stando Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Po precitani Safiho clanku,ktory bol uverejneny na chronomagu pred nedavnom som nemohol spavat.Panerai pustil do sveta hodinky ktore niesli oznacenie PAM 312. Od vtedy ubehol nejaky ten mesiac az nastal den,kedy som si isiel lokalnemu dealerovy pre svoj novy casostroj. Co dodat: Nadherny tvar puzdra s brusenej oceli,lestena luneta,datumovka(ktora podla mna neposobi nijak rusivo),krasne lestene rucicky a in house s trojdennou rezervou. Jedine co by som vytkol hodinka ako celku je hnusny a navyse kratky aligator.Nechapem ako mozu v Panerai sit tak kratke remene,ved ak si niekto kupi hodinky s priemerom 44mm tak ma urcite lapku o priemete 18cm a viac. Moja je okolo spominanych 18 a remen som ledva zasunul do "uska" za sponou. Kazdopadne hned putoval spat do krabice a bol nahradeny poriadnym chlapskym kusom koze z dielne Wotancraft. ...viac foto najdete vo fotogalerii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 nadherny kousek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 (upraveno) Krásný, krásný, krásný! Gratuluju! S tím řemenem je to pravda. Taky jsem na krámě nechápal, proč ho dělají tak krátkej. Zapnul jsem to tak tak na poslední dírku . Upraveno 30. listopadu 2009 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 gratulace,je to parádní časostroj..., origo řemeny jsou nenositelné, krátké, tenké, ještě, že je čím nahrazovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO? Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 S tím řemenem je to pravda. Taky jsem na krámě nechápal, proč ho dělají tak krátkej. Zapnul jsem to tak tak na poslední dírku . dělají to pro čínský trh stando gratulace veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 dělají to pro čínský trh stando gratulace veliká ...to dava zmysel,predsa su len cinanci trosicku mensieho vzrastu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 bez chyby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maker Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 ZRADAAAAAA! , teraz som na rade ja!!! gratulujem- parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník krystekomega Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Great choice. Beautiful watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 Nádhera, gratuluji ke skvělému kousku!!! Už v tom zase lítám... A to jsem chtěl místo tohoto modelu Milgaussy, teď mam zas chuť běžet k AD a koukat a bloumat Si dám čas do vánoc, ať to uzraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2009 ...tiez bolo na zaciatku v hre viacero hodiniek(UN,B1,SM PO),ale po debate s jednym clenom fora som sa definitivne rozhodol pre 312. Jednoducho mi povedal: "Mal si kopec vselijakych hodiniek,ale ako ta poznam tak TY budes spokojny iba s PANERAI"...a bolo rozhodnute Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Tak ich konečne máš Dúfam, že mi ich čoskoro prídeš ukázať... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 3. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Tak ich konečne máš Dúfam, že mi ich čoskoro prídeš ukázať... ...uz sa chystam na navstevu . ...inak v SZ tu prebehli nejake dohady o zraze Slovenskych Paneristov este pred vianocami....tak dufam,ze sa pridas ..dam vediet ...budu pozvany samozrejme aj priatelia z CZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 3. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2009 Ano budeme to organizovat zo Sasom mozno prizveme aj ludi z Viedne sak to maju na skok v pondelok sa vracia na slovensko tak to zacneme riesit a budeme informovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 4. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2009 Přidávám se k zástupu gratulantů!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 7. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2009 ...uz sa chystam na navstevu . ...inak v SZ tu prebehli nejake dohady o zraze Slovenskych Paneristov este pred vianocami....tak dufam,ze sa pridas ..dam vediet ...budu pozvany samozrejme aj priatelia z CZ A budem tam len tíško závidieť a zatláčať slzy.... ale nie, určite prídem rád, daj mi vedieť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi33 Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 Supr hodinky 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 22. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2010 su nadherne uprimne gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svijanskymaz Odesláno 2. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2010 Po precitani Safiho clanku,ktory bol uverejneny na chronomagu pred nedavnom som nemohol spavat.Panerai pustil do sveta hodinky ktore niesli oznacenie PAM 312. Od vtedy ubehol nejaky ten mesiac az nastal den,kedy som si isiel lokalnemu dealerovy pre svoj novy casostroj. Co dodat: Nadherny tvar puzdra s brusenej oceli,lestena luneta,datumovka(ktora podla mna neposobi nijak rusivo),krasne lestene rucicky a in house s trojdennou rezervou. Jedine co by som vytkol hodinka ako celku je hnusny a navyse kratky aligator.Nechapem ako mozu v Panerai sit tak kratke remene,ved ak si niekto kupi hodinky s priemerom 44mm tak ma urcite lapku o priemete 18cm a viac. Moja je okolo spominanych 18 a remen som ledva zasunul do "uska" za sponou. Kazdopadne hned putoval spat do krabice a bol nahradeny poriadnym chlapskym kusom koze z dielne Wotancraft. ...viac foto najdete vo fotogalerii Krasne,krasne,podla mojho gusta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janpen Odesláno 22. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2011 Opravdu překrásné hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se