Návštěvník Snow Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 (upraveno) Prodělávám traumatickou situaci, kterou z vás většina dobře zná . Pevně jsem se rozhodl, že provedu poslední a malou investici do hodinek. Koupil a prodal jsem jich docela dost, kolik přesně si ani nepamatuji a proto už nechci bezhlavě utrácet. Pro mě už neplatí staré židovské pořekadlo, že i prodělek je kšeft. Krvácel jsem hodně a proto chci poslední (!!!!!) hodinky. Už nemám žádné velké požadavky, vystřídal jsem asi skoro všechny tvary a velikosti od 34 až do pro mě extrémních 47mm. Kupoval jsem převážně chronography a tentokrát už ho ani nemusím. Předložím své požadavky : hodlám utratit častku okolo 20000,-, nepotřebuji chronograph, preferuji velikost od 40-45mm, v žádném případě nechci ruskou a japonskou provencienci. Představuji si kulaté pouzdro, možno i lehký náznak soudkového z oceli, samozřejmě ETA a WR min.100m. Nehodlám hodinky hlídat, chci je pro každodenní život. Toť vše. Děkuji předem za vaše tipy . Upraveno 6. listopadu 2009 uživatelem Snow
Návštěvník Snow Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Sinn 656, Damasko DA36, Fortis Spacematic, Tutima. To jsou moji favorité. MYslíš, že se vejdu do rozpočtu ? U německých hodinek si nejsem jistý. Tutimu bych bral, ale příjde dost drahá, neměl by si konkrétní model ? Díky.
Skeleton Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Co si malounko priplatit za vlastni kalibr? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Asi bych Ti taky doporucil Sinn, jsou to perfektne zpracovane a hlavne neokoukane hodinky. Me osobne bere model U1.
abbot Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 A co nějakej fortis cokoliv z produkce B42 by to mělo +- splňovat....
Baker Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 No ten ale nestojí 20000. A tvrdim nekde za ano ? Jsen jsem napsal, ktery model se mi libi. Pokud by Snowa zaujaly jsem presvedcen, ze by jeste nejakou tu korunu pritlacil.
falkkon Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Poslední???? Tomu přece sám nevěříš!!
Andreas.ks Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Snowe, s dovolením Ti sem vložím link, který jsi mi v létě poslal do mého vlákna v podobném duchu... Inu, Glycine.
Mike. Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Když už tady padla značka Sinn, tak co třeba něco od Guinand? (Já vím, patří pod Sinn.) Mají zajímavé modely, ale líbí se mi hlavně chronografy. http://guinand-watch.com/
H-B Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Za me Epos, Edox.. nejsou tolik rozsirene a kvalita odpovida.
Gilius Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Už jsem Ti to říkal,ale ještě jednou.....u některých Ballů se do limitu vejdeš.....
New X-Bob Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Rado. Ty, jak jsme o nich mluvili. Howgh.
Heky Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 (upraveno) Přikláněl bych se k Nomosu, ale cena je trochu nad tvůj limit. Pak musím zmínit své milované Stowa Marine Original (tam ale nesedí WR a chceš asi spíš automaty). Poslední typ je Edox Grand Ocean Automatic Chronometer (ideálně ciferník v bílé barvě) - bohužel neznám cenu a živé foto jsem taky nikde neobjevil (jestli víte kde to najít, tak to sem prosím hoďte, díky). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. listopadu 2009 uživatelem Heky
Skeleton Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Jen pro potechu oka, kalibr Epsilon Nomos To by stalo za jeste nejaky prodej hodinek, ne? (foto pouzito z clanku o Nomosu na nasem Chronomagu) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Bych mu musel přerazit ruce,kdyby to,co ještě má doma,prodal........!!!!!
Foundryman Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 (upraveno) A co takhle Eterna Monterey GMT? Odolné, masivní, WR 200, pohybují se kolem 800 USD. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. listopadu 2009 uživatelem Foundryman
pete Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 Prodělávám traumatickou situaci, kterou z vás většina dobře zná . Pevně jsem se rozhodl, že provedu poslední a malou investici do hodinek. Koupil a prodal jsem jich docela dost, kolik přesně si ani nepamatuji a proto už nechci bezhlavě utrácet. Pro mě už neplatí staré židovské pořekadlo, že i prodělek je kšeft. Krvácel jsem hodně a proto chci poslední (!!!!!) hodinky. Už nemám žádné velké požadavky, vystřídal jsem asi skoro všechny tvary a velikosti od 34 až do pro mě extrémních 47mm. Kupoval jsem převážně chronography a tentokrát už ho ani nemusím. Předložím své požadavky : hodlám utratit častku okolo 20000,-, nepotřebuji chronograph, preferuji velikost od 40-45mm, v žádném případě nechci ruskou a japonskou provencienci. Představuji si kulaté pouzdro, možno i lehký náznak soudkového z oceli, samozřejmě ETA a WR min.100m. Nehodlám hodinky hlídat, chci je pro každodenní život. Toť vše. Děkuji předem za vaše tipy . http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23419
Gilius Odesláno 6. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2009 http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=23419 Hamiltony nechce...sice to tu nespecifikoval,ale nechce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se