duch nad vodama.
ricous Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Přijdu z práce a pustím Chronomag, který vypínám s přáním dobré noci mé manželce... Samozřejmě během té doby odebíhám vykonat základní potřeby (vyprat, vyžehlit, se psem, vykoupat děti atd.).
CzechJoker Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Skoro sem nechodím, možná tak jednou - dvakrát za hodinu.
VS Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Zdá se mi, že některé nicky tady vídím prakticky on-line To ale nic neznamená. Počítač mi běží 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, Firefox je trvale spuštěný a v jedné ze záložek je Chronomag. Takže jsem pravděpodobně 100% on-line, když se připojím z druhého počítače, tak ještě víc. Prakticky ale věnuji Chronomagu denně pár minut.
Juraj11 Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Asi pár hodin denně-ikdyž jsem třeba na pivku,tak se přes mobil musím připojit
Jay Doll Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 No musím přiznat, že čím dál více. Schválně kam až to jednou zajde...
gerhard Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Ked som so syncekom tak to nie je cas na max raz za 3dni kontrola co nove, nejake nove prirastky nafotene pre potechu oka, kontrola rubriky Predam :-) ( aby nieco podstatne neuslo), no a ked som tu na severe tak denne . Su to moje noviny - ranne cteni pri ranajkach:-). A off day ani nehovorim
bandicoot Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Ja to mam jako KFL. 3 minuty kazdou hodinu na PC a vecer doma pak 15 minut v kuse na notebooku a pak posledni novinky tesne pred spanim na mobilu.
XXXfazerXXX Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Obcas zkontroluju novinky. Ty vole,to je dobry---mas za sest mesicu 2162 prispevku,to je 12,011111111 prispevku za den.Na kazdej prispevek potrebujes i s premejslenim dejme tomu 1,5 minuty--to je celkem 18 minut kazdej den jen na psani prispevku.nez napises vetu,musis si vlakno procist,to zabere podle me tak trojnasobek casu nez psani..to je12 prispevku krat ctyri a pul minuty-celkem 54 minut.Vocumovani vlaken,do kterejch nic neslintas,ti zabere podle meho trojnasobek casu,nez vlakna,kde srsis moudrem a to je dalsich 162 minut.....To je 3,9 hodiny denne.Vo vajkendech toho moc nenapises,protoze te k tomu mlada nepusti,tak z toho plyne,ze 80 procent valeni u pocitace a stourani na Chronomagu travis ve vsedni den, v pracovni dobe.To je skoro 6 hodin a kdyz vezmu v potaz,ze jsi registrovanej i na jinejch forech napr.Voyers and slintings--omluv mou anglictinu,vychazi mi z toho,ze celou dobu v praci,delas hovno a cumis do compu.....Ted ty vole poprve ukaz,ze jsi frajer-VYCISTI SI BREJLE,ZBAL SVACINU DO BATUZKU A DEJ TOHLE VLAKNO PRECIST SEFOVI
v79 Odesláno 14. října 2009 Nahlásit Odesláno 14. října 2009 Bohužel, Chronomag je návykový víc jak drogy. Ale kde jinde si člověk tak hezky odpočine Musím jen souhlasit, je to pěkný počteníčko, takový antistresový lék do dnešní chaotické doby.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se