Přejít na obsah

Situace na fóru

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Asi jste si všimli změn v mých oprávněních. Množí se dotazy, tak sem dávám dvě ze svých vysvětlujících SZ.

Tahle byla pro HIFIho:

Ahoj, už jsem se na to nemohl koukat, takže trochu přitvrdíme. Samozřejmě oboustraně.

Asi schytám hodně útoků, já to nějak přežiju. Nejhorší bude najít rovnováhu mezi protichůdnými názory a zůstat nestranný, přeci jen znám spoustu lidí, odhlédnout od vzájemných sympatií či antipatií.

A tahle pro kibiho:

Ty a YPO nejvíc rozvracíte fórum a já se postarám o to, aby k tomu nedocházelo, i kdybych vás měl oba definitivně zabanovat. "Banda křiklounů" tě několikrát upozorňovala ať přestaneš s fejky MM a ty jsi naopak zvýšil frekvenci příspěvků a neustále provokoval. Na druhou stranu YPO přešel do vulgarit, osobních útoků a zlé ironie. A pak se k vám vždycky přidala kohorta vašich sympatizantů a konflikty byly na světě. Mlčící většina rozumných, neutrálních nebo znechucených členů se nestačila divit.

Takže náznaky popichování a skrytého šťourání, zrovna tak jako sprosté příspěvky a útočné invektivy budu do budoucna likvidovat v zárodku, padni komu padni. Hodně z nás si tady našlo nové známé a přátele, atmosféra tady bývala přátelštější a vstřícnější. Dohodli jsme se s Chronomagem, že to nenecháme dojít do fáze konečného rozkladu.

Ještě časem založím vlákno, kde veřejně a transparetně vysvětlím (a ostatní moderátoři doufám také) kdo a proč dostal nějaké varování nebo ban. Jen dotčený se k tomu bude moci vyjádřit, ostatní příspěvky budou mazány.

Tak mi přejte nebo nepřejte a očekávám vaše názory. :)

• Odpovědi 111
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Děkuji Kamile, že jsi se toho chopil, za sebe souhlasím, protože jsi mě v posledních dnech utvrdil, že měříš stejným metrem oběma stranám.

Návštěvník SukHoi
Odesláno

nevim jestli to patri to do tohoto postu ale chtel bych se zeptat jako obcas kolemjdouci ctenar a cerstve registrovany clen který by se rad zapojil do diskuzi a vyhnul se pripadnym nedorozumnenim

- kde najdu sazebnik trestu za pripadne preciny a prohresky ?

- kde najdu prava a povinnosti clenu ?

- kde najdu prava a povinnosti moderatoru ?

ptam se hlavne i proto ze me zarazila odpoved root administratora který neumi rozhodnout co je dobře a co spatne v postu o fotografiich

Odesláno
- kde najdu sazebnik trestu za pripadne preciny a prohresky ?

- kde najdu prava a povinnosti clenu ?

Nenajdes, pouzivej hlavu a ono to nejak pujde.

- kde najdu prava a povinnosti moderatoru ?

Moderator ma vzdycky pravdu... Root-Admin tuplem.

Kamile, mas moji podporu.

Návštěvník SukHoi
Odesláno

aha diky budu si teda radeji jenom cist

Odesláno

TO Kamil :

Přeji Tobě i nám, ať Ti předsevzetí měřit všem stejným metrem vydrží po celou dobu vykonávání nové ''funkce''.

Budeš to mít sakra těžký, protože někteří členové jsou sakra velký berani. ;)

P.S. Díky že si to vzal.

Odesláno

Nemusis mit strach. Pravidla jsou (viz odkaz od tombeda), ale vicemene na nich neni nic, na co by se nedalo prijit. Vzdyt forum je jen forma komunikace a virtalniho setkavani s lidmi. Proto pro ne plati to same, jako pro setkavani nazivo. Jen je obcas treba pribrzdit a myslet na to, ze kdyz si lide nevidi z oci do oci, tak se to muze snaze zvrtnout. A s temi moderatory je to tak, ze jejich slovo by melo byt rozhodujici, coz ovsem neznamena, ze se nemuzou splest. Ale jejich rozhodnuti bychom meli respektovat.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Ještě k těm vulgaritám. Samozřejmě budu rozlišovat když někdo někoho pošle do pr..le a když prohlásí, že na nějakém srazu byla velká pr..l. A dovolte mi tolerovat mluvu některých členů, kde by spisovná čeština byla až podezřelá.:) Typicky "Karlovarák" nebo ve 3 ráno "architekt".

Odesláno

Přátelé, k fóru jsem se dostal po víkendu mimo net.

Takže znovu zopakujeme základní fakta, která si prosím vezměte jako fakta, protože jsou to fakta:

1) základním předpokladem členství na fóru je prostá lidská slušnost. K ní patří i to, že se tu nenapadáme, neprovokujeme.

2) rozhodnutí moderátorů je platné a diskuse o něm nemá smysl, protože stojím za moderátory. To, že jsou na někoho alergičtí, tomu se někdy nedivím. Pokud máte s rozhodnutím moderátora problém, obraťte se na mne, ale ostatní členové fóra vám nepomohou.

3) rozhodnutí vyhodit fake a nápodoby z fóra bylo moje a padlo v momentě, kdy benevolence k fake vedla jen k dalším hádkám. Dotyční jako Kibi si za to můžou sami. Což ale neznamená, že by se mělo tolerovat YPOvo vítězné pošklebování. Nebude, viz bod jedna tohoto seznamu. Moderátoři toto rozhodnutí respektují a nemá smysl je ukecávat.

4) moderátoři tady dělají hromadu smysluplné práce, jako je úklid spamu, zpřehlednění fóra. Kdo se do nich naváží a práci jim znechucuje, nečiní dobře ani fóru a nakonec ani sobě, protože hrnec tolerance přeteče i mně. Odstoupení dvou moderátorů z fóra tu nepřineslo větší bordel jen za cenu praktického pozastavení registrací nových členů.

5) aby nedocházelo k nejasnostem, budou přerozděleny kompetence moderátorů a upraveny pro jednotlivá fóra, dnes se někdy překrývají. Prozatím byl vrchní admin účet nově svěřen i Kamilovi.

6) YPO, Kibi a Vrabi mají u mne velký černý puntík za svoje chování na fóru. Byl bych rád, aby jejich provokování ostatních členů skončilo. Zejména u YPO, jemuž jsem to psal i emailem, mi to přijde už jako ignorování požadavku na mezilidskou slušnost. Stejně tak Kibi. Jestli se oba pánové rychle nevyrovnají s tím, že je třeba oprostit se od útoků, pozastavím jejich účty na trvalo a zamezím tomu, aby se mohli příště registrovat pod jiným jménem do okamžiku, než se sebou něco udělají.

Kamilovi mnoho sil a nám všem díky za trpělivost.

Odesláno

A proč se zajímáš hned o pravidla? Já jsem tady dost dlouho a ještě jsem neměl potřebu je studovat.A přiznám se,že jsem je ještě nečetl. Ano stačí dodržovat pravidla slušnosti a respektovat případná upozornění moderátorem. Jistě Ti nedá BAN hned napoprvé.

Kamile držím palce!!

Odesláno

No tak zase máme konečně naději, že se zde bude povídat o hodinkách a že se snad, dej Bůh, vrátí staré časy, kdy se na fóru vyskytovaly "lidské" názory, žádoucí recenze, normální i "neumělecké" fotky a kdy to jelo ku prospěchu nás všech a to, jak jsem měl pocit, v relativní pohodě a často i s příjemnou dávkou legrace. Joj to je fajn!

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...